Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
Nekoliko forumaša skuplja to u .doc, od kojih nijedan nisam ja :)

Mana za tehnički deo teksta - ne koristite sva slova latinice, to je u wordu neoprostivo... (ili u svakom ozbiljnom tekstu)

Inače, super!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje pedeset i tri - MALI PRINC

Dirrty je sedeo sa krvavim macem pored kamina i plakao.
Sve sto je on od zivota zeleo je roze jednoroga ili eventualno Beogradjaninov vibrirajuci krastavac sa ukusom mente.
Na njegovu zalost nije dobio ni jedno ni drugo, dobio je samo mach od tate jer "svaki princ mora to da ima".

Grdili su ga jednom kada se povredio jer je pokusao da drshku upotrebi u druge svrhe, ali mu je i dalje bila obaveza da ga nosi, cak i ako ga ne koristi. I danas ga je prvi put upotrebio pravilno.

U jednom trenutku ucinilo mu se da cuje glas koji dolazi iz kamina.

- Malisa nemoj plakati! Princevi moraju biti snazni! -

- UPOMOC! TETA GORI U KAMINU! A teto gde vam je ostatak tela? Imate samo glavu? -

- Tise malo gluperdo neko ce te cuti! -

- Ti si zla teta! Necu da se druzim sa tobom! Ish! -

- Nisam ja zla malisa. Izvini sto sam bila gruba, ali ja imam tajnu koju zelim da podelim sa tobom, tice se tvog tate... -
- Moj Tata je ubijen! - rece Dirrty sa suzama u ocima.

- Ali ja znam ko ga je ubio! Znam kako mozes da se osvetis! Znas li sta je osveta prince? -

- ZNAM! To je ono kad mama uzme tatine nove stvari i odnese ih kod one shvalje na smanjivanje da bi mislio da se udebljao, a ustvari nije nego su mu stvari velike! -

- ?! Pa tako nesto...

- Pa sto bih ja smanjivao toj osobi stvari?
- Oh boze, mislila sam da ce ovo biti lakse...Slusaj mali, - rece ona iziritirano - tvog tatu je ubio jedan monstrum, i tvoj tata mi je rekao da hoce da se osvetis tako sto ces ti naci i ubiti tu osobu! -

- Kako ti znas mog tatu?
- Pa ja sam na jednom mestu gde svi dodju kada su gotovi.
- Moj tata je u kaficu Dina&Seamen?

- NE! U RAJU GLUPERDO!
- Ti si zla teta! Necu da se igram sa tobom! Bezi!
- Ne zanima te da saznas ko je?

Dirrty se zamisli. To je za njega bio napor.
Angelina saceka par minuta i nesvesno poce da lupka prstima po svojoj strani kamina.

- DA! ZELIM DA ZNAM! ZELIM DA SE OSVETIM I DA MOJ TATICA BUDE PONOSAN NA MENE!

- Slusaj ovako, tvog tatu je ubio...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje pedeset i cetiri - ELEMENTARY MY DEAR WATSON

Sutekh se lagano vracao ka groficinom zamku.

Nakon sto je otpratio uplakanog VelikogMedveda posle vatrometa, lutao je besciljno po shumi. Nije mu vise bilo do zabave.

Uvek se trudio da ne razmislja o svom sinu. Znao je da voli svoje dete, i svaki put bi ga osecaj krivice opekao kao tiganj pun vrelog ulja... sad jos vise, posle onoga sto im je Dragonite rekao.

Reci su opasne. One su krhke poput stakla i jednako oshtre.

Usao je u palatu i primetio da je dvorana prazna.

- Lovche! Gde si do sad! - cuo je nervozni Swanislavov glas sa drugog kraja prostorije - kraljevi su ubijeni! -

Sutekhov mozak se namah razbistri. - Sta! Kada!? Nije me bilo cele noci... - rece usplahireno dok se osvrtao oko sebe. Najzad je spazio jednog od slugu. - Hej ti, brzo pozovi groficu! -

- Shhh bre, to sam ja, Bananica! - rece prilika.

- Izvini, nisam te prepoznao bez laznih grudi! Shta se desilo? -

- Podji sa nama u salon -

Tri coveka udjose u salon. Mesto zlocina je delovalo netaknuto od sinoc.

- Ne znamo sta se desilo - poce Swanislav - u panici je vecina gostiju napustila bal. Dirrty je pomahnitao, a Zoncheta nigde nema. Dominion, novi princ, je pronasao tela odmah nakon ponoci. -

Bananica, ponosno gledajuci svog dragog, uskoci sa detaljima.
- Primecemo je nekoliko sumnjivih osoba. Jedna od devojaka iz kuhinje se onesvestila, ali je zaboravila koga je videla. Madam Escobar je cula tesko kasljanje ispred zenskog toaleta tik pred ubistvo, a znamo da se sve desilo u ponoc. Nista nismo primetili od vatrometa... -

- Dodjavola, trebalo je da mi Belly kaze da ce doci! - Swanislav besno udari palicom iznad kamina - omanuo sam na poslu, prvi put u zivotu! -

Mali spijun poput borbenog petlica skoci na njega - Muskarchino moja ne pricaj gluposti, ti si savrsen u svom poslu! A sta ja da kazem? Ja bi trebalo da znam kad list padne malo glasnije na tlo! -

Sutekh je groznicavo razmisljao. Koliko god ovo bila velika tragedija, bilo mu je dobrodoslo da misli o necemu drugome.

- Da se nisu medjusobno poubijali? -

Swanheart uzdahnu. Iako je voleo da lomi noge, imao je um pravog policajca, i nije mu se svidelo sto se svi detalji ne uklapaju. - Ne verujem. Iz MM&I kao da je isisan zivot, a Belly je zadavljen. Znas da oni nikada ne bi koristili magiju u borbi jedan na jedan... pogledaj zid iznad kamina, potpuno je nagoreo... duso, pokazi mu sta smo nasli -

Bananica izvadi komadic papira i nagorelo pero. - Znamo da su nesto piskarali ispred ponoci a i suska se da su vidjeni u strasnom zagrljaju pre ubistva. -

Sutekh iznenadjeno pogleda par - Pa vidim da sam mnogo propustio! A vas dvojica! -

- A ti i tvoj misteriozni partner? - upita mirno Bananica.

- Koji partner! To je bila princeza Trash Girl! - viknu nervozno lovac. - Ne znam o cemu pricate! Paranoicni ste i ludi! Ja nemam nikakve veze sa VelikimZlimMedvedom!!! -

- Plati pet zlatnika - Bananica se obrati kapetanu - dobio sam opkladu. Lepo sam rekao da ce da se upeca - Okrenuo se ka lovcu - A ti, gde je ona tvoja mechka od momka? -

Sutekh se sledio na trenutak. Onda se malo opustio kad je video da nisu izvadili vile i baklje.

Zacu se tresak vrata.

- NAPOLJE! - cuo se Groficin glas. - NE SKRNAVITE TELA KRALJEVA! -

- Grofice Devokice, ja sam Kapetan Kraljevske Straze! Imam pravo da istrazim zlocin i dodjem do istine! -

- Ti imas pravo da lomis noge. Ajde sad, svako svojoj kuci. Poslala sam glasnike, sve je gotovo! -

- Grofice, kao glavni Lovac moram da protestvujem! Ovo je veoma -

- Veoma nepristojno od vas! Sunjate mi se po kuci! Mozda i uklanjate dokaze! Da pozovem strazu?!? Ja sam samo mala bespomocna zena... - rece grofica Devokica bezobzirno.

- Ti pored slona da stanes ne bi bila mala - promrmlja Bananica dok je vukao obojicu u vrt. - DA DA GROFICE ODMAH IDEMO! ZNAMO MI ZA RED, OVO JE DOMACINSKA KUCA! -

U vrtu se obojica brecnushe na njega. - Zasto si nas odvukao! Mozda ima jos dokaza! -

- Video sam sta mi je trebalo - rece mirno spijun dok se presvlacio iz grma.

- STA? -

Ispred njih stade mlinarka i progovori zvonkim zenskim glasom.

- To da grofica u desnom dzepu nosi veshticiji kristal moci. -
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Nbegi
Mana za tehnički deo teksta - ne koristite sva slova latinice, to je u wordu neoprostivo... (ili u svakom ozbiljnom tekstu)
Dragonite i pise sva slova, ali ja ne zato sto nisam navikao.
Da pisem cekali bi jedno par godina za nova poglavlja...
Mrzi me da se navikavam na to iskreno.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:smeh: savrseno :lol:

joj pomislih sta ce se desiti kada forumland bude zavrsen :(
nadam se da ce vrlo brzo poceti nastavak :D
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
woohoo nova poglavlja su stigla :yay:

vec sam hteo da nahuskam masu (a pri tom ne mislim na Dragonite-a) :giggle: na neki :protest: i :uljenavatru:

Mali princ je odlican!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Machkodlak

pise se novi roman :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by shishmish
Originally posted by Machkodlak

pise se novi roman :D
Sta kako?
To mi je promaklo????
Korisnikov avatar
By shishmish
mosha

:D

nadam se da ce da se pishe nov roman :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
mosha

:D

nadam se da ce da se pishe nov roman :D
Ti!!! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Alexandrus Magnus
bas ti ne ide... cak ni virtuelno
a otkud znas da mi ne ide realno :lukavi:
a, oc"e?
Aha, a ovamo gusenja alergijska, a? :opatica:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Za ekranizaciju mog lika predlazem:
Slika

ili mozda ipak:

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da! Cruela!

BTW, STAY TUNED STIZU JOS 2!
By Dragonite
Poglavlje pedeset pet - MAČKA IZ VISOKOG DRUŠTVA

Zonche je trchao od pasa najbrze sto je mogao. Nije navikao da ide cetvoronoske ali ovo je bilo pitanje opstanka. Utrcao je u vrt, preskocio sto, skocio na kuvaricu Zaljubljenu (ona je samo vrisnula i onesvestila se) a potom se popeo na drvo.

Besni kucici su skakali uz stablo pokusavajuci da ga dohvate, medjutim to je bilo bezuspesno.

Posle nekog vremena oni su otisli, a Zonche je ostao sam da sedi na grani.
Shvatio je da ne ume da sidje.

Pokusao je da prizove nekoga u pomoc ali sve sto je iz njega izaslo bilo je jedno glasno "Mnjau". Shvatio je da nema poente da prica.

Frknuo je od besa.

U sebi je razmisljao kako ce da ode do jezera i kandzicama rastrgne onu glupu sirenu i nervirao se sto je ispao tako glup i lakoveran. Trenutno je mrzeo muskarce, a jedan takav se upravo priblizio drvetu na kome je bio.

Dragonite je tuzno setao oko zamka i resio da se vrati nakon nekog vremena u vrt.
Tokom setnje cuo je da neko priziva pomoc i ugledao macu na drvetu.

'Oh ne, to je onaj mamlaz!' pomisli Zonche i frknu ponovo.

- Mackice! Pa ko se to nama zaglavio na drvetu,a? Sad ce Dragonite da te spusti! Ajde dole, mac mac... -

'Kakav debil! Bas je smesan! A da mu skocim na glavu?'

- Sta bi? Uplasila si se? Sad cu ja da sredim to. -

Dragonite prigrli stablo oberucke i krenu da cupa drvo iz zemlje.

'Sta radi ovaj???' pomisli on.

Iznenada zacuo se zvuk krckanja i Dragonite je u sledecem trenutku drzao celo drvo u rukama, da bi ga potom spustio vodoravno na zemlju.

Zonche se izbezumljen uhvatio kandzama granu i plasio sta ce se sledece dogoditi. Kada je drvo bilo na podu, sisao je i krenuo instinktivno da se lize.

'Kako sam prlja... O BOZE STA JA TO RADIM?'

Drvoseca pridje maci i uhvati je u saku.

'Ne ne ne! Sta radis, gde si krenuo, sta me nosis divchino jedna!'

- Slatka mala maca, sta si se ucutala, bas si isprepadana...Necu ti nista ne brini!

'Skloni svoje rucerde sa mene!' pomisli Zonche i zari svoje kandze duboko u meso.

- AU! STO SI TI NEKA DIVLJAKUSA! JA TE SPASIM A TI TAKO!? SRAM TE BILO!

Princ samo trepnu.

- Evo, ako hoces da ides, idi! - kako je to rekao Dragonite ga spusti na zemlju - Samo sam hteo da se malo druzimo, to je sve...Malo sam usamljen. Imam nekih porodicnih problema, znas. Sto je cudno posto porodicu nisam ni imao do danas... - drvoseci zadrhta glas kao da ce da opet zaplache.

Zonche koji je krenuo nazad ka dvorcu, kada je to cuo, okrenuo se i vratio kod Drvosece. Prisao je ogromnoj prilici i poceo da ga lize po ruci.

- Jao pa ti si pametna mala maca! - ponovo je uzeo i krenuo da mazi - Ajde idemo do mene kuci da ti spremim da papas i da dremnes malo u toplom, mokri smo skroz! -

Dragonite ususka macu u svom narucju i pokri je sa ono malo kosulje koje je nosio. Machka oseti toplinu ogromnih misica koji su je pritiskali. Poshli su ka shumi.

Zonche je shvatio da iz njega izlazi neki cudan zvuk...

Krenuo je da prede.
By Dragonite
Poglavlje pedeset šest - ČEKAJUĆI GODOA

Kraljica Bannovanih umorno pogleda kroz prozor.

Videla je beskrajnu pustaru bez sunca, osvetljenu samo potocima lave. Nekoliko njenih podanika se iz razonode borilo na obliznjem nanosu ohladjene magme.
Videla je svog vecito pijanog muza kako bodri onog glupog konjusara RacuBg.

'Sta li sam uradila da zasluzim ovo' zapitala se dok je prala kosu, 'eto mene, Angeline777, gospodarice sveg zla, u jednom trenutku sirim patnju, bol i ocaj, ubijam butchice, vladam svojim divnim ostrvom Femdomom... i onda zaglavim u podzemlju sa Ra, tom pijanom dajkachom koja jede crvni liker za dorucak i smrdi na znoj. Samo sam htela da zena bude zenstvena...'

- Vas muz, kralj Bannovanih bemrtni Ra! - viknu strazar ispred vrata. Ra se pijano dotetura do stolice a zatim spazi Angelinu koja je gola izasla iz kupatila.

- OSLEPEO SAM! - vrisnu dok je podizao ruke ka ocima.

- Je l' uvek morash da budesh tako teatralan? Ovako izgleda prava zena: dve sise, duga kosa, glatka koza, izmedju nogu mekana p... -

- CUTICUTICUTI!!! Pocecu da krvarim iz ushiju! Dosao sam ovde da se dogovorimo oko plana a ti se setkas gola, hoces da dobijem srcani napad? -

- Debilu, besmrtni smo, sta te to brine? -

- Pa u zdravom telu zdrav duh - reche Ra dok je nagrtao iz flashe.

Angelina se ogrnu svojim peshkirom od tigrove koze. Prishla je prozoru. -Bash moramo da sredimo dvoriste. Ne ide da nam se specijalni gost pojavi u sred ovih naslaga starog gvozdja. Ipak smo i domacinska kuca. -

- Da, da, znamo mi za red! Naredicu Raci, RAYu i Avalonu da rasciste malo to djubre... nego, brine me svestenik... -

- Gledala sam u ognjishte, ta budaletina nam nece praviti probleme. Upecao se kod one male Delete, vodi ga na Vilinsko Poselo... uh to cu prvo da sravnim sa zemljom kad izadjemo! Ne podnosim one grozote tamo! -

- Mmmmm mala Delete... kakva je to buchica, sitna ali dinamitna... - primeti setno Ra dok je trazio novu flashu od strazara.

- A i niko ne moze da dodje ili izadje odavde jer niko ne zna put, ovaj Banland je kao dzinovski lavirint. Ali to nam nece predstavljati problem uskoro...

- A debela grofica? Shto si joj dala kristal moci, mislio sam da si opreznija draga moja! -

- Grofica je sitna riba u krupnom korsetu. Samo neka ona igra svoje igre, imam je tacno gde sam htela... je li slika na sigurnom? -

- Uveri se i sama... - Ra mahnu ka zidu. Ukaza je jama sa divljim neukrocenim butchicama koje su penile od besa dok se slika nalazila u kovcegu, ukopana u zemlju.

- Onda je sve spremno...

- ... za nas izlazak.

- Uskoro.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Dragonite

- ...i prica se da je to sve pocetak igre za presto celog Forumlanda - pricao je drugi kurir kraljici Shishmish u njenom dvorcu.
kahm kahm
:carica: :D

Elem, kul je ovo s avalonkom, mogli bi stvarno da je bacimo medj banovane da malo kulira dok ne zatvori temu kad procita sta joj napraviste :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Deity Marduk
Bezvezeeeeeeeeeee :nokti:

:egzorcist:
Bezveze ti u gacama.
Korisnikov avatar
By Zonche!
143 strana????? :shok:

Jebote pa to je KNJIGA!

Kod mene u Wordu je doduse manje jer sam stavljao glavu jednu ispod druge a ne svaka glava nova strana...

Mr. Reaper jel ima sanse da se na kraju sve glave stave na pocetak teme jedna za drugom a komentari da idu posle price...za ove sto imaju slab net da ne rovare po stranama i stranama komentara.
Korisnikov avatar
By unic0rn
huh, tehnicki je naravno moguce, menjao bih im u bazi datum i vreme postavljanja pa bi svi bili jedan za drugim...
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!