Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
:cvetduga:

ako me ne dotuce prehlada eto me 1og ... jos samo da nadjem ko ce sa mnom :napitak:
By ~ Le Saint X ~
da... na r'n'b vece bih dosao bilo kojim danom

:yay:

petak i subota treba da ostanu tematski za dance-house-commercial pop i slicnu muziku
By dragan34yu
zasto idete u klubove koje otvara ustasko titova kurvina udba
na celu sa onim koji je obijao trafike

kada budete objavili reklamu u politici pressu kuriru b92 rts 1 u udarnom kuriru tada cete dokazati da crnogorske kurve nisu iza vas
Korisnikov avatar
By Kylender
Hm... Svraticu veceras. Mada, ne prestaje da me brine ovo "raznovrsnije" sto PR tvrdi za muzicki koncept. Nekako se bojim da ce to da se odnosi na priblizavanje nekadasnjeg koncepta onome so se da cuti u VIP-u... No, bude li tako, vise me nece videti.

Mada, nervira me sto nista nisu napisali o muzici veceras. Kakva je to promocija zurke u kojoj se ne kaze kakva muzika ce biti?
Korisnikov avatar
By Deepblue
Dakle muzika je manje vise OK do 3:20 tad je krenuo onaj narodnjak sa aspirinom i vinom i nastavilo se tako sve do mog odlaska, a i duze verovatno.

Sve je nekako poprilicno amatersko ispalo, ali koliko para toliko i muzike. Doduse ono seljacenje na kraju racunam da sam dobio gratis

:grom: :testerica: :wcsolja: :prst2: :transprst:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by dragan34yu
zasto idete u klubove koje otvara ustasko titova kurvina udba
na celu sa onim koji je obijao trafike

kada budete objavili reklamu u politici pressu kuriru b92 rts 1 u udarnom kuriru tada cete dokazati da crnogorske kurve nisu iza vas

Iz kog si ti filma doleteo? Tito je umro 4. 5. 1980. UDBA je prestala da postoji pre 50 godina i danas se zove BIA, ali se ne bavi pederima jer je to u komunizmu imalo "protivdržavni" prizvuk...

Rado ću doći u klub koji budeš otvorio ti, mada u to ne verujem, jer teško da si uspeo da otvoriš nešto teže od ormara (in the closet), na tvoju žalost...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Machkodlak
Meni mjuza nije smetala ja sam celo vece :dance: :dancingfever:
Znači bilo dobro? A? A? A? :eureka:
Korisnikov avatar
By mmiki
Bilo mi je super... ne toliko zbog muzike koliko zbog drustva...
A naravno ostace i nezaboravno posto sam pola veceri igrao sa striperom. Tako ti je to kod mene, kad popijem par pivca posle sam opusten i vise nego sto treba, ko zna koliko sam kretenski izgledao gore...... :cheer: Ma nek ide zivot, najvaznije je da sam se super proveo. :D
Korisnikov avatar
By Kylender
Moje misljenje - bilo je traljavo... Nekakva iole kulturnija varijanta VIP-a, mada ne znam da li je taj kulturniji momenat zasluga organizatora ili secanja na nekada zaista kulturnije mesto...

Muzika je prilicno neinspirativna, pored (ne)aktuelne komercijale mogao se cuti i nekakav sporohodni rnb ( lepo je sto to neko voli, ali kako igrati uz to - a primetio sam da ni ostali to bas i ne znaju - ako se izuzme klacenje levo desno) Oko 3 i nesto krenuh iz kluba, bas na vreme da izbegnem "glavobolju od vina a ostah bez aspirina..."

Receno je da ce Queen pokusati da zauzme svoje mesto na trzistu. Bojim se da je iskorak u odnosu na VIP previse mali, ili je to samo moj utisak...

p.s. Muzika nikako nije raznovrsnija no sto je bila u Alijansi - zanrovski, ali je domaca narodna svakako velika promena. Sto se mene tice - neoprostiva.:down:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa da dodam i ja malo o muzici... Svakako ona sporohodna muzika je bila out... A kad su vec pustali rnb mogli su neke ritmicnije stvari...
I iako volim da slusam nadornjake, slazem se da narodnu odande treba izbaciti, jer po meni zagadjuje ukupnu atmnosferu....
Korisnikov avatar
By Kylender
Razumljivo. Ja ne slusam rnb ali ako mi pustis nesto sa malo ritma ja cu djuskati. Ti si bio gore? :-)

Na nesrecu, tad je prvi put od mog dolaska bila ok muzika za igru pa nisam ni gledao, bio sam zaokupljen djuskanjem. Nisam smeo da propustim taj muzicki blok...
Korisnikov avatar
By mmiki
Nisam se ja svlacio... :P
A ponadao sam se da ce pustiti Beyonce :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam cuo iz poverljivih izvora da je muzika bila uzasna... a pritom je taj izvor pre toga bio u Apartmanu gde mu je bilo dobro...

Tako da ne kapiram kako to... kakva je onda muzika mogla biti ovde ako je u Apartmanu bilo dobra!
Korisnikov avatar
By mmiki
izvor sperme zar ne Trrty? :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By greek_lover
U Apartmanu je bila savrsena muzika. Manje ljudi je bilo nego ranije ali atmosfera, ono ljudi sto je bilo i muzika ... sjajno!!!

:dance: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by mmiki
izvor sperme zar ne Trrty? :smeh: :smeh: :smeh:
:shamar:

Ozbiljno pitam!
Koja vrsta muzike je bila u Apartmanu?
Za ovaj ex Lotos i ne pitam... dovoljno njih je reklo da je bilo njesra.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Joooj .... ajd ne pitaj me za muzicki pravac, slabo stojim sa imenovanjem muzike, xaxaxa ... cijenim da je bio Dance i House :)

Raspitacu se, ali DJ je bio sjajan, mnogo bolji od mladica na prosloj L&Q party (onoj, objavljenoj u Kuriru). Cak i ja koji gotovo nikad ne igram (osim u alkoholnom delirijumu) sam igrao celo vece.

A pio sam samo kiselu vodu, hm, mehurici su saputali a noge nisu stajale.
:dance: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Kylender
Znam... Pretpostavljam da si ti bio Lady in Black :opatica: ...

Moja prijateljica je bas bila ohola i pitala me: Da li je onaj deo tacke ili samo zeli da bude primecen? :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kljucno pitanje ove epizode glasi: da li je i na toj zurci bilo bahanalija kao na prethodnoj u Apartmanu sa koje je izvestavao Kurir? :lol:

I da li se masa ljuljala u ritmu gay taktova? :dancing:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Kylender
Znam... Pretpostavljam da si ti bio Lady in Black :opatica: ...

Moja prijateljica je bas bila ohola i pitala me: Da li je onaj deo tacke ili samo zeli da bude primecen? :evilgrin:
E ja bih dao bar 100 dindzi da vidim Mmikija da se svlaci na pozornici :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To je vec 118 din ali nema veze dao bih i toliko da vidim pripitog i veselog Mmikija kako bahanalishe sa striperom :D

Mada moram priznati da je i moj docek u Hrvatskoj bio pomalo skandalozan :lol:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Upravo toliko. Uz gej taktove :)
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Lakiboy_ns
To je vec 118 din ali nema veze dao bih i toliko da vidim pripitog i veselog Mmikija kako bahanalishe sa striperom :D
Toliko i vredi ;-)))))... he he he
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Nbegi
Originally posted by Machkodlak
Meni mjuza nije smetala ja sam celo vece :dance: :dancingfever:
Znači bilo dobro? A? A? A? :eureka:
Machkodlak, ti si bio u Apartmanu. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je do 03:20h bila ok mjuza u Queen-u, ali posle toga nisam mogla da se ne zapitam zasto neko ako zeli da pusta domacu muziku pusta narodnjake? (izuzev Nine Badric i "Takvi kao ti")
By fazza
U Apartmanu je bila sjajna muzika. Ne znam kako je bilo na proshlim zhurkama, ali meni je ona mjuza od sinoc bash prijala.
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Originally posted by fazza
U Apartmanu je bila sjajna muzika. Ne znam kako je bilo na proshlim zhurkama, ali meni je ona mjuza od sinoc bash prijala.
pxi, a ja bio u Queen-u, opet te ne videh :|
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!