Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Izuzev sjajnog veg. restorana Green House u Vojvode Knićanina, ima li još neko mesto u Novom Sadu gde može da se kupi vegetarijanska klopa, a da to nisu samo oni glupavi sendviči (kifla, majonez, kečap) koji se nude na svakom fast food mestu kao tobož vegetarijanski?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Neam pojma da li postiji jos neki bas vegy restoran ali znam da svi bolji restoranu u svom meniju imaju vegetarijanska jela a da nisu sendvici :nono:
Korisnikov avatar
By shishmish
meni je onaj food foody ili kako vec u centru super stvar...
mozes da sastavis sebi veg obrok...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Eh da u Foody-ju koji se nalazi bukvalno na trgu (veliki lokal ne mozes ga promasiti) ima svasta nesto uz ok cene.
Imaju neke pite sa zeljem i sa ostalim povrckama...to zvuci vegetarijanski :yes:
Korisnikov avatar
By shishmish
ma ne samo pite...
ima konkretna jela...
npr. pecurke, pirinac...
By Simor
E da! Hvala! Sada sam se setio da sam tamo jeo, a smetnuo sam sa uma da se može napraviti vegetarijanska varijanta.
Korisnikov avatar
By bakalar
Imas sada jos 2 'restorana' poput foodija, zovu se Kujna ...
jedan se nalazi pored velike pecurke (benzinska pumpa) a drugi je blizu one ulice koja vodi do Stranda, tamo gde ima lazanja, Majski prodavnica pica itd itd tu :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne znam šta se nudi tamo pored medicinske škole. znam da imaju sendviče, ali nisam siguran šta još.

a bio je i onaj u Petra Drapšina (kad siđeš sa Bulevara prema Spensu), mada je on sada negde preseljen.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Simor
E da! Hvala! Sada sam se setio da sam tamo jeo, a smetnuo sam sa uma da se može napraviti vegetarijanska varijanta.
Probaj tu pitu sa zeljem basj je eeeeextra.....vrh brateeee :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ogladneo saaaaaam! jedva cekam kevinu sarmu! :mljac:
By Simor
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne znam šta se nudi tamo pored medicinske škole. znam da imaju sendviče, ali nisam siguran šta još.

a bio je i onaj u Petra Drapšina (kad siđeš sa Bulevara prema Spensu), mada je on sada negde preseljen.
Green House je fast food restoran, tako da uglavnom takvu hranu i nude - sendviče, pizze, pite, mafine; naravno sve na vegetarijanskoj bazi (i bez jaja i mleka). Ono što mi se dopada jeste što su uveli i prodaju svojih namirnica - tako može da se kupi tofu sir, sojine paštete sa susamom i kikirikijem, sojin majonez, francuska salata, sojini burgeri i sl., tako da čovek može svašta lepo od toga da pravi i kod svoje kuće.

Bio je i jedan vegetarijanski restoran u Laze Kostića (blizu Petra Drapšina; ne znam da li si na taj mislio), koji je imao super jeftinu hranu, koja je bila kuvana, pa su se negde preselili, ali na meni nepoznatu lokaciju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
vidjao sam po prodavnicama zdrave hrane da imaju frizove sa sendvicima iz green house-a... mislim da je neko rekao da i u merkatoru ima da se uzmu gotovi veg oborci, ali ja se nesto ne secam da sam video...
By Simor
Well, ja nešto ne volim da idem po tim velikim tržnim centrima.

Izuzev, u Bazar. Jes' da je Miškovićev, ali Greenet je Greenet a moka sa karamelom je tamo najbolja (a na nju me je dečko navukao).

:peace:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sad sam se setio da je hlaevdige jednom pricala o nekoj prodavnici zdrave hrane u dunavskoj ulici, navodno je drze neki subotari, ko li vec... tamo je valjda uvek bilo moguce naci i ono cega ovako nije bilo...
By Simor
Kada već pričamo o malim verskim zajednicama.... U Stražilovskoj, nazareni drže super pekaricu, sa baš ukusnim pecivima.

:surfer:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gde je strazilovska? ja znam za njihov hram tamo blizu pap pavla...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koja je to pekara? ja znam samo za Zdravljak tamo.
By Simor
Jeste, hram im je blizu Pap Pavla, a Stražilovska ti je ona ulica koja ide od Bulevara Mihajla Pupina ka fakultetima.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e taj u Laze Kostića. (brkam te dve ulice.)
Korisnikov avatar
By ns.happy
aha... ne znas kako se zove pekara? (toliko o nasem vegetarisanju hehehe)
By Simor
Jebiga, ne znam kako se zove ta nazarenska pekara, ali je pored one Salatine (jel to aktivno još?).
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da je zatvorena ta salatina... mada, nemoj me drzati za rec, nisam bio u tom kraju dugo... samo projurim taksijem...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne mogu bez mesa, tako da samo mesne obroke uzimam, a ako bas hocu da se luksuziram, onda pohadjam SALATININE ekspoziture u gradu ( na SPENSU i preko puta IV Vojvodine, ako u medjuvremenu nije zatvorena ta ispostava ) i kineski restoran u Fruskogorskoj ulici.
:curka:
By Simor
Ja meso kada jedem, naručujem ga eksluzivno iz jednog subotičkog butika mesa koji drži tetka Daliborka, prognana sa ovog foruma.

:opacupa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Simor
Ja meso kada jedem, naručujem ga eksluzivno iz jednog subotičkog butika mesa koji drži tetka Daliborka, prognana sa ovog foruma.

:opacupa:
Da, čuo sam da je njeno meso nadaleko čuveno...
:curka:
Korisnikov avatar
By Skyen
tajlandski i kineski restorani brze hrane. imaju u svom meniju i veg obroke. posebno tajlandska nije skupa. to narucujem bar jednom nedeljno.
Siam (on je kod kampusa, ne znam tacnu adresu juce sam bacila flajer greskom) i Dva stapica (Bul Cara Lazara ako se ne varam)
Korisnikov avatar
By jukie
Kolike su cene te jeftine tajlandske (a i kineske) hrane, pošto su one na flajerima koje smo mi u BGD dobijali bile stvarno preterane?
Korisnikov avatar
By ns.happy
hrana u ns nije skupa, jedan npr izlazak u neki fensi restoran za dve osobe sa sve picem ne bude vise od 3-4 hiljade... ja sam neki dan bio kod bate pezo-a, nas dvojica: predjelo, aperitiv, punjene lignje, vino i salata sve je izaslo oko 4.000
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Punjene čurke na meniju garant behu.
:rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!