Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By malac
Sta ce sadrzati Vasa novogodisnja/praznicna trpeza.
Moja izgleda ovako:ruska salata OBAVEZNO,sarma,punjene suve paprike,domaca supa,pihtije,pogacha,i neka teza torta sa orasima,rumom.
Korisnikov avatar
By Escobar
Sampanjac i Champs Elysées, naravno ako Blisserka hoce da idemo tamo. Ako ne, onda kod drugarice uz obilje japanske hrane. :mljac:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Mmmmmmmmmmmmm, ukusna tema :smeh:

Daklem - čorba, pečeno pile, rolat od mlevenog mesa, neka salata (rusla ili nešto sl) i na kraju voćna torta.
Korisnikov avatar
By jukie
Mama se upravo odmara (tj. spava) pošto su prasetina, jagnjetina, sarma i punjena paprika sklonjeni sa šporeta i iz rerne. (od prasetine sam štrpnuo ćoškić, jako je dobro, sviđa mi se kada je reš; jagnjetinu ću da preskočim jer mi se ne sviđa miris, prošli put mi se slošilo kada sam je jeo; probao sam nadev za sarmu i papriku pre nego što su napunjene i jako mi se sviđa, nadam se samo da se nije razblažio ukus dok se kuvalo).

Nemam pojma šta će se još materijalizovati tokom dana... iskustvo mi govori da će biti prženog šarana i/ili tolstolobika; za supu nisam siguran, ali je velika verovatnoća da će se pojaviti i pečeno pile (ja sad držim palčeve da će biti pečeno na krompirima).

Slatki deo priče je po iskustvu mnogo siromašniji, ali kupljeni su nekakvi sitni keksi i sladoled, a video sam i neku rendanu bundevu u kuhinji kada sam išao da štrpnem prasetinu, pa će možda biti bundevare (koja mi isto nije omiljena).

U suštini mama kaže da prilikom dočeka na stolu treba da bude od svakog jela po malo, kako bi bilo raznovrsne hrane tokom cele godine. Sarma, riba i neko pečenje su tri osnovne stvari kojih mora da ima.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Obzirom na novostecene navike u ishrani, ova novogodisnja trpeza je malo modifikovana:
-varijacija na temu ruske salate, ali bez mesa, samo povrce za rusku, skuvano, pa umuljano u majonez od soje, uz dodatak krastavcica i malo limunovog soka
- kada dodju gosti stavicu vec spremljene i punjene palacinke sa sirom i sampinjonima da se malo zapeku.
- vocni kompot, zapravo mesavina ananasa, kajsije, visanja, jabuka i krusaka u velikoj providnoj posudi, bez alkohola
- seckano voce, tj. limun, narandza, ananas za sangriju
- kolaci koje je spremala mama, neka torta sa filom sto ima ukus cokolade i kafe, kao i nezaobilazna keks torta.
- razno pecivo, ali kupovno, nalik na forneti, punjeno sirom, eurokremom i jos necim, nisam imala prilike da pregledam sve kutije
- grickalice tipa smokija, chipsa, stapica, kekseva
- sokovi i alkohol.
Korisnikov avatar
By malac
Da,to je posni jelovnik za sve forumashe koji poste Bozicni post.
Korisnikov avatar
By greek_lover
sarma, pecenje, chili, salate od kukuruza, susama, slana torta i kupovni sitni kolaci (majstor za kolace je mnogo sladak, ali on nece biti na trpezi veceras, smrch) :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
pa, ima svega ali ja gotivim samo rusku salatu :) Upravo sam se rasturio od iste i holesterol je verovatno skocio na 20 al nema veze :D
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
peceno pile, pekarski krompir, supa.....

.... i vocni jogurt
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ne interesuje me hrana, ja hocu samo dobar provod :dance: :dancing: :dancingfever: :chestram: :grouphug: :kissing: :kissass:
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by malac

ruska salata OBAVEZNO,sarma,punjene suve paprike,domaca supa,pihtije,pogacha,i neka teza torta sa orasima,rumom.
eh ja o tim mastima & slastima mogu samo da mastam ovde :durenje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!