Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
:mazi:

Sta hoces sutra ce biti oko 6 komata!

Nemoj da si nezahvalna!
Korisnikov avatar
By shishmish
SEST KOMATA!
:iskolacen:
:wow:

pa moram onda ceo rucak da spremim i dovucem ispred kompa...
sa sve desertom i sokicem i kafom...

i tri puta da piskim :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mozda to nije trebalo da kazem :puzzle:

Joj sad kad me Dragonite zadavi :uplasen:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by shishmish
pa moram onda ceo rucak da spremim i dovucem ispred kompa...
sa sve desertom i sokicem i kafom...

i tri puta da piskim :lol:
I jednom da kakis! :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj, kakaF diFan poklon :love:

edit-ne mislim na pomenuto kakenje :giggle:
By Dragonite
Originally posted by Zonche
:mazi:

Sta hoces sutra ce biti oko 6 komata!

Nemoj da si nezahvalna!
Ali im nismo rekli kolika su ta poglavlja... kao ni to da ih pripremamo vec danima...

Spremite i maramice, ima nekih opasnih EMO scena...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
... a znate da sutra dosta nas nece biti uz komp...

dakle onda tek 1.1. ujutro.... kad se dekontaminiramo

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Vec vidim sebe kako zderem rusku salatu sutra i citam forumland :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
nemoj, ako pokusas striptiz na onom sanku, zaradices cvorugu :P

/tako kapiram da ces proFesti novu/ :pivce:

Ja cu jako dosadno kao i svaka domacica :alexis:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by shishmish
neka zonche kaze kako vidi mene :smeh:
mislila sam povodom price...kako cu da je citam :lol:

o, boze, prva asocijacija - striptiz :doh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbg, onaj sank je strahotno blizu taFanice :kokice:
I nije mi to bila prva asocijacija, vec scena iz forumlanda i opitom sa likerom :giggle:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma ima na poslu da odjebe sve musterije i da kaze "CHEKAJ, HVATAM SIGNAL, MORAM DA VIDIM STA JE SLEDECE"
Korisnikov avatar
By svejedno
Eh, pa i ja cu citati 1.1, kad se vratim kuci.. sto je lepo, btw.
..

Ima da se treznim, uz chaj ili kafu, i lagano cituckam .. koliko, 6 (?) poglavlja..

..

E, a ovo mi je novogodisnji avatar ;) , uostalom, imam moci da se pretvaram u sta hocu.. vraticu se u staro stanje posle Nove.

P.S. i da ne zaboravim - :hail2:

;)
By Dragonite
:hvala: svima!

Elem, blago je reci da su poglavlja ogromna. Ja bih vam preporucio dve uzine, paklicu cigareta, maramice i mozda pelenu za one nestrpljive :roflmao: .

Mozda je neki sedativ, ima dosta uzbudjenja :D

BTW ova poglavlja ne smeju da citaju mladji od 18 godina zbog scena golotinje!
By Dragonite
Originally posted by andjelat
... a znate da sutra dosta nas nece biti uz komp...

dakle onda tek 1.1. ujutro.... kad se dekontaminiramo

:zvizdi:
:marinac: znamo mi to... nismo ni mi uveče kućama, pa ćemo vam sve okačiti čim se razbudimo (ETA od 13 - 17h)

tako da možda i stignete da pročitate makar nešto,

mada čisto sumnjam. skoro svako od ovih poglavlja koje smo vam spremili je dva, tri puta veće od najvećeg do sada.

Mi uvek mislimo na našu vernu čitalačku publiku :)

SAMO DANAS! NOVOGODIŠNJE IZNENAĐENJE PRIČE O FORUMLANDU!

VELIKI GAYBAL!

NE PROPUSTITE NOĆ MAGIJE, MISTERIJE I ZLOČINA!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:love: jedva sam nasao vremena da vas posetim....
Ja cu izgleda tek prvog popodne ili drugog uvece moci da procitam sve :(
By Dragonite
Aaaaaaaaw mukice!

NEWS FLASH!

POGLAVLJA ĆE SE KAČITI OKO 7:30!

I BIĆE IH 8 (OSAM) A NE ŠEST!

PODMAŽITE SOČIVA, STAVITE NAOČARI, ISTERAJTE SVE DRUGE LJUDE IZ PROSTORIJE I UŽIVAJTE!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Hvala na informaciji :) machkodlak ce se potruditi da bar nesto danas procita :eya:
By Dragonite
Poglavlje četrdeset dva - VAŠAR TAŠTINE

Nakon nedelja priprema koju su ostavile citava sela bez hrane, trgovce u radijusu od trideset kilometara bez robe i nekoliko poveshanih clanova posluge,

svanuo je taj dan.

Gaybal.

To je bio najveci i najraskosniji Gaybal do sada. Grofica je znala koga treba da pozove, i izbor njenih gostiju je varirao od aristokratije, sitnog plemstva, uvazenih ljudi iz lokalne zajednice, do istaknutih osoba poput iscelitelja Deksija (Devokica nije mogla da zaboravi ko je reshio njene probleme sa gasovima) ili Gospodara Zveri iz Gaywoodske shume ciju su teritoriju delili.

Palata je bila uglachana i nalickana od temelja do krova. Grofica je jednog dekoratera nabila na kolac, a drugog spalila na lomachi dok se treci nije dosetio da celu prednju fasadu ukrasi raznobojnim svelecim kristalima. Dvorac je delovao kao psihodelicna kugla kad se gledao iz daleka, i obecavao je dobru zabavu te veceri.

Unutrasnjost zamka je bila strogo kontrolisana. Svaki pedalj velike balske dvorane, koja se prostirala skoro pola kilometra u duzinu, je bio pod strogim nadzorom batlera i posluzitelja sa raznovrsim egzoticnim picima i hranom ciji naziv niste ni mogli da izgovorite. Sobarice i pomocne devojke su bile spremne da skoce na svaki mig i ispune gostima svaku zelju (i to bash svaku. Grofica im je ljubazno objasnila da je kod nje otkazni rok zapravo cetrdesetodnevni pomen) dok je armija kuvarica pod nadzorom Zaljubljene vrsila poslednje pripreme za posluzenje.

Sat u predvorju je otkucao osam. Umesto kukavice, pojavi se mala figurica grofice sa bicem koja je tukla svoju sluzavku. Horus obazrivo proveri svoju odecu, lazni stit sa krilima i namesti svoju masku orla. Pogledao je dugi sto prepun najraznovrsnijih maski tik do ulaza, kao i dva strazara sa maskama pasa. 'Verni groficini psi' promrmlja ispod maske dok je gledao osoblje koje je verovatno proklinjalo njega i groficu zbog vrucine pod maskama.

Na bal su vec stigli manje bitni ljudi, kao i desetak laznih gostiju. Muzika je lagano svirala, a on je zacuo topot dobro uhranjenih i nakicenih konja.

'Predstava pocinje' viknu on ispod maske slugama koje stashe u stav 'mirno!' dok se nadzirala ogromna kolona skupih kocija. 'Gamad uvek dolazi u najezdama' primeti on pre najave prve bitnije goshce.

- PRINCEZA TRASHGRL OD HLAEFDIJA, dalji rodjaci, I NJENA SESTRA PRINCEZA DARKANGEL, kuchke razmazene, doda Horus ispod maske za sebe.

- KREATORKA BLABLABABY, mogla je nesto i da obuce preko ovog neglizea, rece dok je Blabla ulazila ponosno u svojoj maloj crnoj haljini i stavljala masku ptice.

- VELIKI MAG I TRAVAR DEKSI, gljivarosh raspali, luda pecurka I NJEGOV PRIJATELJ MACHKODLAK, o boze sta je TO? ima li buve! komentarisao je dok je Deksi stavljao masku lava na glavu. Maska mu se lepo stopila sa kosom koja je podsecala na grivu.

Machkodlaku maska nije bila potrebna.

- NJEGOVO VISOCANSTVO MMI, koji izgleda kao vocna torta koja je pala u blato, I PRINC DIRRTY, o boze samo da ne pospe vinom ili se opet skine go pred strazom!

Horus najavi jos nekoliko princeza i vojvoda. Bice to dugo vece.

- VOJVOTKINJA ANDJELAT, smor nevidjeni bez imalo ukusa za oblacenje... zeno skini tu esharpu, ne stoji ti zeleno...

- NJEGOVO BICHARSTVO COLONIA BOY I MUZ SINGULARITY, o boze zar su ih pustili iz ludare, Colonia opet nosi shal od petnaest metara.. ili je to mozda rukav od ludacke kosulje?

Ceremonijal majstor provede jos skoro sat vremena u najavljivanju. Na vratima se pojavi visoka prilika lovca.

- VELIKI DRZAVNI LOVAC SUTEKH, oh ovaj i smrdi na zivotinju, kao da se valjao sa medvedima..., primeti pakosno dok je lovac uzimao masku za kosim ochima i grimiznim sjajem.

- RED I ZAKON JE STIGAO, TO JE SWANHEART, digne li taj nos jos vise usinuce vrat, a mozda mu i ispadne taj mozak velicine klikera.

Swanislav uze jednostavnu plavu masku sa uokvirenim srebrnim ochima.

MADAM ESCOBAR, drolja, kurva raspandrkacha, kamenjarka i nagora haustorusha i SIN DOMINION, greshka prirode.

Madam lagano uze masku paunice sa raskoshnim perjem, a Dominion stavi na glavu masku gushtera sa krljushtima.

- GOSPODAR ZVERI, ZASTITNIK SUME VELIKIZLIMEDVED, ovi balovi su skroz pukli, pustaju i ljubimce da se setaju sa titulom.

- A SADA MOLIM ZA TISHINU - TO JE ON, BANANICA, baci sisu da se igramooo!

Horus najavi jos nekoliko gostiju dok se nisu ukazale dve visoke prilike.

- NJEGOVO KRALJEVSKO VELICHANSTVO PRINC ZONCHE, onaj mali nedojebani babun u vecitoj sezoni parenja.

Druga prilika polako stade kraj Horusa. - Gospodine, maska je obavezna! - rece on, a zatim pogleda Unicornovo tamno lice.
-Ah, vidim da vi vec imate masku - promrmlja dok je zaboravljao koga je video. Prilika se udalji u pravcu kuhinje.

- SIRENA SVEJEDNO, sta ce ti maska kad si gola, nije kao da ce ti gledati lice, vidi ti tu masnu kosu!

- VOJVOTKINJA KISS ADDICT, ah evo i nimfomanke...

Pronicljiva zapazanja su se nizala jedno za drugim dok su visoki gosti ulazili u skoro punu dvoranu.

- VESTICA EGMONTINA, sta koj kurac... i PAKI, njen pekinezer? kako je tuzno kad zena trazi utehu u malim krznatim stvarima...

- NJEGOVO VISOCANSTVO BELLYBUTTON, cudo se vec nije rasplakala pichkica, jao nije valjda napisao sonet u putu... oprezno reche Horus dok je zadihani Kralj Belly, umoran od pracenja sina i celodnevnog jahanja zgrabio zlatnu masku.

- BLENTINA, SHUMARSKA MILJENICA, KCI SEOSKOG KMETA, pa gde je? - rece i pogleda dole - ah, patuljchica.

Devojcica ga otrovno pogleda i odleprsha u svojoj crvenoj marami sa malom roze maskom.

- ECHO, GLAVNA SUMSKA VILA, u kakva cupi, steta sto je frigidna.

- A SADA, MOMENAT KOJI STE SVI OCEIVALI...P OZDRAVITE DOMACINE GAYBALA I LJUDE KOJI SU ODGOVORNI ZA VASE UZIVANJE VECERAS! GROFICA DEVOKICA joj sta ako joj se ne dopadne kako sam aranzirao lale u toaletu I GROF VAN DE TRAMP ispale ti oci matori.

Muzika se oglasila, i bal je zvanicno zapocet.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje cetrdeset i tri - I MAJSTORI IMAJU DUSU

Palata je brujala poput koshnice.

Zadovoljni gosti su igrali, jeli i pili u velikoj dvorani, ali ispod sjaja i raskoshi bilo je jednako veselo. Ogromna kuhinja sa trpezarijom za poslugu je ugostila mnoge koji su nisu nosili tituli ili imali para da kupe jednu, a na u centru desavanja bilo je nekoliko veselih zhena okupljenih oko kuvarice.

Deni je izvukao svoju harmoniku i zapevao sa svojim zenama praveci shtimung.

' Dzumbus, dzumbus, mashala! Da se svi dobro provedemo veceras! Ajmo jednu narodnu!
Idemo rukice gore, nogice dole!
A sexas li se leeeeeepi Raco moj,
nekada je rebro pod tobom pucaloooooo'

- I shta mi reche, zeno? Da je Dominionu ogroman? - upita Zaljubljena razrogacenih ociju dok je lizala kutlacu.

- Ko ta oklagija i dvostruko deblji! I ima tehniku ko majstor Anche! Taj kad ti ga stavi, ni Egmont vas ne rastavi! - vikala je Zoe dok je obuzdavala grudi.

- Imala sam i ja jednog velikog - ukljuci se Statusella zivahno u razgovor, ustima umrljanim sutlijashem - da prostite, solja mi je ispala kad sam ga videla, jao ova pesma me tako pogadja! AJMO ZENEEEE! - vrisnu ona i zaigra veselo

Zaljubljena se izdra na pomocnu kuvaricu i razbi joj kutlacu o glavu, a zatim uze varjacu i pokusa malo topljene cokolade. Sapnu KissQueen - Statusella je imala odnose? Sa necim muskim? Iz ljudskog roda? -

KissQueen razvuce svoje savrsene usne u osmeh. - Josh nije definitivno utvrdjeno... da je bio iz ljudskog roda -

Deni promeni pesmu kad je video da mu Daliborka shalje poljubac.

" MAHI MAHI MAHI MAHIIIINALNO,
OKRENEM TE JEDVA NOCU, I TAKO STALNO,
RADIM LI TO STO HRCES IL' ZBOG SEKSA STVARNO..."

Statusella je nastavila da vergla kao pokvarene gajde - I tako kad sam se skinula, i kad sam videla koliki je, boze bio je kao pesnica, i sav nekako tvrd... -

Zoe baci pogled na Machkodlaka koji je mirno spavao pored popijene cinije mleka pored kamina. - Je li, o cemu to ova tupi? - obrati se Daliborki. Krupna zena ostavi meso koje je sekla ogromnom satarom i glasno se nasmeja.

- I onda sam ga pokazala babici Morgan, i ona je rekla da to mora da se pokrije i da nije zdravo da se dira... -

- Morgan to rekla? - upita Zaljubljena sumnjicavo - Morgan le Fay? Pa Morganela voli onu stvar vishe nego... - i tu je KissQueen prekide pokretom ruke. Statusella je stizala do objasnjenja.

- i kad sam to rekla Deksiju on je poceo da vice i rekao da nisam smela to da diram... i dao mi je neke trave i rekao 'Statusella, mladezi se dirati ne smeju, ko zna ispasti sta moze...' -

Svi za stolom odahnushe. Bila je to stara, dobra, glupa Statusella.

- Nego Mrljo, cujem da se druzis intimno sa nasom gazdaricom - primeti Zoe - vec tri lustera smo vam menjali ove nedelje. -

Mrlja blago pocrvene dok je jeo pasulj prebranac. - Pa svako nekad stane na ludi kamen -

- Moj ujak je stao na ludi kamen jednom - primeti Statusella - kad se vratio iz shume umislio je da je koza. Morali smo da ga vezemo u shtali, ali je davao dobro mleko. I molim vas devojke, SAMO SA ZASTITOM! -

Deni razbuce harmoniku i zapeva dalje.

"Vestice vile, bit ce i bile
u mraku sve su devojke
kod iste majke rodjene

Vestice vile, celik od svile
u mraku sve su devojke
kod iste majke rodjene
bit ce i bile, vestice vile "

- Zaljubljena, sta se to prica po palati, da ti imas neke udvarace - upita KissQueen dok se Zoe izvinjavala Daliborki kojoj je prevrnula dasku za meso levom sisom. Krupna zena se samo nasmeshila.

Kuvarica, vazda rumena od toplote i isparavanja u kuhinji, se rascveta kao bulka. - Pa znas mila, put do muskarcevog srca vodi preko njegovog stomaka... mnogi dolaze kod mena da polizu neshto lepo - namignu ona grupi kochijasha za susednim stolom. - Jeste culi da je dosla i ona nifomanka KissAdict na bal? Svasta sam cula za nju! Da voli da se ljubi - rece konspirativno.

Zaori se nova pesma.

'Kuvarica pile peche,
iz pileta mocha teche
kuvarice manje zbori
da ti batak ne zagori, eeeeeeej'

KissQueen pokri lice lepezom. - Ajde molim te - dobaci joj Mrlja, - sva si mi ti neshto stidna! -

- Cuti bre tamo, da ti ne flambiram tu tvoju kobasicu dok je josh na tebi! - viknu Zaljubljena pa se okrenu ka Zoe. - Draga, je l' josh imash one probleme sa grudima? -

- Malo manje, kupila sam proshle nedelje nove korpe za drzanje grudi od Beogradjanina18 na pijaci... i pozvao me da svratim do njega kad budem imala slobodan dan! Bas sam se uzbudila, nikad me ranije decko nije pozvao na sastanak! Mada se malo brinem zbog one modrice koju sam mu napravila kad sam probala korpe... -

- Ma sve to moze Deksi da sredi! - rece zustro KissQueen - kad se moja maca linjala bila sam danima neraspolozena, uopste se nisam igrala sa njom. I onda kupim od Deksija pouzecem neku mast i maca mi je bila ko nova, da vidis kako joj se dlaka sjaji sada! -

- Imam i ja macu! Ostavila sam je u krchmi pored kamina gde joj je toplo! - veselo primeti Statusella.

- Ne daj boze da ova zatrudni, dete ce da bude gluplje od malog Dirrtyja - sapnu Zoe Daliborki koja se grohotom nasmeja.

Deni pozva svoju suprugu i zasvira pesmu od koje svi skocise i uhvatise se u kolo.

'Dacodacodaco, mila moja maco
na sisi ti spavam, ja te obozavam!
Dacodacodaco, lepa moja faco
na ruci ti spavam, ja te obozavam!'

Palata se u temeljima zatresla od igre.
By Dragonite
Poglavlje četrdeset četiri - LOVE IS IN THE AIR

Odmeravanje, flertovanje i ljubav su glavni sastav svakog gaybal-a (pored hrane i pica koji zauzimaju odlicno drugo mesto) i zbog njih ljudi ne propustaju priliku da se pojave.
Pod maskama, svi su delovali tako slicno a opet mogli ste da pronadjete osobu koja vam je potrebna ukoliko se malo vise potrudite.

Pevaljka Renoir uzela je carobno razglasno sredstvo i rekla:

- A sada drage moje i drage moje, vreme je za jednu baladu... DAME BIRAJU! - posle te recenice doslo je do male konfuzije koja se ubrzo resila kada su krenuli prvi stihovi pesme...

"Moj Dragi, veceras sam ja,
u haljini bez haltera,
suze lijem u sobi te cekam,
Sto me neces kad izgledam ko Bechkam?

Samo dodir tvoj me pali,
nema veze ako ti je mali,
bicu tvoja makar pevala rock
ma makar i prestala da pevam et toq!

MOJ CRAWENEEEEE
HEY CRAWENEEE MOOOJ..."

Plesni parovi su se pribili i uzivali u laganom ritmu ove jako emotivne pesme.

Kroz masu se probijao VelikiZliMedved i trazio svog dragog.
- Dragi jel si to ti? upita Medved a potom doda - Joj izvinite madam Escobar, presao sam se!
- Mogu ti biti sta zelis samo ako se dogovorimo duso!Navrati do mene. - rece ona i mahnu lepezom.

Kroz istu tu masu probijao se Sutekh i trazio...
Stao je pored dve zenske prilike i uzdahnuo isfrustriran sto je po svemu sudeci ovo jedna bezuspesna potraga.

- Jao sestro PriNJcezice vidi ovog gospodina kako je nesretan, hajde da ga pitamo sta mu je! - rece Trashgrl.
- Ma ne mogu! Mrzi meee! Ja sam princeza, ne mogu ja da komuniciram sa bilo kime tek tako sestro! - odgovori joj razmazeno DarkAngel.
- Pih kako si samo dosadna! Nije ni cudo sto nemas seks! -

Princeza Dark se samo nadurila i otisla u masu daleko od sestre.

Swanislav se nervozno nasmeja priNJcezici Trash Girl koja je proshla pored njega. Nije se bas najbolje osecao u ovom drushtvu. Osecao je da, ako bi nekome ovde slomio noge, vise ne bi imao sa cime to da radi, i da bi to bio samo pocetak.
Kad je vec izgubio nadu da ce naci drushtvo, mala prilika se sudari sa njim.

-Izvinite- procedi on, a sitna zena se okrenu i reche - Oh kapetane, pa shto ste tako snuzdeni veceras!? -

Swanislav sasu Iguaranu sebi u grlo i prmomrmlja - Ma, jebe mi se. -

Umesto ocekivane reakcije zgrazavanja prilika pod maskom tiho rece - A da se prebacimo malo dalje iz vidiokruga? -

Kada su se nashli iza stuba mala zenska prilika reche drugacijim glasom - Shhh, to sam ja, Bananica - i podize lazne grudi. - Verovatno si sad razocaran? - rece mali spijun sramezljivo - ali nisam znao kako drugacije da ti pridjem, a gledam te dugo iz daleka. Sigurno sad hoces da mi polomish noge? Verovatno ti smetaju moje lazne grudi.. -

Swanislav osta iznenadjen ovim naglim izlivom osecanja. U njemu se prenu ono mesto gde se kod drugih ljudi obicno nalazi srce. Lice mu prekri mracan osmeh dok je hvatao Bananicu i strastveno rekao

- Ma, jebe mi se - i jos strasnije ga poljubio.

Pored njih protrcha mala Machkodlakova prilika. - MJAU! UCITELJU GDE SI! JAO STO JE LEPA MUZIKA! A? A? A?? -

Osvrnu se oko sebe i shvati da niko ne obraca paznju na njega. Pokunjeno krenu ka kuhinji i slucajno se saplete o neciju odoru.

- IZVINITE! MOJ UCITELJ KAZE DA SAM NEKAD HI - PER - AKT - IVAN! JE L SE NE LJUTITE? A? A? A? -

Prilika polako spusti pogled ka njemu.

Mozda je to bila sudbina. Mozda je to bila atmosfera, pice, ili sirena Svejedno koja je upravo ushmrkivala svoj magicni prasak protiv mamurluka (barem je Deksi tvrdio da je za to), ali neshto je bilo u vazduhu.

Pevaljka Renoir raspali po dairama:

'Mache moje ti si bog,
ne znam shta bi ja bez tvog,
tvog krzna u mojim prstima!
Evo ponoc vec je tu,
a u shumi peva kos
tuzhno gledam u noooooc i moooolim se
Boze salji meni nekoga shto pre!'

Unicornov pogled se susrete sa malim krznatim stvorenjem koje ga je gledalo. TIM DIVNIM DUBOKIM OCHIMA...

Smrt se strese. Bio je ovde poslovno i nije smeo tako da razmislja... a opet, u njemu je zaigrala neka tanka struna, jedva primetna.

Poceo je da razmislja o tome kako obavlja vazan posao, ima klizno radno vreme i da je jos odavno odlucio da ne moze da se vezuje. Smrtna bica imaju tendenciju da se nekako raspadnu posle vek ili manje, a on nije bio za te takve varijante na brzinu.

A opet... TE DIVNE MALE OCHI... I LJUPKI NOSIC... I MEKANO KRZNO...

- JAO PA JA VAS ZNAM! JE L DA? A? A? VI STE ONAJ CIKA STO VAS STALNO VIDJAM POSLE ONOG MOG EKSPERIMENTA! SECATE SE!? A? A? A? REKLI STE MI DA CEMO PONOVO DA SE SRETNEMO I EVO! JAO KAKO STE VI PAMETNI!!! -

Unicorn pomisli PA MOZE DA ODOLI NECEM OVAKVOM... i doda za sebe KAD SE JEBE CEO SVET MOGU I JA.

Visoka prilika u crnoj odori uze mladica u obliku machke u narucje i nestade u udaljenom hodniku.

Sutekh ih primeti krajickom oka. 'Boze, kakav blud i razvrat, gde je nestala ljubav i romantika... gde je onaj kreten od mog decka!? -

- Av av, shefe pazite na liniju, av av - zalaja Paki iz Egmontinine torbice. Egmont zgrabi treci posluzavnik punjenih prepelica i navali na njih kao roj besnih pchela. - Paki - zamumla punim ustima - ako budes dobar i cutis, mozda ti ostavim neku kosku -

-Av, av - zalaja veselo mali pekinezer.

Sutekh se udalji od ove scene i pridje balkonu. Tamo su stajale dve prilike sa zlatnim maskama.

Jedna je polako pijuckala vino, dok je druga lagano pila sampanjac.

- Gospodine, odlican izbor pica, ako smem da primetim - rece prvi.

Drugi se nasmeja ispod zlatne maske sokola. - Hvala, vidi se da ste vi jedan osecajam i dubokouman covek od stila... svidjaju mi se vashe podvezice -

- Jao pa hvala vam, bash sam mislio da niko nece primetiti! A shta kazete za koshulju? Trostruki vez srebrnim koncem, znate. -

- Prosto mi dodje da ispevam sonet o vasem stilu! Tako ste u dodiru sa svojom zenskom stranom da me to pogadja kao strela lovca jelena u srce! -

- Vi ste divni! Eto, znam vas pet minuta i vec me bolje razumete od moje zene! -

- Ah, imam i ja jednu kod kuce... ljubav moja najdraza.. mada nekad zna da bude gruba... -

- Moja se stalno opija, nosi neku uzasnu muskobanjastu odecu i prica svima kako nosim haljine -

- Oh jadni covece! To je tako tragicno! Moja voljena je jedno divno bice, mada ponekad zna da digne ruku na mene... - primeti covek dok je ispijao sampanjac - ali sam siguran da me voli, cak i kad me nazove budalom i emotivnom ludom i kad baci stolicu na mene za ruckom... -

- Eh, da mi nije kuglica za smirenje iscelitelja Deksija mislim da bih poludeo! Stalno neki stres! Ne stignem da obucem cipele sa platformom, cujem je kako cangrlja u vinskom podrumu! -

- Jao, ja sam napisao jedan divan stih o vinu, samo trenutak... - rece jedan od dvojice dok je trazio komad papira. - Evo da vam procitam... -

Grofica se probijala kroz guzvu kao kit ubica kroz jato sitne ribe. Sudarila se sa ogromnom prilikom muskarca koja je mirisala cudno.

- Pa zar to nije moj stari prijatelj, VelikiZliMedved - primeti Grofica Devokica sa osmehom hijene - strvino, kako se usudjujes da se pojavis ovde! dodade tishim glasom.

- Oh grofice, sharmantni ste kao i obicno! - reche glasno Gospodar Zveri, debela, oglodacu ti ja kosti kad tad! .

- Ha ha ha, kako je smeshno - primeti grofica. Videla je dve prilike na balkonu...

U tom VelikiZliMedved vide Sutekha kako pokushava da se izvuce iz zagrljaja sirene Svejedno. Diskretno pridje i odnese ga pod rukom.

Dve prilike sa zlatnim maskama su se grohotom smejale. - I onda ja kazem, ma to se gura od pozadi! - glasno viknu prvi covek. Drugi se uhvati za stomak i poce opet da se smeje.

- Jao, zaboravio sam da vas pohvalim za izbor maske... zlatna vam odlicno stoji! -

- I vama! Sjajno uklopljene boje! -

Nekako su se nashli jedan do drugog. Pod punim mesecom, usne su im se na trenutak spojile u nesiguran poljubac, a zatim u nespretno cmakanje.

- Hvala, hvala za masku... SHTA? -

- Pa i vi nosite zlatnu masku... to je boja emotivnih i osetljivih ljudi... - rece drugi dok ga je grlio.

Druga prilika zbunjeno pogleda prvu - mislio sam da samo kraljevi nose zlatne ma ... ? -

Zbunjeno se pogledashe. Pogled izmedju dva kralja se jedino mogao uporediti sa pogledom tinejdzera koji je upravo upalio svetlo i shvatio da se vatao sa svojom sestrom od tetke na krevetu svojih roditelja.

- Shta sad da radimo! Avaj tuzna sudbino! - zavapi Kralj BellyButton.

Kralj MM&I nije mogao da najjasnije razmislja od svog tog vina... - Ma, da se mi josh malo ljubimo, a? A posle cemo da vidimo da potpisemo sporazum izmedju nasih kraljevstava? -

Belly ga pogleda osecajno i reche - ali obavezno da se prvo malo ljubimo! -

U vrtu se videla krupna senka.
Bila je to senka za koju ste mogli odmah da kazete da je nekako...tuzna.
Dok su se svi zabavljali i uzivali na razlicitim lokacijama zamka, Dragonite je stajao pokraj jednog drveta i to gledao.
Zeleo je da poznaje nekoga, da bude jedan od tih ljudi...Zeleo je prijatelja i zeleo je ljubav.
Samoca je gadan narkotik. I kada zelite da je se otarasite, to vam nece lako poci za rukom. Osim ako ne nadjete nekoga ko ce vam pomoci u tome.

Nije bio pozvan, nikoga nije znao sem svojih sumskih prijatelja kojih je takodje imao malo, i ljudi koje je znao iz vidjenja koji su posecivali Forumlandsku shumu.
No on je ipak dosao, i gledao iz prikrajka nadajuci se da ce ga neko primetiti i pozvati u drustvo.

Za to vreme princ Zonche se setao i pozdravljao sa masom ljudi koje je znao, sa svakim je ljubazno stao da razmeni koju rec i potom se uputio u vrt na svez vazduh i odmor od socijalizacije koja je nekad tako naporna.
Seo je na klupicu kraj drveta i izvadio svoj slatkis na drvcetu, skupio se i samo posmatrao.
Nije ni slutio da je i on u tom trenutku bio predmet necije paznje.
A iznad njegove glave na prozoru se odigravala jedna zanimljiva scena...

- Sutekh! Trazim te celo vece! - viknu VelikiZliMedved svom ljubavniku
- Izvini, nisam zainteresovan! - i dalje trazeci pogledom svog dragog
- STA? O CEMU PRICAS MAMLAZE? - besno ce on
- Kazem, nisam zainteresovan! Sta tu nije jasno? Ne prihvatas odbijanje?

Medved je skinuo masku i viknuo na Sutekha
- GOVNO JEDNO MUSKO!
Sutekh se trgao i shvatio da je osoba koju trazi celo vece pored njega...
- Jebene maske! Ne deri se majmune, nisam te prepoznao! -
- Ja nisam majmun ja sam medved! Rasisto!
- Oh isuse, ti si takav Drama Bear! Dodji ovamo! - rece i povuce ga u poljubac - Jel si se sad smirio?

Videlo se cak i sa sve maskom da Medved crveni.
- Jesam duso! Da li si video naseg sina negde? Tesko je naci nekog u ovolikoj guzvi!
- Nisam, jel si siguran da ce doci?
- Da, cuo sam ga u sumi dok je pricao sa nekom vevericom kako ce sigurno svratiti da vidi kako je to imati veliko drustvo i porodicu, ili tako nesto... Mukica je bulaznila koliko je usamljen! Hajdemo ljubavi da ga nadjemo! -
- Imam tremu! - rece Sutekh pokunjeno.
- I ja...Hajdemo!

Zonche je takodje sedeo na klupici kada je zacuo kako se neko dere "GOVNO JEDNO MUSKO" i krenuo da razmislja na glas...

- Boze! Kako su ljudi nezahvalni onim sto imaju. Ja bih ubio da imam nekome da kazem "Govno jedno musko". Ma ja sam budala kada sam mislio da cu ovde naici na nekoga ko ce mi oteti srce i odvesti me na belom konju... Ustvari, Britney bi se naljutila. Onda na Britney moze da me odnese... U zalazak sunca... Da, da, bas tako...- nastavi on za sebe.

- A jel cete usput i da lomite malo jadno drvece? - rece Dragonite ne mogavshi da se suzdrzi.

Zonche se okrenuo i zatekao drvosecu iza sebe.
Lice mu se prvo razvuklo u osmeh, potom se uozbiljio, i tek onda razbesneo.

- TI SI ME PRISLUSKIVAO??? - vrisnuo je.
- Um, ovaj...pa ti si tu seo, ja sam bio vec tu i onda sam cuo ali nisam prisluskivao, samo sam... -
- TI DRZNICHE! ZNAS LI TI KO SAM JA? -
- Mislim da smo to utvrdili prosli put! - nasmejao se drvoseca.

Zonche je bio jako smesan kad se ljuti i nije mu to stajalo.

- MA, MA, UFFFFF! - Princ ce iznervirano.
Potom je uzeo kamencic, gadjao Dragonite-a besno, okrenuo se i otisao.

Dragonite je otvorio usta da nesto kaze, ali nije znao sta. Nije se dobro snalazio u ovakvim situacijama. Ljudi su mnogo komplikovani.

Ta misao je takodje prosla kroz glavu mladoj KissQueen bas par trenutaka pre nego sto je ugledala NJU!
Kiss Addict devojka na koju je toliko mislila proteklih dana stajala je par metara dalje od nje i smejala se.
KissQueen joj je odgovorila osmehom i nastavila je da razgovara sa Zoe i time pokusala da je izignorise koliko je mogla.
Kiss Addict je prestala da se smeska i lice joj se naglo uozbiljilo.
Pored nje je neko projurio besan.

Dok je Zonche ljutito ulazio u halu, sudario se sa mladicem koji je nosio masku gustera sa krljustima.
Nije ni primetio od besa sta je uradio vec je samo nastavio dalje.

- Glupo derle! - rekao je Dominion odlazeci po pice.

Dok je sipao sebi koktel "zmajeva krv" shvatio je da ga neka niska prilika vuce za plast.

Okrenuo se i ugledao coveka sa zlatnom maskom i suzama u ocima...

-SINE!!! - rekao je.

Dominion je ostao zacudjen.

A iza sebe je cuo glas svoje majke:

- BELLY NE!!! -
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje cetrdeset i pet - TRCHI ANGY, TRCHI!

Angelina777 je gledala u kotao sta se desava na gaybalu i besna bacala vatrene kugle po pecini.

- NE NE I NE! NIKAKO! NE SME SE OVO DOGODITI! MUZU ODMAH SE STVORI OVAMO - vrisnula je.

- Da draga? - matirijalizovao se istog momenta pored nje.

- NAJEBALI SMO! NISTA NAM NE IDE PO PLANU! MORAMO DA DELAMO HITNO!!! -

- Dobro, smiri se, oces gutljaj movensa? - rece joj dodavajuci flasu.

- SKLANJAJ TO OD MENE DAJKACHO! IZBUSICU TI NOVE RUPE SVETIM DILDOM AKO SE NE UOZBILJIS!

- Ah, dobro, vise pica za mene! - potegnuo je naglo iz flase i nastavio - Dakle? -

- MORAMO UPOTREBITI NAS PLAN PRE VREMENA! DA LI SU SPREMNI? -

- Jesu, kontaktirao sam ih obojicu i u pripravnosti su. Cekaju instrukcije. -

- POSALJI IH ODMAH NA BAL! KRV CE TECI U POTOCIMA VECERAS! VREME JE DA ZAPOCNEMO SA NASOM VLADAVINOM! ODMAH! -

Ovo vece ce biti prekretnica za mnoge dogadjaje i ljude, i zauvek ce se pamtiti.

Kocka je bacena.
By Dragonite
Poglavlje četrdeset šest - SKELETONS IN THE CLOSET

- BELLY NE! - vrisnu Madam Escobar i gurnu svog sina i kralja ka jednom od manjih balkona.

- Majko, sta ti je! Shta se ovde desava!? Ko ste vi!? - viknu sokirano Dominion.

Bellybutton otvori usta ispod maske ali ga presece lepeza madam Escobar. - NISHTA! MALO MI SE ZAVRTELO U GLAVI! AH LOSHE MI JE! - glumila je Escobar nesvesticu dok se neveshto drzala za ogradu.

Medjutim, iako je kralj mogao da se rasplace nas sudbinom uvelog cveta i napise odu tome, imao je nekakav kvalitet neumitnosti u svojim izlaganjima. Taman kad bi ga covek prekinuo u jednom citanju soneta, on bi se nadovezao na drugi i tako dalje... sto je one koji su ga bolje znali nagonilo da budu strpljivi sa njim (sem kraljice koja bi mu obicno lupila shamar i izletela iz sobe).

- Ah, Escarina! Pa tebe je potresla ova emotivna scena, moj pustinjski cveticu! Evo, uzmi moju maramicu - dodade saosecajno kralj.

- Aman covece, ko ste vi? - zbunjeno ce Dominion - jedna od mushterija moje majke? -

Madam je imala uzasnut pogled. Osecala je kako se istina problizava kao krdo pomahnitalih gladnih slonova na putu ka hrani.

- Dominione - reche hrapavim glasom kralj Belly dok je skidao masku,

- JA SAM TVOJ OTAC! -

- NE! - vrisnu Dominion - NEMOGUCE! Majko, shta ovo treba da znaci! -

Madam Escobar je dozivljavala trenutak iskrenosti. - Sine, takav je bio dogovor... morala sam da krijem istinu do tvog dvadeset prvog rodjendana. Pogledaj taj prsten koji nosish! -

- Shta, ovu starudiju?!? -

- To je pechatni prsten Kralja, samo clanovi vladajuce porodice smeju da ga nose. Da, sine moj... - uskoci Belly - ti si moje milo dete, drugorodjeni sin. Nije trebalo ovako da ispadne, hteo sam da dodjem sa napisanom pesmom i svitom i kraljevskim carobljacima i izdam ukaz, ali kad se vec namestila prilika... -

Dominion razmisli o svemu. 'Znaci, ja sam princ! Sad mogu josh vishe da uzivam u svemu! Nema vise mlataranja po krovovima, mogu da udjem gde god zelim! Mozda jednog dana sednem i na presto... ako ne bude bilo onog razmazenog derista Zoncheta...' razmotri novonastalu situaciju u glavi, 'A konacno imam i oca! A ona mi je sve ove godine pricala da je otac na sluzbenom putu! Pa, vredelo je cekati za ovako neshto!' i zatim se okrenu ka niskoj prilici kralja i zagrli ga iz iskren uzvik.

- TATA! VRATIO SI SE! -

Escobar je gledala u mesec dok su joj se suze punile ocima.

A ispod tog balkona jos jedna tajna samo sto nije otkrivena.

Sutekh i VelikiZliMedved su usli u vrt drzeci se za ruke i unezvereno gledajuci unaokolo.
- Mora biti ovde! Sve ostalo smo pregledali! - rece Sutekh nervozno.
- Hajde da sednemo na klupu, slosilo mi se. - Medved ce tiho svom dragom.

Dragonite se i dalje nalazio na istom mestu. Sedeo je i razmisljao o tome kako mu je krivo sto je naljutio malog princa, jer je on bio jedina osoba koju je ovde poznavao pored Deksija i onog machkolikog stvorenja.

Ponovo ga je preplavila tuga. Okrenuo se i krenuo put shume.

Gospodar zveri je podigao glavu i ugledao ga kako odlazi.

- ENO GA! - viknu i krene da trci za njim.
Sutekh ga je pratio u stopu, ali nije bilo lako takmiciti se sa tako brzom zivotinjom u trcanju.

- STANI! - rece Medved drvoseci - STANI MOLIM TE! NE IDI! -
Shvatio je da je to zapravo prvi put da mu se direktno obratio.

Svom jedinom sinu, posle toliko godina...

Dragonite se okrenuo i video dvoje ljudi kako trce ka njemu.
- NISAM NAMERNO! SAMO SAM HTEO DA VIDIM KAKO JE! EVO IDEM SAD! ZNAM DA NISAM POZVAN! - branio se.
- NE! STANI, IMAMO... DA KAZEMO... CEKAJ - zadihano ce Sutekh.

Ponoc se blizila, a u vazduhu je drhtalo iscekivanje.
Poput oluje koja dolazi sa malim upozorenjem potom brisuci sve pred sobom, stvari su krenule da se odvijaju.

Pocela je kisa.

- Ko ste vi? - upitao ih je Dragonite.

- Ja sam...Mi smo...- zastao je da bi ga Sutekh dovrsio

- ...mi smo tvoji roditelji.

Dragonite se naljutio.

- Kakva je ovo neslana sala? Resili ste da zezate usamljenog drvosecu iz sume? Jel vam je to cilj? Pa hajde, udrite! Mora da vam je mnogo zabavno da mi se izmevate! -
- Ne! Zaista nije to... - rece Medved.
- Nego? Jeli ste bunike? Bas ste u dobrom tripu, a? Klonite me se! -

Kisa je padala sve jace najavljujuci dobar pljusak, trava je krenula da se presijava po tlu i miris kise je ispunjavao ceo vrt.

- Samo nas saslusaj, daj nam sansu! - molio je Sutekh.

Dragonite je ponovo zastao. Kisa mu se slivala niz lice i vec je bio mokra voda.

- Slusajte ovamo, ovo cu vam sada reci i otici.
JA NEMAM RODITELJE! Ja sam dete shume. Odgajili su me dobri ljudi svojom milostinjom a moja porodica su veverice i ptice. Ostavljen sam na milost i nemilost sudbine od strane ljudi koji su me zacheli, nije im bilo bitno ko sam, da li cu ziveti ili ne, nisu bili tu kada sam nacinio prve korake, nisu bili tu kada sam naucio da secem drva za grejanje, i nisu bili tu da mi pruze paznju koju roditelji pruzaju svojoj deci. Ja sam samotnjak sada i zauvek. -

Sutekh je nemo gledao svog sina i shvatio koliko istina ume da boli.

Osecao je kako mu svaka njegova rec cini po jedan ostar rez na srcu i kako je to kada deca ispastaju za grehe svojih roditelja.

Dragonite je nastavio sa besom u glasu.

- Ti ljudi, koji su me zacheli, koji me nisu zeleli, NEMAJU PRAVA DA SE NAZOVU MOJIM RODITELJIMA! Koliko puta sam samo zeleo da imam nekog kraj sebe kao ostala deca. Nekog ko ce mi pokazati kad gresim, poljubiti me kad sam tuzan, negovati me kad sam bolestan... Ne, oni nemaju prava na to!
Svako bira svoj put i postupke koje ce naciniti u zivotu.
Oni su svoj ucinili onog dana kada su me ostavili da trunem sam u sumi samo sa ovom sekirom kraj kolevke. Ja sam svoj put pronasao bez njih, i ponosan sam na svoje postupke, i sto se mene tice, oni su za mene mrtvi. -

Nebo je bljesnulo a brzo potom je i zagrmelo.

Dragonite je nestao u oluji, i ostavio dvoje zaljubljenih ljudi sa prepuklim srcima da stoje dok su im se suze mesale sa kapima kise.
By Dragonite
Poglavlje četrdeset sedam - ŠAPUTANJA NA JASTUKU

- Ajde ponovo! -

- SHHH, to sam ja, Bananica! - reche mala prilika i podize lazne grudi.

Ovo mozda i ne bi bilo neobicno da zahtev nije izrekao Swanheart, okrutni kapetan kraljevske straze, koji je trenutno lezao nag u krevetu za poslugu iza kuhinje i smejao se.

Na njemu je sedeo Bananica, noseci samo svoje lazne grudi i periku.

- Ajde ponovo! Ajde molim te! -

-Dobro de, kad te vec to toliko zabavlja... - reche Bananica i ponovo izvede trik sa laznim grudima. Nakon nekoliko partija seksa muskarac obicno padne kao vepar u lovu, ali Swanislav je bio neukrotiv.

- Hahahahahaha kako si smesan! -

Bananica se privi blize uz svog ljubavnika.

- Je l' sigurno neces da mi lomis noge? - upita bojazljivo mali spijun.

- Ma neeeeee - poche Swanislav - to je bio samo nacin izrazavanja nezadovoljstva jer nisam bio u stanju da verbalizujem svoje potrebe i ostvarim zadovoljavajucu komunikaciju sa drugim ljudima koje nisam posmatrao kao stvarne osobe. Plus je tu moj nerashcishceni odnos sa roditeljima i trauma iz obdanishta. -

Bananica ga pogleda otvorenih usta. - Ti govorish! Mislim, ti znas da govorish duge recenice! -

Kapetan se slatko nasmeja - Ma znao sam ja to svo vreme, nego me niko nije zaista slusao, pa sam samo josh vishe tonuo u depresiju i zatvorio se u sebe, nisam davao sansu ljudima da mi se priblize. Sad idem na terapiju kod Pakija i ucim kako da pravilno iskoristim svoj bes. -

- Da vishe ne lomish noge drugima? -

- Samo u sklopu radnog vremena i ukoliko je to stvarno neophodno! -

Bananica ustade i skide periku. - Znas, mozda nisi trebao sad da krenes sa tim... svasta se desava po dvoru. -

- Ma jebe mi se za dvorac i kraljevsku porodicu, samo kad sam tebe nashao... kao da sam se probudio iz nekog sna... -

Bananica uzdahnu - Nisi cuo za kletvu ogledala? -

- Znam da je Hlevdije naredila da se unishte sva ogledala u oba kraljevstva... sigurno je Belly iznervirao...-

- Princ Zonche je pod kletvom. Neko magicno stvorenje ga je proklelo da kad god sebe vidi u ogledalu, pretvori se u machku. Kraljica je prvo pobesnela, a onda se zatvorila u svoju sobu i razbijala tanjire i stolice ceo dan. -

- Auuuuu -

- Da, znam da zvuci neverovatno -

- Ma ne to - primeti Swanheart - nego cinjenica da si sve to cuo. Ja sam licno obucavao strazu koja cuva kraljicu. Nekome ce noge da budu slomljene! -

- Ma, niko ne sumnja u malu sobaricu sa velikim grudima - namignu Bananica i skoci na kapetana, koji zastenja od zadovoljstva.

Kroz otvoren prozor se video pun mesec...

... a pored prozora, na simsu je stajao Dominion.

Uzbudjen otkricem svog oca dosao je ovde gore da bi mogao mirno da razmislja.

'Ovo je neverovatno!' pomisli i poce da pravi plan 'Tata, bices ponosan na mene!' pomisli dok se spustao niz oluk.

Kad je skocio na zemlju, izvadio je neshto iz svog dzepa i nasmejao se.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje cetrdeset i osam - DOK NAS SMRT NE RASTAVI

Ogromni sat u predvorju je otkucao pola sata do ponoci.

Horus je umorno zevnuo ispod maske. Pozvao je jednog od batlera i naredio da proveri da li je sve spremno za veliko iznenadjenje u ponoc.

Madam Escobar je popravljala sminku u toaletu, ali nikako nije mogla da zadrzi suze radosnice. Najvise sto se njena porodica popela na lestvicama drustvenog uspeha bilo je skrivanje njene majke ispod kraljevog kreveta.. a sada je jedan iz njihove loze mogao da spava u istom. 'Maman' uzdahnu ona, 'kad bi samo mogla da vidish ovo...' proshaputa dok je mahala lepezom i popravljala masku. Cula je kako neko teshko kashlje u hodniku.

Grofica je mirno tamanila devetu punjenu papriku i setno razmisljala o svojoj mladosti. - Mnogo godina i klograma pre, u konfekcijskom broju 22 - priseti se svog devojashtva. Bila je zadovoljna shto je oluja prestala, a bal je ocigledno uspeo. - Kako ce se samo svi iznenaditi u ponoc! Svima cu im pokazati ko je Grofica! -

Sutekh je drzao uplakanog VelikogMedveda. - Nashe dete nas mrzi! I treba da nas mrzi! Mi smo uzasni ljudi... mi smo ZIVOTINJE! -
- Smiri se dusho, samo je povredjen, treba mu vremena da prihvati! - rece neuverljivo Sutekh.
- Kretenu! Pusti me! Moja divna pametna stena od sina me mrzi, a za sve si ti kriv! Ja sam hteo da mu kazemo odmah, ali ti i tvoj posao, ugled u drushtvu... Divno moje detence, tako usamljeno, ogorcheno jer misli da smo ga napustili! Ti su nula od roditelja! -
- Ja! - viknu besno Sutekh - A ko je pricao 'ja ne mogu da se brinem o detetu, nisam spreman za takvu odgovornost'! To si bio ti dragi moj! -
VelikiZliMedved viknu kroz plach - Ja sam ga barem gledao i shtitio izdaleka! Tatina pametnica, sama je nauchila da cepa drva! - glas mu je nestajao u suzama.
Sutekh zaplaka pored svog ljubavnika, i bezglasno padoshe jedan drugom u zagrljaj. Bili su pokisli i vlazni do kostiju dok ih je obasjavao pun mesec, ali nisu se tresli od hladnoce.

Na drugoj strani vrta, Swanislav i Bananica su zagrljeno gledali u mesec. - Ovo vece je ispalo bolje nego sto sam se nadao... Da stavimo maske i vratimo se unutra? -

- Naravno dragi - reche Bananica dok je navlacio svoje lazne grudi.

U jednoj od soba palate Unicorn se ishunjao iz kreveta. Van svoje crne odore imao je telo misiacvog preplanulog muskarca. Machkodlak se promeskolji na krevetu i nastavi da zadovoljno prede. Unicorn se obuche, pridje mu i nezno ga prodrma.

Mladic sanjivo otvori ochi. Unicorn tiho reche - BRZO SE VRACAM. USKORO CE PONOC I IMACU MNOGO POSLA. JE L NIJE PROBLEM DA ME SACEKAS OVDE ZA SAT VREMENA? SAMO DA NA BRZINU POKUPIM KOGA TREBA.

'NIJE! A JE L I TEBI BILO LEPO KAO I MENI! A? A? A?'

JESTE... MACHKICE MOJA. SAD SPAVAJ.

Grof Van de Tramp prodje prstima kroz kosu sirene Svejedno. - Ha ha ha grofe, mislite da je sirena pijana!? - zaplete Svejedno jezikom dok je udarala goste oko sebe - niste vi josh nishta videli! Konobar! Josh likera od nane! -

U tom se zachu pevaljka Renoir:

'Drage gosce i drage gosce,
ostalo je josh dvadeset minuta do velikog iznenadjenja!
Molimo vas sve da nekoliko minuta pre ponoci izadjete u vrt ili na balkone!
Hvala!'

Veselo zensko drustvo u kuhinji je vrishtalo od smeha. Zoe je zonglirala nekoliko jabuka svojim grudima, dok su Zaljubljena i KissQueen, po uticajem nekoliko hektolitara brendija, skinule Mrlju od pojasa na dole i koristile ga kao sipku na koje su nabacivale djevreke. Mrlji je u isto vreme bilo neprijatno zbog golotinje, i prijatno zbog tolpine peciva.
Statusella natochi sebi malo fermentiranog vocnog soka iz svoje magicne sholje. Mutilo joj se pred ochima, a njenih par neurona su svetleli kao svici u sezoni parenja, terajuci je da se smeje i pravi smeshne pokrete rukama. Otrcala je do vrata koja su vodila ka predvorju i ugledala poznatu priliku.
- Gosn. RacoBg, pa to ste vi! Otkud vi ovde! Pa mislila sam da ste nestali!- reche on u jednom dahu.
Visoka prilika ubrza korak i nestade na stepenicama.
Nazalost, ove tri smislene recenice su bile preveliki napor za Statusellu, koja pade u nesvest od naprezanja mozga.

Princ Zonche se nasmeja na prizor onesvescene Statuselle i popi jos jednu tekilu. On nije krenuo za ostalima u vrt jer ga nishta vise nije zanimalo ni zabavljalo. Glavni razlog zbog koga je bio ovde se nije dogodio. Bio je razocaran, pripit i razmisljao o onoj budali od drvosece sto ga toliko nervira.

A onda, njegov tok misli je prekinuo visok zgodan momak sa maskom koji mu je prisao i nasmejao mu se. 'Oh! Konacno!' pomisli on.

- Tako lep mladic sam stoji na sred dvorane? A gde ti je druga polovina maleni? Da li je moguce da si sam? -

- Pa, nisam...ovaj jesam...- probunca on i zacrvene se - Hocu reci, izgleda da vise nisam - i nasmeja se -

Bilo je petnaest minuta do ponoci.

Kralj MM&I zagrli svog sina Dirrtyja. - Sine moj, desilo se neshto neverovatno - poche on uzbudjeno.

- Shta tata! Znam! Video si kreatorku Blabla-baby i obecala ti je nove pantalone sa cipkom! Mislim da je to, ali nisam siguran! Mozda bolje da malo razmislim dok formiram svoje misljenje... -

- Ne sine, neshto jednako dobro! Veceras sam sreo kralja BellyButtona! To je jedan divan i prijatan covek, da znas kako smo lepo pricali - reche MM&I i doda u sebi 'I mnogo se lepo ljubi', - i shvatili da niko nema koristi od ovih neprijateljstava. Cim prodje ponoc potpisujem sporazum izmedju Dva Kraljevstva! -

- Jao tata, ali oni su nashi neprijatelji! -

- Ne sine, oni su samo ljudi koje ne poznajemo i zbog toga ih se plashimo. Ajde sada idi u vrt, necu da propustish to iznenadjenje! -

- Dobro tata! Mislim da sam mnogo srecan zbog tebe i svega, ali opet nisam siguran! Razmislicu u vrtu dok se igram! -

Dok je princ izlazio iz salona u vrt, u salon upade Kralj Belly.

- Moj prolecni ljiljanu, doleteo sam ti na povetarcu naklonosti - poche on - doneo sam divan papir i pribor za pisanje! Napishimo sporazum koji ce oznachiti novo doba u ovoj zemlji! -

MM&I ga samo uhvati oko struka i poljubi.

Bilo je deset minuta do ponoci.

U Banlandu je Angelinina vriska odjekivala kilometrima oko palate.

- BRZE TI RASPADNUTI STVORE! POZURI, NEMAMO VREMENA! - vrishtala je dok je ubacivala ceo dzak magicnog prashka u kamin. Vatra suknu iz kamina, sireci se preko celog zida.

- LUDACHO! Pusti me da se koncentrishem! - besno povika Ra iz svoje stolice - moram da ga pozurim da stigne na vreme, a to nije lako dok ti cistish odzak! -

Angelina ocajno pogleda oko sebe i zavrishta ka Rau sto je jace mogla - TI PIJANA PROPALICE, AKO IZ OVIH STOPA NE NAPREGNES TO MALO MOZGA STO IMAS I NE POZURIS GA, POCECU DA SE DO KRAJA VECHNOSTI SETAM GOLA PO KUCI!!!!! -

Ra se odjednom rastrezni i baci flashu kroz prozor. Koncentrisao se...
... na jedan mali, prosti um, um pun zelje za bolom i patnjom... video je kroz ochi svog agenta hodnike groficine palate... i kralja Bellyja koji zuri ka salonu.

Pet minuta.

Zonche se priblizio prelepom momku.

- Cekao sam te, znas? - rekao mu je.
- Jesi? Kako to? - upita ga mladic.
- Znao sam da ce ovo vece biti nesto sto cu zauvek pamtiti, znao sam da ces se pojaviti pre ili kasnije i ulepsati ga. -
Mladic ga je pomilovao po kosi.
- Oh da, pamtices ga! Svih devet zivota ces ga se secati! -
- Molim? O cemu ti to? -

Njihov razgovor prekinuo je glasan zvuk treska vrata na spratu iznad.

BellyButton i MM&I su se trgli kada je osoba koja je usla zalupila vrata.

- Ko si ti? - upita MM&I.
- Oh, znam ja njega cveticu moj, to je moj bivsi konjushar RacaBg! Kojim dobrom si ti ovde prijatelju? - upita ga kralj.

Ubrzo posle njega u sobu je usla josh jedna prilika... koja je izdaleka podsecala na coveka.
- STA JE OVO? HOCU OBJASNJENJE POD HITNO! I NE PRIBLIZAVAJTE SE VISE! NAREDJUJEM VAM! - viknu drugi kralj.

- Dobri kraljevi, pripremite se na smrt!- rece Gospodin RAY.

Tri minuta.

- Ne obracaj paznju na buku lepi moj! Sada smo samo ti i ja ovde! - rece mladic Zonchetu.
- Heh, da... u pravu si! Hocemo li da vidimo to iznenadjenje? -
- Imam ja jedno specijalno iznenadjenje za tebe maleni, jedan poklon! - odgovori mu sa osmehom.
- POKLON? JAO DIVNO! A STA? - veselo ce Zonche.

Mladic iz dzepa izvadi mali predmet iz dzepa i uperi ga ka princu.

- OH! Pa ova ogrlica mi bas ne ide uz... E SRANJE!- rece on svom odrazu u ogledalu.

SAT JE OTKUCAVAO PONOC.

Okupljeni u vrtu, gosti videshe zaslepljujuce eksplozije sarenih boja na nebu. Dzinovski vatromet je zaokupio paznju svake osobe na balu, a zaglusujuce eksplozije pokrishe svaki drugi zvuk.

DONG.

- UPOZORAVAM TE! MI SMO KRALJEVSKA VISOCANSTVA! SPUSTI ORUZJE! - vikao je MM&I ocajno dok je smisljao plan kako da se izvuku. Ko bi hteo njihovu smrt sada...

DONG.

Na ogromno iznenadjenje svih prisutnih, Belly izvuce svog mach iz korica. - TI PRLJAVA ZVERI, ISKUSI OSHTRICU MOG BESA! - izusti glasno borbeni poklic.
Svi su zaboravili da pesnici obicno polude od ljubavi.

DONG.

MM&I uze baklju sa zida krenu ka Gospodinu RAYu, koji je izgledao kao gomila sitnih delica sa razlicitih lesheva spojenih zajedno glinom. U odnosu na njega, zombi-gospodar Duda je izgledao kao devica iz bajke.

DONG.

Belly krenu ka konjusaru Raci koji rasplete svoj bich. Ochi su mu svetlele krvavo crvenom bojom.

Kralj Belly zaprepasceno pogleda - TI! KAKO SE USUDJUJES! PROGNALI SMO TE! -vrisnu i zada Raci udarac macem u butinu.

DONG.

Medjutim, pokretan silom cistog zla, konjushar se zlobno nasmeshi i jednim pokretom ruke zabaci bic i poce da davi kralja.

DONG.

MM&I ugleda svog voljenog u smrtonoskom stisku i okrenu ledja RAYu. To je bilo dovoljno...

DONG.

RAY ga obavi rukama i uzasan smrad i trulez se prosiri na coveka u njegovom zagrljaju. MM&I zavitla baklju ka Raci u zelji da spase Bellyja.

DONG.

Belly zadnjim naporom izvadi mali noz i zavitla ga ka spodobi koja je isisavala zivot drugom kralju. Noz se zari duboko u glavu, ali bez efekta.

DONG.

MM&I oseti kako mu se uzasno spava... toplota je napustala njegovo telo. Dok su mu se oci nevoljno zatvarale, video je kako se plamen iz kamina shiri i zahvata parche papira sa napisanim Sporazumom o Ujedinjenju.

DONG.

Belly je posmatrao svog novog voljenog dok je umirao... mislio je na svoje sinove, kraljicu i zemlju... na njega... i na to koliko je zeleo osvetu.

DONG.

Tela kraljeva padose na pod salona. Napolju je i dalje trajao vatromet.
- BUDALE BRZO NESTANITE ODATLE! UDJITE U PLAMEN - zachu se ushiceni glas Kraljice Bannovanih.

DONG.

Dvanaest otkucaja kasnije na podu u glavnom holu se nalazila graciozna sijamska macka okruzena crvenom odorom.

Visok mladic se nasmejao i otisao.

Horusovi psi su ugledali machku i potrcali za njom uz zvuk stravicnog laveza u pravcu vrta.

Ljudi su se polako vracali u glavnu salu. Vatromet je bio gotov.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje cetrdeset i devet - POVRATAK U BUDUCNOST

Nikada ne stignemo da se oprostimo kako treba sa osobama koje volimo.
Vreme guta dane i svi ti mali pokazatelji ljubavi nam nekada deluju banalno.
Sve dok nije suvise kasno.

Dominion je usao u salon u potrazi za ocem, i zatekao njegovo mrtvo telo. Pored njega je lezao josh jedan covek, skoro unakazen do neprepoznatljivosti... kao da je naglo ostario. On bolje pogleda odecu i shvati.
Istrcao je iz salona i povikao - DOGODILO SE UBISTVO! KRALJEVI SU MRTVI!!!

Princ Dirrty potrcao je ka Dominionu i prodrmao ga vristuci - STA PRICAS MONSTRUME? ZASTO LAZES! GDE JE MOJ OTAC? TATA!?! - reche dok se tresao od soka.

Dominion je odveo Dirrtyja u sobu i pokazao mu da bi se sam uverio.

Dva kralja su lezala jedan do drugog. Bellyjevo telo je vec dobijalo plavu boju, dok je drugi kralj verovatno poslednjim atomom snage uperio ruku ka prozoru.

- Ka nebu - rece placno Dominion. Dirrty prestade se trese i pritrcha ocu.

Sokirani princ je lezao nad mrtvim telom svoga oca i plakao.
Danasnji dan je trebalo da bude sve samo ne ovakav.

Ovo je znacilo samo jedno, da je rat zapoceo.

Nije mu bilo ni bitno koja strana ce da pobedi, ali neko ce morati da plati za ovo!
Isukao je mac i izasao u dvoranu preplasenih ljudi.
Svetla mu vise nisu bila bljestava, niti mu je bilo drago sto je dosao.
Misli mu je obuzela tama.

Dominion je dovikivao njegovo ime ali ga on nije cuo, nista nije cuo.
I sam zaslepljen od bola sto je tako brzo izgubio oca koga je tek nasao, Dominion poce da tiho place videvsi svoju majku daleko u dvorani.

Horus je shvatio da nesto nije u redu, nesto je suvise pogresno sa tim deckom.

Dotrcao mu je sa ledja da ga upozori da se smiri, ali sve sto je osetio je bol ostrice Dirrtyjevog maca koja mu je prosla pravo kroz srce.

Ljudi su vristali, bezali, plakali...

Toliko je zapravo tuznih prica oko nas, ali nikada se ne osvrnemo na njih jer smo toliko zaokupirani svojim zivotima i problemima. Toliko je zla, patnje i bola svuda.
Bitno je da im se ne predamo.

Ali Dirrty to nije umeo da ucini.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!