Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By greek_lover
Deder, vratimo se topic-u.

Koliko sam nacuo novi L&Q ce biti tek za Dan zaljubljenih.
Neproverena informacija.

Valjda ce nas obavestiti na vreme. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro to mi odgovara, taman dok mi se vrati drug...
Korisnikov avatar
By blenta
pa to nije toliko daleko 14 februar
i izgleda da je lnq jedina alternativa
Korisnikov avatar
By L-Only
VIP je Queer vise nego gay.
Prostor koji radi do umalo do 7h ujutru, sto se za ostale prostore ne moze reci.
Ako klub ima odredjeno vreme fajronta, znaci da je unapred najavljeno kada se mozete spremiti i uzeti jakne iz garderobe kako bi krenuli kuci, u prevodu 'ne zanimas nas'.
Floyd i VIP to ne rade.
Dok ima gostiju i dok sank izdaje pice, mozete sedeti, djuskati, muvati se i sve sto uz to ide... I do sada to ~7h.
By deka
Originally posted by greek_lover
Deko bre, postoji topic VIP DARKROOM pa postavljaj postove tamo. Ovde pricamo o novogodisnjim repriznim gay desavanjima po gradu!

GS Diskusije » Scena » ex Lotos Club - Gay party - Special Show - 1.1.2008. @ 23.00 ... to je tema a ne darkroom!!!

Sorry machak/machko pljuvanje po VIP-u,off ili on topic nikada nije na odmet,na ovom forumu ali kada neko afirmativno pomene isti klub,odmah je u off-u :hail:
Uzgred uskoro ocekujte otvaranje josh jednog kluba koji obozavate da pljujete u istorijskom kontekstu X(rupa) wiil rise soon :trep:
By deka
Volecemo ga opet ,nadam se !
Cuh da je kompletno renoviran i da se uskoro otvara,pa samo nam ostaje da sacekamo i proverimo :okret:
A za macu MAC<MAC<MAC a za kucu DZIBE
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Pozdrav Forumasima,

prvo vece rada kluba QUEEN :carica: je odlicno proslo sa preko 300 gostiju! Imali smo par tehnickih problema, sto naravno ne treba Vas da zanima, ali zbog toga se izvinjavamo.

Kazu "prvi macici se u vodu bacaju" (mackoljupci iskulirajte ;-) tako da cemo se truditi da od sada bude bez problemcica.

Znamo da ste navikli da se u ovom prostoru ne pusta domaca muzika, ali je za reprizu Nove godine, pred kraj pusten jedan blok, jer je dosta gostiju to trazilo. Ovo je izuzetak koji se NECE VISE PONOVITI!

Od sada ce samo NAJAVLJENA muzika biti pustana, bez muzickih zelja, bez obzira ko bude gost.

TANANANAAAAA:

PETAK 4.01.2008. Striptiz vece uz DISCO, RNB & POP zvuke .
SUBOTA 5.01.2008. LATINO DANCE VECE !

Obrisite prasinu sa svojih plesnih cipela i pridruzite nam se od 23h do poslednjeg gosta!

Ulaz (sa ukljucenom gardarobom) je 150din, a u subotu Vam spremamo jos jedno iznenadjenje : COCK-tail vece sa 10 koktela po promo ceni od 160dindzi + svaki treci FREE!

Pa gde to jos ima - samo u Vasem klubu QUEEN!

Vidimo se!
:carica:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Koliko cujemo, da! Prolazio sam skoro tuda, vidim renovira se ... ha, videcemo :D
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by dragan34yu
kada budete reklamirali gay klub u kuriru politici press u b92 enter tv avala tv tada cete dokazati da je klub otvorio obican
gradjanin
Ajmo ovako. Kad se tvoje dupe bude reklamiralo na CNN-u, BBC Worldu, SKY newsu te Euronewsu, ja ću onda otvoriti privatnu svemirsku kompaniju, pozvaću te i onda idemo malo u kruzing po Galaksiji, plus PDV, i naravno - Džej :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Da se vratimo na temu... U exLotos-u je bilo katastrofalno dosadno... (dodushe, ja jesam krvnichki neprijatelj house i ostalih semplovanih sranja od muzike)... Striper i striptizeta su bili potpuni trash, zestoko smaranje... Nisam video nikoga zanimljivog, dodushe - ja sam zapalio odatle vec u pola 3...
Booooring!!!
Korisnikov avatar
By Nbegi
Šta reći, nisam bio, ali vidim da se trude. Stoga ne bi valjalo izlaziti sa konačnim zaključcima na samom početku...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Kylender
Originally posted by mmiki
Nisam se ja svlacio... :P
A ponadao sam se da ce pustiti Beyonce :(
Znam... Pretpostavljam da si ti bio Lady in Black :opatica: ...

Moja prijateljica je bas bila ohola i pitala me: Da li je onaj deo tacke ili samo zeli da bude primecen? :evilgrin:
Kakav crni deo tacke, da je tako smrsao bi bar 10 kila i uvezbao nesto... :smeh: samo sam se lepo proveo sa drugom. :yes:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by BellyButton
Striper i striptizeta su bili potpuni trash
nemoj tako za stripera :oklagija: (ako mislimo na istog)

a koja striptizeta? bilo i toga? u petak ne
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!