Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje trideset i devet - NEKI TO VOLE KOD KUCE

MM&I nervozno baci koshulju na gomilu slicnih.

- Zheno, trgni se malo i ostavi tu casu! Dobicu nervni slom od tebe! -

Kraljica Shishmish odsutno pogleda svog muza. Bio je sareniji nego obicno, a delovalo je kao da je obukao svoje ekstra visoke cipele sa platformama.

- Shta je sad? Vidis da sam zauzeta. -

- Draga, proucavanje likera od karamele na sobnoj temperaturi moze da saceka! Moramo da se spremimo za bal! -

- A? -

Kralj MM&I prevrnu ochima. - Situacija je nestabilna, medjunarodne prilike se pogorshavaju, kraljevstvo mora da se predstavi u najboljem mogucem svetlu... a sta je bolje za diplomatiju od posete monarha susednoj grofiviji! I to u ovoj novoj kosulji! -

- Izgledas kao curka pred parenje - primeti Kraljica dok je paznju usmeravala na efekat zgrusavanja karamele pri muckanju boce.

- Gotovo! Poludeo sam! Ovo mi je deveti nervni slom od jutros! Prvo Deni nije mogao da pronadje shvalju Blabla, sad vidim da je ova koshulja 'so last season' a moj orman sa cipelama prosto vapi za obnovom! A ne mogu da idem sam, pocece govorkanja! -

- Ja ne idem. Znas da ne nosim te smesne haljine kao ti. -

Kralj pocrvene od besa. -Dobro! Umri od sramote u toj tvojoj uzasnoj odeci u kojoj stalno juris sa loptom i ponasas se kao neka prostakhusha! Ja idem i vodim naseg sina sa Gaybal! -

- Dobro, prijace mu da se upozna sa drugom decom, mozda nadje jednako glupog prijatelja - primeti iskreno kraljica.

Kralj MM&I na ovo nije imao repliku, vec je ozlojedjeno bacio svoju cipelu sa visokom potpeticom koja se zarila tik do Denija koji je upravo ushao.

- Vashe divno kraljevsko Visocanstvo Kralju MM&I, samo da javim da smo se spremili za put! Daliborka i zhene su se organizovale, bicete bezbedni tokom celog bala! Moja zena licno ide u kuhinju da nadgleda kuvaricu kraljice Hlevdije, da ne pokusaju da vas otruju! A ja sam poneo moju harmoniku i maskiracu se kao jedan od harmonikasha! -

-Deni, ti si majski zumbul u bashti mog ocaja! A gde je moja smesa protiv bora i starenja!? -

Deni se nervozno promeskolji. - Kralju moj, veshtice Morgan le Fay nigde nema... proverili smo i njenu kucu i okolinu, nasli smo neka pisma... mislimo da je otisla privatnim poslom... -

- Gotovo! Deseti nervni slom pocinje! Brzo mi dajte Deksijeve kuglice za smirenje! Dajem kraljevstvo za Deksijeve kuglice!!! -

Deni unezvereno izlete iz sobe i nalete na Daliborku. Topao osmeh njegove zene ga je uvek smirivao. Nesto mu je sapnula na uvo.

- Aaaaa, tako dakle... veshtica je otisla da se vidi sa bivsim muzem... draga, to nije nash problem... proveri obezbedjenje jos jednom, kralj mora biti na sigurnom... vidi da li smo poneli sigurnosne mreze za malog princa Dirrtyja, znas da se cesto zakljuca i proguta kljuc, a onda moramo da ga spasavamo kroz prozor...-

A nedaleko od palate se upravo utaborio cirkus 'Magle Avalona'.
By Dragonite
Poglavlje četrdeset - COMING OUT OF THE CLOSET

Zonche se spremao u svojim odajama za Bal.
Morao je lepo da izgleda ali nije imao vremena da se snadje i kupi novu odecu za ovu priliku te je morao da se posluzi mastom i starim stvarima.
Obukao je crvenu dugu odoru dugackih rukava zvonastih koja je odlicno isla uz njegovu figuru i visinu. Imala je jedno golo rame a ostatak materijala isao je spiralno do poda. Nije bilo mnogo shara, bila je diskretna ali i jako elegantna. Oko vrata je stavio crvenu shiroku ogrlicu koja je pokrivala vecinu vrata i izgledala kao rol-kragna a bila je oblozena kraljevskim dragim kamenjem i onyx-ima koji su poprimali boju svetla kojim su osvetljene.
Crni debeli kaish debljine ogrlice zategao je oko struka i nakacio mac za njega.
Kombinacija crveno crne izgledala je ocaravajuce na njemu. Blistao je od srece i zadovoljstva.
Dugo je cekao ovaj trenutak.

Sisao je do zbuna srebrnih orhideja i imao sta tamo da zatekne.
Zatekao je...pa...sebe kako raste iz zemlje.
Posekao je korenje, obukao svog dvojnika i odveo diskretno do svoje sobe sve vreme se plaseci da ga neko nece videti i da ce mu plan propasti.

Stavio ga je u svoj krevet i pokrio.

Taman kada je obukao mantil i krenuo ka izlazu zacuo je korake ka svojoj sobi.
Uplasen, utrcao je u orman i gledao iz njega ko ce uci.

Sranje, usao mu je otac!

- Sine moj mili! Dosao sam da te posetim!Predpostavljam da ti je tesko veceras...- rece kralj Zonchetovom klonu koji je lezao u krevetu i cutao (narcisofili nemaju moc govora vec samo dahtanja i vriskanja radi bolje simulacije seksa)
Kralj je prisao i seo kraj njega.
- Sranjesranjesranje!- saputao je princ
- Hajde sine, nemoj biti toliko tuzan!!! Znam da mislis da ces jedino ovako naici na ljubav, ali to nije istina! Evo otpevacu ti sonet o nenadanoj ljubavi...
- Oh sranje ovo ce da potraje! - pomisli Zonche
- "Bila jednom ljubav krasna, nenadano pojavila se tako slasna..."

(dvadeset minuta kasnije)

- "i voleshe se oni, voleshe iskreno i strogo , joj isuse pojeo sam gljiva mnogo" To je pisao neki narkoman no nema to veze...Zar nije divna sine?
-...
- Sine? Ljut si? Jao nemoj biti ljut na oca, srce ce mi prepuci!

Zonche je i dalje ukoceno sedeo u ormanu i od dosade zapevao u sebi "Molim vas, ne gasite muziku, mamuse mamusa mamakusa" i cekao da njegov otac ode.

- Cutanjem se nista ne postize! Ona je zlo orudje koje gasi razumevanje medju ljudima! Nemoj ga upotrebljavati! Nemoj me muciti ovako!- rece kralj i zagrli osobu u krevetu za koju je mislio da mu je sin.
Taj pokret narcisofil je shvatio kao pocetak njegove upotrebe.
Kralj Belly je primetio da je njegov sin "ukrucen" pod jorganom.

- Jao sine kako sam glup! Pa ja ovde mislim ti si ljut a tebi je neprijatno! Pa to je prirodna reakcija sine! Priznaj da te uzdrmala malo pesma? Probudila sokove? Ajde idem ja sad da otpevam tvojoj majci pesmu dok ti uzivas, pa cu posle doci da te posetim! - rece kralj i izadje.

Zonche je istrcao iz ormana, uzeo pozivnicu, i krenuo ka izlazu.
Narcisofil je ostao sam i ukrucen i poceo je da se skida.
Ono sto Zonche nije znao je da ce narcisofil tako ici nag po zamku i traziti da zadovolji nekoga.

Novi konjusar ce biti jako srecan.

Na izlazu iz zamka Zonche je skinuo kapuljacu sto je bila velika greska, jer je iz drugog kraja hodnika kralj ostao zaprepascen prizorom sina koji bezi na bal.

- Oh ne! - rekao je i krenuo za njim.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Dragonite

(dvadeset minuta kasnije)

- "i voleshe se oni, voleshe iskreno i strogo , joj isuse pojeo sam gljiva mnogo" To je pisao neki narkoman no nema to veze...Zar nije divna sine?
loooooooool :lol:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
e tako, sad sam spokojnahaha...
'fala i lepa noc laki snovi :kiss:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by shishmish
ne idem na bal?

:shok: :shok:

:giljotina:
Cuti tu!
Ima razloga sto ne ides!
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Divna su sva poglavlja :love: to kao prvo :D
Kao drugo:
Originally posted by Dragonite
Poglavlje trideset šest - CVET MOJE TAJNE

"Moja pichka zapushena ce biti,
i od Beogradjanina18 to nikad necu kriti,
Bitno da kod njega kupujem sve,
hvala na citanju ove reklame?"

Ali zaista je imao lep osmeh... I ona sekira mu tako lepo lezi posebno kad...

PRESTANIPRESTANIPRESTANI!!!!

- Uskoro ce bal, i tamo cu naci ljubav svog zivota - nadao se.
Ogledala mu nisu bila potrebna... Ona sirena je zaista glupacha. Sta? Resila je da mu nadje machora za decka? GLUPOSTI! Sta bi radio sa machorom?

Prvi sastanak - lov na misheve.
Drugi sastanak - lizanje dlaka.
Treci sastanak - iskasljavanje grumena dlaka od juce.
Cetvrti sastanak - Seks i dremka pored kamina.

UH KAKVA ZABAVA :lol:

- GUSKO GLUPA!!! KAKO CU SADA DA UKLONIM SVA OGLEDALA IZ KRALJEVSTVA A DA NE KAZEM NIKOME DA SI ISPAO MAGARAC? JOOOOOOJ KAKO CU DA TE BIJEM! ISTI SI OTAC!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kao trece: Prince ima jos MNOGO stavki za macke sem ove cetiri :D ...

Kao cetvrto ostale glave su isto mnogo dobre ali nemam vremena sada da citiram sta mi se najvise svidja...
Carobnjaci su :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
:prst: gde si naso tu sapu? I ona mi se mnogo 'dja. Gde si bio jutros oko sest poslao sam ti porukicu negde :D , tj. pitao jel si ti...
Korisnikov avatar
By Zonche!
A TO SI BIO TIIII?????

Pa nisam znao bre trebalo je da se predstavis :giggle:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Bio sam slogiran legao sam oko 23h i u 6 ustao ko gluva kucka, pardon, macka... Dva tri sata nisam znao sta radim a nisam mogao da spavam... Ma ok je ionako sam otisao brzo... Sada znas :D
Ako ponovo svrnem mada tesko...
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Zonche
ne idem na bal?

:shok: :shok:

:giljotina:
Cuti tu!
Ima razloga sto ne ides!
imacu neki SEX?
:molise:
Korisnikov avatar
By Hys.
kraljica nece biti na baluu :rida: :rida: :rida:
Grofica se nadala da ce doci :drama:
Lm, :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje cetrdeset i jedan - POGLEDI U TAMI

Pod svetlom punog meseca koji je probijao grane u sumi osvetljavajuci tek poneko parce zemlje, dve prilike su se drzale za ruku i tiho i zaverenicki pricale.

- Ljubavi, ja cu tamo poludeti! Zelecu da ti pridjem, da te poljubim, ali necu smeti!

- Znam sreco, znam... I meni ce biti tesko, ali moramo biti diskretni. Imacemo momenat privatnosti to ti obecavam! Srecom bal je pod maskama te ce nam to mnogo olaksati stvari...- rece on i poljubi ga.

- Nije fer! - rece uz uzdah VelikiZliMedved -Ljubav je nesto sto ne treba kriti! Zelim da te volim, zelim da to drugi znaju, zelim da to MOGU! Zar je toliko strasno da se drzimo za ruku kao sada? Zar je toliko uzasno da se poljubimo pred svima? Jedino smo dobili blagoslov od Pakija koji je rekao da ce nam on i Egmont sigurno braniti prava! A mi ih imamo! Svi imaju prava na ljubav!

- Smiri se mili, ljudi su takvi, tesko prihvataju razlicitost. To je realnost u kojoj zivimo. Mozda, jednog dana, i ne bude cudno da se sumom setaju lovac i gospodar zveri, mozda jednom to prihvate, ali do tada moramo cuvati nasu tajnu. Ne treba ni da ih zanima sa kime delimo postelju, zar ne?

- Znas...Bice i ON tamo.
- ON?
- Nas sin!
- Oh! - rece Sutekh. Nije znao kako drugacije da odreaguje.
- Samo ces to reci? Kako si tako bezdusan prema svom rodjenom detetu ti zivotinjoubico! - rece Zver i rasplaka se
- Pa zasto me vredjas? Vidi... Pa sta sad places... Pa... Joooooj... Dobro ajde ovako, sta bi ti zeleo da uradim?
- Zelim da mu kazemo! - uozbilji se.
- MOLIM? PA TI SI LUD! - naprasno ce Sutekh.
- ZASTO? Ima prava da zna ko smo mu mi!
- Sta ako nas pljune i okrene se i ode? Sta ako nas odbaci?
- To je nesto sa cime cemo morati da se suocimo. Zajedno.
- Da, zajedno.

Poljubili su se jos jednom i rastali.
Korisnikov avatar
By shishmish
:sweet:
Originally posted by Zonche

Jedino smo dobili blagoslov od Pakija koji je rekao da ce nam on i Egmont sigurno braniti prava! A mi ih imamo! Svi imaju prava na ljubav!
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!

NE PROPUSITE NOVOGODISNJE IZDANJE FORUMLANDA!!!

SUTRA DOBIJATE SPECIJAL BONUS EXTRA VRH FULL POGLAVLJA

* LJUBAV
* IZDAJA
* SMRT
* TAJNE SE OTKRIVAJU
* MAGICNA MOC PONOCI...

I jos mnogo toga!!!

Your New Years Present by ZONCHENITE :poklon:
Korisnikov avatar
By Zonche!
zasto kazes ljubav a mislis na sex :D
Cuti ti zagorela :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam kod kuce za novaka, tako da vidim da cu imati i zanimljivo stivo :yay:
Korisnikov avatar
By shishmish
a bas nema sanse da veceras bude jos neko poglavlje :trep_trep:

:alexis:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!