Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Dionysus
Si ti ona riba sa kravaticom koja je sluzila pica?
By Dionysus
E, pa, najs si... devojka i ja smo one sto su pile guaranu celo vece:)
(ja u suknjici, bleom sakou i loknicama, ona u nekoj kosuljici , cemu vec) ako se slucajno secas, coskirale smo se za onaj jedini nerezervisani sto...
Inace, ne sumnjam ja da je posle bilo extra muzike, ali to je pooooooosle, mi smo od 22h do negde iza 24 cekale da pocne nesto sto bi nam bilo ok, bar jednoj od nas, ali neeeeeeema, a bivse nas pozvale na zurku, pravile gajbi, pa mi otisle:)
Korisnikov avatar
By shishmish
naravno da se secam...

pretpostavila sam da si ti (tek danas kad sam videla da si bila) posto me je andjelat pitala da li si tu (a u trenutku kad je ona dosla bila sam sigurna da je odgovor NE)

e, bas mi zao sto vam se nije svidelo...
By Dionysus
MA, sve je ovaako bilo super, i prostor, klopa isto ok, ti si bila skroz najs i ljubazna... Samo nam se muzika nije dopala, jbg, ja susam komercijalu, ona rock... a i bilo nam je malo cuuudno sveee, ba rmeni, zato sto se svi znaju, a samo mi ne znamo nikoga... a i jedian sam bila u suknji tamo :(
By Dionysus
A ja sam mislila da si ti Ti , ali mi bilo glupo da ti akzem, e, izvini, jesi ti shishmish?:)
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by *PiNkLoVe*
MA, sve je ovaako bilo super, i prostor, klopa isto ok, ti si bila skroz najs i ljubazna... Samo nam se muzika nije dopala, jbg, ja susam komercijalu, ona rock... a i bilo nam je malo cuuudno sveee, ba rmeni, zato sto se svi znaju, a samo mi ne znamo nikoga... a i jedian sam bila u suknji tamo :(
:potapsava:

nisi bila jedina u suknji... :D
eto, za sledeci put cete i znati nekoga :D
Korisnikov avatar
By shishmish
A ja sam mislila da si ti Ti , ali mi bilo glupo da ti akzem, e, izvini, jesi ti shishmish? :)
ma opusteno si mogla :D
By Dionysus
Da, ali zamisli da sam omasila... O pitam ja sad neku ribu: E, izvini, jesi li ti shishmish? a ona me onako zblanuto pogleda i kaze: Ne, ja sam Sanja/Marija/Tina.... pa, umrla bih od blama...
znam d anisam, andjela je posle dosla u suknji;)
Korisnikov avatar
By shishmish
Da, ali zamisli da sam omasila... O pitam ja sad neku ribu: E, izvini, jesi li ti shishmish? a ona me onako zblanuto pogleda i kaze: Ne, ja sam Sanja/Marija/Tina.... pa, umrla bih od blama...
znam d anisam, andjela je posle dosla u suknji;)
a ti se izvuces sa :ma, mislila sam po starom aboridzinskom horoskopu, delujes kao neko ko je u znaku shishmisha..."
:zacepi:

:D
By Dionysus
znaci krenem ovako :deda: , a zavrsim ovako :zvezdice: :) ))))))))
Korisnikov avatar
By shishmish
ma joooooooooooooooooooooook :smeh:

a ti onda krenes pricu da je shishmish u aboridzinskom horoskom najcenjeniji znak i da su osobe rodjene u tom znaku blagoslovene i....

:glupan:
:cut:

ipak ne pitas da li je shishmish :D
By Dionysus
:spijun:
sledeci put kad naletim na tebe negde, ako uspem da te prpoznam (tesko pamitm face na prvi pogled) javljam ti se obavezno:)))0
Korisnikov avatar
By shishmish
:spijun:
sledeci put kad naletim na tebe negde, ako uspem da te prpoznam (tesko pamitm face na prvi pogled) javljam ti se obavezno:)))0
me 2

ps. ja slabije vidim :D
Korisnikov avatar
By HPLC
Oh, za docek u NS a za reprizu u BG (Apartman).

Ta, bilo je lepo :saint2:
Korisnikov avatar
By Nika
...meni je konobarica sa kravaticom bila najsexy stvorenje na zurci,ali posto sam jaaaaaaaaaaaaako stidljiva nisam znala kako da joj pridjem i sta da joj kazem...
Bila sam u uglu sa casom ohrabrenja(nije pomoglo) u ruci i crnoj kosulji sa natpisom na ledjima.:closet:
By Kekec
Koja bre konobarica?Da li mislis na one dve sto su bile u sanku.Zar nisu one gazdarice?
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Nika
...meni je konobarica sa kravaticom bila najsexy stvorenje na zurci,ali posto sam jaaaaaaaaaaaaako stidljiva nisam znala kako da joj pridjem i sta da joj kazem...
Bila sam u uglu sa casom ohrabrenja(nije pomoglo) u ruci i crnoj kosulji sa natpisom na ledjima. :closet:
:blush:

ja sam bila konobarica

By Kekec

ja sam bila konobarica

[/quote]

Koja od one 4?Meni treba jedna od one 3 iz sanka.Da li su one na ovom forumu?Da li ih neko zna?Kako da dodjem do njih?:soping::
Korisnikov avatar
By shishmish
jedna je bila u sanku sam o da pusta muziku, dva su vlasnice a ja njihova drugarica :smeh:
sa kravatom
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Eto sta znaci kravata.....

Sad mi je jasno zasto je bilo vazno da je nadje...
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by andjelat
Eto sta znaci kravata.....

Sad mi je jasno zasto je bilo vazno da je nadje...
da da :oklagija:

uzela sam slike sa NG...
Korisnikov avatar
By shishmish
oces sve?
tebe ima na jednoj i nemamo zajednicku...
m. se napila i sto je slikala slikala je (zadavice me kad vidi ovo :giggle: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Ajme, silne neke novajlije, i to na ovoj temi:giggle:
Misice, opasnice :giggle:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
@Shish....

Pa baci mi sve....

Reda radi... pa cu ja da proberem...

:duh:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja??????
:nono:

a i nisu novajlije :trach: [size=-2] vidi datum registracije[/size]
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
....

Sta ces kada zraci oko sebe pozitivnom energijom...

Da ne kazem da sija na sve strane...

... to je bas lepo....

:yay:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!