- 01 Jan 2008, 20:06
uh... svaki put kada pogledam u tu butkicu pomislim na susaru, u redjim slucajevima i na rostilj
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AbyssUz caj od nane i kamilice...
Naravno, imamo meni i za vegetarijance.
Originally posted by MachkodlakBu, bu, sotono, rastera mi klijantelu...Originally posted by AbyssUz caj od nane i kamilice...
Naravno, imamo meni i za vegetarijance.
Sluzimo i kafu ako se neko seti da skloni lonce sa ringle pre nego sto sva voda ispari
Pica vegeterijana se sluzi ako se neko dogega do telefona i naruci je...
Nezavisno od vegeterijanskog menija:
Jednom mesecno imamo frtancusko prase na raznju sa macijim cackalicama
P>S> Obavezan dodatak svakog jela su macije dlake :njanjanaj:
Originally posted by AbyssCut bre! Vidis da samo dolaze
Bu, bu, sotono, rastera mi klijantelu...
Originally posted by unic0rn"... kraj lonca se pesma ori dok pazim da ne zagori. E, jbg zagore..."Originally posted by Abysskuvarice manje zbori da ti rucak ne zagoriCut bre! Vidis da samo dolazeMamica je zbrisala kuci da uci, a i ja cu uskoro...
Pozdravi mi mamicu
Originally posted by AbyssJel si kuvo juhu ???Originally posted by unic0rn"... kraj lonca se pesma ori dok pazim da ne zagori. E, jbg zagore..."Originally posted by Abysskuvarice manje zbori da ti rucak ne zagoriCut bre! Vidis da samo dolazeMamica je zbrisala kuci da uci, a i ja cu uskoro...
Pozdravi mi mamicu
Originally posted by nesha84Za sve informacije i rezervacije kako separea, tako i kreveta, obratite se nasoj poslovjnoj sekret-arki i kuvarici Machkodlaki ili meni na u2u (*cena 200 shilinga / u2u)
a gde se sve to priredjuje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!