Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vix
Message original : RED BUTTON
.

......hvala svima... zaista..

.

...valjda mi ovo daje privilegiju da nekaznjeno pametujem i kazem ...

..... nemojte gubiti vreme svog zivota na ljude i situacije koji vas ne zasluzuju ...... sve lose iz ove 2007 izguzvajte i bacite, sad odmah ....ne trazite smisao u losem vec samo to trajno zaboravite ...... nemojte da vam dodatno oduzimaju vreme i nerve......

..... uzivaj ..... samo idi dalje .... grabi dobro i od ovo malo 2007 sto ostade......za srecu i za lepo treba samo prava 2 ili 3 minuta, ne cela godina.....srecu cine mali zalogaji :palacinke:

...zelim vam najvise najboljuih minuta 2008 ikada.....makar se ceo svet srusio

iskreno RB
Red Button, primi i moje saučešće.

U potpunosti podržavam sve ovo što si napisao, i drago mi je što tako razmišljaš. Često se nerviramo i patimo zbog nekih svakodnevnih sitnica, a u životu imamo toliko velikih ptroblema i kada pogledamo unazad i kada pogledamo unapred. Gde god se okreneš, imaš razloga za patnju, ali isto tako imaš razloga i za radovanje. Po meni, život nam nije dat da bismo ga proveli u očajanju i tuzi. Postoje stvari koje nikako ne možemo da izbegnemo u životu, ali možemo da biramo koliko ( i da li ) će nas one sputavati, uticati na nas. Zato se slažem da loše stvari treba ostaviti za sobom, zarad što više lepih trenutaka!
Korisnikov avatar
By DeVision
Pa idem retrospektivno:

1. Privela kraju vezu od 2god
2. Proslavila 25.rodj
3. Postala dupla tetka
4. Zavrsila fax
5. Putovalaaaaaaaa
6. Zavrsila i drugu vezu
7. Oprostila se od najvernije zivotinje (tuga)

Bila je burna 2007.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by Vix
Message original : RED BUTTON
.

......hvala svima... zaista..

.

...valjda mi ovo daje privilegiju da nekaznjeno pametujem i kazem ...

..... nemojte gubiti vreme svog zivota na ljude i situacije koji vas ne zasluzuju ...... sve lose iz ove 2007 izguzvajte i bacite, sad odmah ....ne trazite smisao u losem vec samo to trajno zaboravite ...... nemojte da vam dodatno oduzimaju vreme i nerve......

..... uzivaj ..... samo idi dalje .... grabi dobro i od ovo malo 2007 sto ostade......za srecu i za lepo treba samo prava 2 ili 3 minuta, ne cela godina.....srecu cine mali zalogaji :palacinke:

...zelim vam najvise najboljuih minuta 2008 ikada.....makar se ceo svet srusio

iskreno RB
Red Button, primi i moje saučešće.

U potpunosti podržavam sve ovo što si napisao, i drago mi je što tako razmišljaš. Često se nerviramo i patimo zbog nekih svakodnevnih sitnica, a u životu imamo toliko velikih ptroblema i kada pogledamo unazad i kada pogledamo unapred. Gde god se okreneš, imaš razloga za patnju, ali isto tako imaš razloga i za radovanje. Po meni, život nam nije dat da bismo ga proveli u očajanju i tuzi. Postoje stvari koje nikako ne možemo da izbegnemo u životu, ali možemo da biramo koliko ( i da li ) će nas one sputavati, uticati na nas. Zato se slažem da loše stvari treba ostaviti za sobom, zarad što više lepih trenutaka!

Tx, Vix .....
Korisnikov avatar
By Scorpy
Prvo...pokvarila mi se TA, a onda je crk'o bojler...dobro, to je nebitno! Desilo se negde u februaru. Najgore je kako je godina pochela.

01.01.2007 - 00:00 - Sretjko Savovitj - Godina nova
oko pola 1 - U klubu su iskochili osigurachi...sedimo u mraku..izlazimo napolje, krenemo da pokupimo jakne, kad ono HAOS u garderobi. Nebitno. Sachekatjemo malo napolju. Popravitje oni kvar. Napolju je hladno. Nashao sam jaknu.
oko 1 - Dolazi policija. Komshije se zhale. Neshto kasnije sledi bliski susret tretje vrste sa pijanim freakovima iz shkole...damnit...bash je lepo pochela :/

Bilo je tu svashta-neshto...a onda smrt drage mi osobe :(

Zavrshila se. Shto bi moja baka rekla: "Nek svo zlo, ode s njom..." Kraj iste je bio prelep, a pochetak naredne josh lepshi. Dogadjaj tje se zauvek pamtiti...po krajnje pozitivnim 'elementima':)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Bilo je i lepih, manje lepih i ruznih stvari. Naravno ruzne se zaboravlju, pamte se samo lepe stvari.
Stvari kojih cu se uvek secati? Trenutak kada sam ugledao ta dva oka, pogled sa jednog vrha planine i docek nove godine. Uz retrospektivu prethodne i sa zeljama za ovu godinu, recima koje znace i pamte se, osmehe koje volim i za koje se borim, udjoh u ovu godinu. Onda pokloni. Radost zbog izmamljenih osmeha. Odmor, spavanje, tv. Nesto što mnogo dugo nisam radio.
Promenio sam nacin ishrane, tempo zivota, neke ranije navike, korgovao telesnu masu. Jos samo da pocnem redovno da radim trbusnjake. :)
Nova godina. :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moju 2007-mu obelezila je kratka veza sa likom u narandzastom dzemperu iz Smile-ya!!! :D
(I Iako sam posle nje atakovan od strane barem 70% posetilaca foruma da sam petetichan - nije mi zao, vredelo je...)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Pozitivno:

Putovao sam, upoznao dosta ljudi, pokazao da imam chvrste stavove!

Negativno:

Ubistvo velikog borca za ljudska prava, Benazir Butto :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!