Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceKoliko nas je iz te petnicke generacije ovde? Pretpostavljam da se znamo.Originally posted by deželašBilo je to avgusta 1995. godine u kanjonu Tresnjice (Petnica je do tada organizovala istrazivacke kampove u kanjonu ove reke). Dakle, nije jezero, nego reka...Originally posted by Suncezar se nije neki dečko udavio u jezeru? na seminaru biologije, još sredinom devedesetih?Originally posted by E.c.h.o...I ja ga se secam...cak sam video i les...secam se svega iz kanjona Tresnjice...
Meni bilo super pre deset godina kad sam bila tamo, jel.
Sad se ne bih vracala...
Ipak, odlicno je sto tako nesto postoji. U nasem skolskom sistemu nema mesta za klince koje zanima nesto van skolskog gradiva (koje je takvo/kakvo=uzasno) i onda ti Petnica dodje kao 'prihvatiliste'. To je ok.
Ali ja se sada samo secam decka koji je poginuo u onoj pecini. Uff.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!