Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Vel boy

Христос се роди!

Kol'ko je tezak?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Вечност. Слава Му и милост.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by KissQueen
Originally posted by Vel boy

Христос се роди!

Kol'ko je tezak?
Ocesh to u svakoj temi da pitash?
Korisnikov avatar
By Scorpy
Dakle, htedoh da se ukljuchim, no vec je sve recheno. Postim, da, zbog obichaja, zbog ukucana. Nisam neshto tesitichan, jelte. Shta se jelo? Pa, jelo se svashta. Pastrmka na zharu! Nisam mogao da je jedem. Puna je bila kostiju i to me je stvarno namuchilo! A kao poslastica, SUTLIJASH [dodushe, na VODI], kuvan zajedno sa suvim shljivama..iznenadjujuce dobro. Onda sam opet bio gladan i jeo sam pshenichne pahuljice u mleku...sojinom. Zashto se niko nije setio napravi sutlijash sa tim mlekom. O zaaaaaaaashto? :( U svakom sluchaju, sve je lepo proshlo, sem shto sam se sinoc oko 12 omrsio shlagom, ali dobro. To je samo jedna kashichica...proci ce :D

e sad:
Originally posted by Zemunac
I pijem kafu bez mleka, mada mi to teshko pada. :D
Pij sojino mleko :P Mozhda ce ti trebati vremena da se naviknesh. Ja sam teshki zavisnik od istog :D
E vish, sad kad reche da ne volish ribu... Padoshe mi lignje na pamet. Ima sutra to da kupim za klopu. :D
Okej, a shta bi sa gibanicom????? LIAR! :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Simor
... I zašto postoji potreba za tim, posebno kod onih koji misle da svoju nacionalnu pripadnost definišu time što će na Badnje veče postiti (sic!)? ...
Originally posted by goran
Pa i jeste (sic), posto samo ti vidis uvek iste utvare
:smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Scorpy
E vish, sad kad reche da ne volish ribu... Padoshe mi lignje na pamet. Ima sutra to da kupim za klopu. :D
Majmune, posti se 6.1. :D Ja sam te pitao da 7.1. idemo na gibanicu, tad se ne posti. Stvarno si moron. :lol:
Uzgred, sad se ubio od gulasha sa mlevenim mesom. :hiphip:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by Scorpy
Majmune, posti se 6.1. :D Ja sam te pitao da 7.1. idemo na gibanicu, tad se ne posti. Stvarno si moron. :lol:
Uzgred, sad se ubio od gulasha sa mlevenim mesom. :hiphip:
Poruka napisana 6-1-2008 u 02:19...sutra! Stoko! :P

Jelo se danas, jelo...al' stvarno, bio bi fer da postim, radi sebe! ..hm, ionako sam poluvegetarijanac :D

..a privlache me ostaci one pastrmke, ali stvarno nemam zhivce da vadim one silne kosti :s
Korisnikov avatar
By Marvin
Božić božić baaataaaa :kolo:

-------------------------------------------------------

Avion Montenegro erlajnza pogođen metkom
Ponedeljak, 7. januar 2008. 20:37

Avion Montengro erlajnza pogođen je na Badnje veče metkom zalutalim sa neke od mnogobrojnih proslava u Podgorici.

Letelica je pogođena u rep prilikom sletanja na aerodrom u Golubovcima, oko 22 sata na povratku iz Ljubljane.

Putnici nisu po sletanju bili obavešteni o ovom nesvakidašnjem incidentu, ali su neki od njih posumnjali da se dešava nešto čudno jer se avion tokom čitavog sletanja pojačano tresao.

Iz Montengro erlajnza se nisu oglašavali povodom ovog incidenta.

U avionu nije bilo povredjenih, a oštećenje na repu je primećeno tek prilikom tehničkog pregleda. Policija nije dala zvanično saopštenje povodom tog incidenta, ali MONDO saznaje, da je pokrenuta istraga.

Policija je, inače, u nedjelju još u popodnevnim časovima privela nekoliko osoba zbog šenlučenja tokom svečanog paljenja Badnjaka. Proslava Badnje večeri šenlučenjem iz vatrenog oružja bilo je do pre dve godine obavezan deo programa prilikom loženja badnjaka i SPC i CPC.

(MONDO)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Treba da ti se crta? :blenta:
ne, nego tebi treba jedan latinski rečnik. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by 2Q2Bstr8
Treba da ti se crta? :blenta:
ne, nego tebi treba jedan latinski rečnik. :smeh:
Znao sam, 2STUπD :potapsava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!