Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *PiNkLoVe*
MA, sve je ovaako bilo super, i prostor, klopa isto ok, ti si bila skroz najs i ljubazna... Samo nam se muzika nije dopala, jbg, ja susam komercijalu, ona rock... a i bilo nam je malo cuuudno sveee, ba rmeni, zato sto se svi znaju, a samo mi ne znamo nikoga... a i jedian sam bila u suknji tamo
Originally posted by *PiNkLoVe*a ti se izvuces sa :ma, mislila sam po starom aboridzinskom horoskopu, delujes kao neko ko je u znaku shishmisha..."
Da, ali zamisli da sam omasila... O pitam ja sad neku ribu: E, izvini, jesi li ti shishmish? a ona me onako zblanuto pogleda i kaze: Ne, ja sam Sanja/Marija/Tina.... pa, umrla bih od blama...
znam d anisam, andjela je posle dosla u suknji;)
Originally posted by Nika
...meni je konobarica sa kravaticom bila najsexy stvorenje na zurci,ali posto sam jaaaaaaaaaaaaako stidljiva nisam znala kako da joj pridjem i sta da joj kazem...
Bila sam u uglu sa casom ohrabrenja(nije pomoglo) u ruci i crnoj kosulji sa natpisom na ledjima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!