Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
dakle, ko se jos plasi tih odvratnih stvorenja...nije da ih se plasim jednostavno ih prezirem pre svega, odvratni su, mrzim ih :smeh:

Slika
Korisnikov avatar
By greek_lover
:uplasen:

cim ih vidim odmah se setim knjige Stivena Kinga TO (It) i filma radjenog po istoj knjizi!

Ni u cirkusu mi se nikad nisu dopadali ... Umetnici na trapezu i dreseri zmija su mi bili uvek :rock:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kazu ljudi, da mrzimo one stvari (osobe) koje su nam najslichnije.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
ja ih ne mrzim... meni je bilo njih zao kad sam bio mali :smilegrin:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Morgan Le Faye
Kazu ljudi, da mrzimo one stvari (osobe) koje su nam najslichnije.
Da, ovo jeste tacno! :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Escobar
I meni je uvek bilo zao tih stvorenja... Ne samo da nisu smesni vec moraju da izigravaju :luda: da bi ziveli....

Tuzno....
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Mene su smarali uvek...
u cirkusu je uvek bilo boljih stvari od klovnova....:shrug:
By polarlicht4.1
Originally posted by greek_lover

cim ih vidim odmah se setim knjige Stivena Kinga TO (It) i filma radjenog po istoj knjizi!
E upravo ovako. Traume iz detinjstva... :nazalost:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam njih sazaljevao jer mi je baba govorila da onaj ko ne moze nista drugo da radi postane klovn .. jer da se glupira zna svako
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by greek_lover

E upravo ovako. Traume iz detinjstva... :nazalost:
i kod mene takodje. i dan danas kad vidim klovna, ja se setim tog filma i stresem se :uplasen:
By polarlicht4.1
U centru grada u kome živim ispred Meka ima jedna klupica i na njoj sedi plastični klovn. Možeš misliti kakav je to ugođaj prolaziti pored u svakavim stanjima u nesuvislo vreme i samo čekati da dotični klovn okrene glavu i počne da se ceri... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To. Nikada mi nisu bili zanimljivi. Nikada. Ali ne mogu reci da ih mrzim, swanheart!
Zasto mrzeti nesto sto je stvoreno radi Dobra?
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
U centru grada u kome živim ispred Meka ima jedna klupica i na njoj sedi plastični klovn. Možeš misliti kakav je to ugođaj prolaziti pored u svakavim stanjima u nesuvislo vreme i samo čekati da dotični klovn okrene glavu i počne da se ceri... :iskolacen:

Na putu od mog stana do faxa ispred jednog decijeg butika je montirana velika lutka klovna koja peva i plese. Svaki put kad prodjem pored njega osetim uzasnu nelagodu. takvu nelagodu u meni izazivaju i keramicke lutke, a vrhunac su mi DZOKERI IZ KARATA.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada nisam imao misljenje u vezi njih.
Niti sam ih se plasio, mrzeo... niti sam voleo da ih gledam.

Ali rekao bih, kad bih bio primoran na to, da bi mi bilo jako dosadno.
Korisnikov avatar
By uninvited
Ni ja nisam imala neko misljenje o njima....niti me plase, niti ih wolim... jedino jeste to da su dosadni..ima 10 puta boljih stwari u cirkusu....

:elektro:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
jeb*e pa od cega oni zive kad ih niko ne voli ???

slutim ... :kokice:
By polarlicht4.1
Originally posted by BornEnchanter
Na putu od mog stana do faxa ispred jednog decijeg butika je montirana velika lutka klovna koja peva i plese. Svaki put kad prodjem pored njega osetim uzasnu nelagodu. takvu nelagodu u meni izazivaju i keramicke lutke, a vrhunac su mi DZOKERI IZ KARATA.
Hah, te plešuće kreature...Bio je jednom jedan deda mraz ispred neke prodavnice koji me je redovno izluđivao. Nema ga više, mislim da se raspao. A i bilo mu je vreme - godinama je mrdkao onako sakato. :sekirica:

Keramičke lutke me automatski podsete na film "Mej" pa mi baš i nije svejedno...Ali zato su mi harlekini neobično fascinantni... :psiholog:
Korisnikov avatar
By fica
Originally posted by Deity Marduk
Meni su oni dosadni...ma totalno me smaraju.... :nokti:
:up:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by BornEnchanter
Hah, te plešuće kreature...Bio je jednom jedan deda mraz ispred neke prodavnice koji me je redovno izluđivao. Nema ga više, mislim da se raspao. A i bilo mu je vreme - godinama je mrdkao onako sakato. :sekirica:

Keramičke lutke me automatski podsete na film "Mej" pa mi baš i nije svejedno...Ali zato su mi harlekini neobično fascinantni... :psiholog:

Mislim da sam strah od keramickih lutki dobio kao mali gledajuci film o Chucky-ju. A i meni su harlekini fascinantni. Cavaleria Rusticana...:chilling:
By polarlicht4.1
Ali zar Čaki nije bio plastičan? Sećam se maglovito jedne scene kad su ga spalili a on ipak onako spržen i poluistopljen i dalje jurio sirotu dečicu. Ili se varam? Nije isključeno, davno bilo... :senilko:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ali zar Čaki nije bio plastičan? Sećam se maglovito jedne scene kad su ga spalili a on ipak onako spržen i poluistopljen i dalje jurio sirotu dečicu. Ili se varam? Nije isključeno, davno bilo... :senilko:
Hmmm... Sada kad si spomenuo mislim da je bilo tako. Ipak keramicke lutke su mi puno vise freakish nego plasticne sa svojim kamenm facama. A Čaki je ipak odigrao ulogu u svemu tome. negde sam procitao sledece:

A childs biggest dream is the doll to come alive.
It's the grown up's biggest nightmare.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!