Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
Ovako.imam 23 god,i kontam za sebe vec par godina da sam bi.Pre 2 god zaljubila sam se u ribu koja je tad imala decka 2 godine..skontala sam da pocinje da mi se svidjai priznala joj to. acudo bude vece..i ja sam se njoj svidela.Ni jedna pre toga nije bila s devojkom.Nismo otisle dalje od kissa..ona se preselila u 2 grad.Rekla mi je da ne moze vezu s ribom..A posle sam se zaljubila u drugaricu mioje best friendice...totalno smo se poklopile psihicki,,i mislila sam da sam prinasla nekog ko je rodjen za mene.:kralj:Medjutim..i ona se usrala,i rekla mi da je stejt..i dan dans me zajebava s vremena na vreme,prca me psihicki:jbg:Nego..ja sam strasno romaticna..i verujem u leptirice i bla..i da kad nadjete nekog ko vas voli istom jacinom kao i vi tu osobu..world zaista postaje better place..to live in.Ali..par puta sam izasla u gay clubove i vratila se u suzama..jer ja sam zenstvena ,iliti fem..i volim iste takve devojke..ali se plasim da im pridjem,jer..jbg nemam iskustva i stidljiv sam.. :nazalost: ..2 ne znam sta bih rekla kad bi me muvaal butch..to me stvarno ne privlaci:praznoglavi: a neke su me drugarice plasile sta ako te pretuku ako ih odbijes:sarana:..znam da priacm gluposti al sta cu kad sam debil.
i tako ja sedim kuci i jaucem nad svojom sudbinom..
a moje stejt drugarice mi govore da vise nece da idu sa mnom u g.clubs..da moram te barijere da rabijem sama i da prestanem da budem picak:zastava:
lako je reci...:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:mazi:

Ne sekiraj se. Svaki pocetak je tezak.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
znam..al jebe me vise sve to.Pokusavas..pokusavas..i na karju dignes ruke.Pa opet:(
By Paris
a sta pokusavas? nisam skontala :lizalica:
By Paris
aaa pa polako. ako trazis strejt luking fem onda i ne moras da dolazis na g.zurke :hekla:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne razumem.Sta sad..sve ribe koje ok izgledaju su stejt??? :curka:
svasta.I ako mi se neka riba svidi...kako da odem do nje da je startujem???Blam:duh:
By Paris
nisi sama. kako startovati ribu se pita i 90% muske strejt populacije. ti hoces da mi ovde odradimo posao za tebe. kako startovati ribu zavisi od ribe do ribe. moraces da provalis sama sta pali kod one koja ti se svimdza:maji:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
i kako onda ne moram da dolazi na gej zurke.,gde da nadjem.
N aMarsu??? :eureka:
ili da setam Knez Mihailovom a na celu da napisem trazim cicu:crveni:
da odem na filozofski gde ima najvise riba pa ostavim oglas licne prirode na oglasnoj:galerija:
ili praim zasede u gay kaficima pa zaskacem ribe na kvarno sa buketom
Izvinjavam se na ironiji,al iznervirah se:wcsolja:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
p.s.
obicno sam i imala petlje za te 2 ribe koje su mi se dosad svidele..Navucem ih psihicki,pa psihicki,pa onda bum! :nesiguran:
al u g.clubu retko ko mi se svidi..i kako da spustim glavicu ako posaljem druga da pita neku ribu sta je a ona kaze strejt:kopanos:
mnogo pitam:kafa:
idem nesto ucit,Bozic je ,bar ensto pametno za radit.
ili da mastam O grupnjaku sa Angelinom i Moniom Beluci izmedju:fuckbed:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
E ti Paris really si bjezobrazna
imas jos nekih suggestions???
imam proposal for u
Paris Hilton dolazi u Bg ove godine.Poslacu joj mail da svrati do tebe da te upozna.:harmonika:
By Paris
ma nemoj da saljes ekspedicije, pitaj je ti sama:cookie:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Evo nasa Paris je mnogo slatka pa startuj nju :shmi:
By Paris
Originally posted by sleepingsun
E ti Paris really si bjezobrazna
imas jos nekih suggestions???
imam proposal for u
Paris Hilton dolazi u Bg ove godine.Poslacu joj mail da svrati do tebe da te upozna. :harmonika:
i sad sam jos bezobrazna :iskolacen: , a htedoh ti izaci u susret :zongler:
hvala za ph, ali ona nije moj tip. inteligencija je moj afrodizijak ;)
By Paris
Originally posted by Zonche
Evo nasa Paris je mnogo slatka pa startuj nju :shmi:
provodadzises a? :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nemoj nishta raditi, budi i dalje stidljiva. Verovatno cesh naci nekog skota koji ce ubijati boga u tebi na redovnoj bazi. Zaboraviti shta je zabava s prvim detetom. A kada omatorish, pipkacesh se sama u kupatilu gledajuci sinovljeve chasopise s cicama. I nijednom necesh zazaliti shto nisi skupila hrabrost. :plavuso:

P.S. Mada muda (u tvom sluchaju figurativno recheno) su bila potrebna da dodjesh ovde.
Nije sramota izaci sam, shta vishe nisi vezana za ortakinje koje glume pepeljuge i sigurno necesh provesti pola vecheri gledajuci perut drugarice koja povraca u predivnim mirisima toaleta.

P.S.2. Mnoge devojke vole sveze meso, (shto si ti) igraj na tu kartu. Budi ono shto jesi, sigurno cesh naci neku s kojom mozesh barem par rechi da podelish.

Morgan pali van estrogen fixa pre nego shto mu sise narastu.:mama:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm hm
hvala na savetu
Pa i insistiram na tome sto jesam..s tim sto hocu da priupitam Paris..ti to bacas rukavicu da nijesam inteligentna??? :offtopic:
nemoj da te iznenadim. :hail:
pa da mi se ovako klanjas:hail:
kao Boze lijepe li..a tek pametne djejke:pionir:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ili mogu da se nagutam eksera..odkakucem od devojke do devojke u g klubu
pa koja me odbije odskakutam dalje:kolo:
a i tako high bice mi svejedno.
lazem.Posle cu opet da placem:crkla:
By Paris
ma nisam pricala o tvojoj inteligenciji pobogu, vec o inteligenciji ph i tome sta ja volim :mini:
a znaci inteligentna si? :lukavi:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa ne znam...umetnik sam.Da ne otkrivam sad sta studiram sad.recimo samo da ima dosta stvari koje me zanimaju..i da bih te sigurnoo stavila zatecenu mozgom:jumphug:
eh sad i izgledom.
p.s.evo darujem ti nesto:meda:
By Swanheart
omg...i pored najvece zelje da ishejtujem temu, aj da se suzdrzim...kao Bozic je pa red neki da budem fina :zid:

pa nece ti dostaviti na kucnu adresu cicu po porudzbini :lol: mada ko zna, danas je sve moguce...
ako neces da izazis sama, sacekaj neku zurku, forumasi se uglavnom skupe pre zurke, pa coporativno dolazimo...

misiiim imas milion solucija,polakoooooo G D E zuris :nokti:

nikom od nas nije bilo lako na pocetku
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Swanheart

nikom od nas nije bilo lako na pocetku
+ neki na pocetku nisu ni imali forum... :drama:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pazi:kakodane:
a otkuda majke ti ja znam forumase???
ukocim se kad izadjem u klub..sve gledam okicama bojazljivo i eto.I iako svaki put kazem bice bolje,,aham.
ali..hvala:radosnice:
p.s.I treba na Bozic da budes fina..ovo je najlepsi dan u godini,barem meni:chilling:
By Swanheart
a mi smo se svi znali kad smo dosli? :doh:

jos jedna u nizu izgubljenih i zbunjenih na forumu...huh...pa kako da ne hejtujem...
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Swanheart
a mi smo se svi znali kad smo dosli? :doh:

jos jedna u nizu izgubljenih i zbunjenih na forumu...huh...pa kako da ne hejtujem...
mirna...
:hekla:

imaj razumevanja... novajlija je, jbt... ::neto:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
zurim jer vec 2 godine placem placem placem zbog 2 ribe koje me ubise u pojam.DRuagrice me savetuju da nadjem decka..a ja sad hocu devojcicu..da imam normalno iskustvo..i danekog volim for real...Jer do sad nisam volela happily ribu:whatever:
Avaka cast vama koji niste imali ni sajt,ni forum..gde ste izlazili i kako ste se snalazili:kesa:
cannont even imagine:kosach:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!