- 07 Jan 2008, 11:51
Ovako.imam 23 god,i kontam za sebe vec par godina da sam bi.Pre 2 god zaljubila sam se u ribu koja je tad imala decka 2 godine..skontala sam da pocinje da mi se svidjai priznala joj to. acudo bude vece..i ja sam se njoj svidela.Ni jedna pre toga nije bila s devojkom.Nismo otisle dalje od kissa..ona se preselila u 2 grad.Rekla mi je da ne moze vezu s ribom..A posle sam se zaljubila u drugaricu mioje best friendice...totalno smo se poklopile psihicki,,i mislila sam da sam prinasla nekog ko je rodjen za mene.:kralj:Medjutim..i ona se usrala,i rekla mi da je stejt..i dan dans me zajebava s vremena na vreme,prca me psihicki:jbg:Nego..ja sam strasno romaticna..i verujem u leptirice i bla..i da kad nadjete nekog ko vas voli istom jacinom kao i vi tu osobu..world zaista postaje better place..to live in.Ali..par puta sam izasla u gay clubove i vratila se u suzama..jer ja sam zenstvena ,iliti fem..i volim iste takve devojke..ali se plasim da im pridjem,jer..jbg nemam iskustva i stidljiv sam.. ..2 ne znam sta bih rekla kad bi me muvaal butch..to me stvarno ne privlaci:praznoglavi: a neke su me drugarice plasile sta ako te pretuku ako ih odbijes:sarana:..znam da priacm gluposti al sta cu kad sam debil.
i tako ja sedim kuci i jaucem nad svojom sudbinom..
a moje stejt drugarice mi govore da vise nece da idu sa mnom u g.clubs..da moram te barijere da rabijem sama i da prestanem da budem picak:zastava:
lako je reci...
i tako ja sedim kuci i jaucem nad svojom sudbinom..
a moje stejt drugarice mi govore da vise nece da idu sa mnom u g.clubs..da moram te barijere da rabijem sama i da prestanem da budem picak:zastava:
lako je reci...