- 05 Jan 2008, 14:54
dakle, ko se jos plasi tih odvratnih stvorenja...nije da ih se plasim jednostavno ih prezirem pre svega, odvratni su, mrzim ih
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Morgan Le FayeDa, ovo jeste tacno!
Kazu ljudi, da mrzimo one stvari (osobe) koje su nam najslichnije.
Originally posted by greek_loverE upravo ovako. Traume iz detinjstva...
cim ih vidim odmah se setim knjige Stivena Kinga TO (It) i filma radjenog po istoj knjizi!
Originally posted by polarlicht4.1i kod mene takodje. i dan danas kad vidim klovna, ja se setim tog filma i stresem seOriginally posted by greek_loverE upravo ovako. Traume iz detinjstva...
cim ih vidim odmah se setim knjige Stivena Kinga TO (It) i filma radjenog po istoj knjizi!
Originally posted by polarlicht4.1
U centru grada u kome živim ispred Meka ima jedna klupica i na njoj sedi plastični klovn. Možeš misliti kakav je to ugođaj prolaziti pored u svakavim stanjima u nesuvislo vreme i samo čekati da dotični klovn okrene glavu i počne da se ceri...
Originally posted by BornEnchanterHah, te plešuće kreature...Bio je jednom jedan deda mraz ispred neke prodavnice koji me je redovno izluđivao. Nema ga više, mislim da se raspao. A i bilo mu je vreme - godinama je mrdkao onako sakato.
Na putu od mog stana do faxa ispred jednog decijeg butika je montirana velika lutka klovna koja peva i plese. Svaki put kad prodjem pored njega osetim uzasnu nelagodu. takvu nelagodu u meni izazivaju i keramicke lutke, a vrhunac su mi DZOKERI IZ KARATA.
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by BornEnchanterHah, te plešuće kreature...Bio je jednom jedan deda mraz ispred neke prodavnice koji me je redovno izluđivao. Nema ga više, mislim da se raspao. A i bilo mu je vreme - godinama je mrdkao onako sakato.
Na putu od mog stana do faxa ispred jednog decijeg butika je montirana velika lutka klovna koja peva i plese. Svaki put kad prodjem pored njega osetim uzasnu nelagodu. takvu nelagodu u meni izazivaju i keramicke lutke, a vrhunac su mi DZOKERI IZ KARATA.
Keramičke lutke me automatski podsete na film "Mej" pa mi baš i nije svejedno...Ali zato su mi harlekini neobično fascinantni...
Originally posted by polarlicht4.1Hmmm... Sada kad si spomenuo mislim da je bilo tako. Ipak keramicke lutke su mi puno vise freakish nego plasticne sa svojim kamenm facama. A Čaki je ipak odigrao ulogu u svemu tome. negde sam procitao sledece:
Ali zar Čaki nije bio plastičan? Sećam se maglovito jedne scene kad su ga spalili a on ipak onako spržen i poluistopljen i dalje jurio sirotu dečicu. Ili se varam? Nije isključeno, davno bilo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!