Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By boy89
Cao svima, evo ja sam skoro gledao cuvenu seriju Prijatelji. Zanima me ko od vas voli isto tu seriju i koji su vam omiljeni likovi? Meni su recimo Ros i Fibi.

Ne znam da li ova tema vec postoji, a ako ne postoji, mogli bi smo na ovoj temi diskutovati o njima i napraviti nekakav Fan page. :cool:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nikada je nisam gledala redovno, ali Fibi.............................. :venchanje:
Korisnikov avatar
By Madonna
da fibi :love:

samo zbog nje sam i gledao
By Ulix
Gledao sam kad se emitovala prvi put. Skoro sam dobio sve sezone na diskovima i definitivno nije to - to.

Obožavao sam Fibi. :love:
Korisnikov avatar
By boy89
Pa lepo, he he svi volimo Fibi, ona je najbolja :)
Mada i Ros nije za baciti, malko smotan, al simpatican, a meni i sladak :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by boy89
Pa lepo, he he svi volimo Fibi, ona je najbolja :)
Mada i Ros nije za baciti, malko smotan, al simpatican, a meni i sladak :D
Mene je on nervirao za desetku.
Od momaka mi je bio smesan samo Joey.
By alexandermagic
Serija kao serija - ništa posebno, ali Lisa Kudrow je bila maestralna u ulozi Phoebe. Zbog nje sam je i gledao.
Korisnikov avatar
By maka
Posedujem sve epizode,pa ako nekom treba....
Gledala vise puta,sto sam vise gledala to su mi svi postajali sve drazi i drazi. U pocetku mi je Chandler bio omiljeni,Dzoi me nervirao,al sam ga na kraju zgotivila. Fibi naravno lol od zene,najjace mi je kad se izleti onako ono njeno iskreno,pa pnonovi recenicu brzo na drugi nacin (nadam se da znate na sta mislim) :) I najjaca scena kad Fibi trci hahaahaha!!!! Ros hahahah sa onim njegovim tuznim 'Hi'.... jao dosta. Mogla bih do sutra da pisem o njima. Obozavam ih sve!!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by alexandermagic
Serija kao serija - ništa posebno, ali Lisa Kudrow je bila maestralna u ulozi Phoebe. Zbog nje sam je i gledao.
meni je ona fenomenalna u svakoj ulozi ...

Šteta što se svi ovde utrkuju ko će da kupi novu špansku seriju, a ne pada im napamet da pazare fenomenalnu miniseriju The Comeback gde ga je Lisa baš odradila maestralno :)
Korisnikov avatar
By deran
Pesma o smrdljivoj mački,beše li...:rotflmao:
By Ulix
Originally posted by KiWi

Šteta što se svi ovde utrkuju ko će da kupi novu špansku seriju, a ne pada im napamet da pazare fenomenalnu miniseriju The Comeback gde ga je Lisa baš odradila maestralno :)
Mislim da je ta serija išla negde na HRT-u. U pravu si, Lisa Kudrow je tu bila fenomenalna.
Korisnikov avatar
By boy89
Kakva je ta miniserija, the comeback? Jel ima neke veze sa Prijateljima ili ?
Korisnikov avatar
By horus.
mislim da sam ja jedini kome je ta serija taaaako isla na zivce... :pokemon:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by KiWi

Ta serija je vise nego maestralna. Mozda njena najbolja uloga ever :)
I ja sam najvise voleo Fibi ali lik Valerie u seriji The Comeback je prosto neodoljiv :D
Korisnikov avatar
By lostinspace
Ah, navucen sam na Prijatelje, samo skidam nove torrente, zasu! Inace, toliko sam se udubio u likove da sam poceo da ih obozavam. I know, I know, I should get a life.

Ubicete me zbog ovoga, ali meni je Lisa ista u svakoj svojoj ulozi. Fibi nisam toliko voleo ranije, sad mi je simpaticna, a obozavam Rosa, zato sto je cakan onako smotan (hocu takvog decka :D ), Cendlera zbog sarkazma, car najveci i Rejcel, jer su sa njom uvek dobre izvale.

Najbolja serija ikada... :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by horus.
mislim da sam ja jedini kome je ta serija taaaako isla na zivce... :pokemon:
da dignem i ja dva prs'a.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Imam sve epizode i ovo je jedna od retkih serija koju i dan danas gledam sa istim uzivanjem kao i prvi put...

Hit mi je sto epizode kratko traju, pa na poslu taman mogu da odgledam celu dok sam na pauzi...

Fibi i Chendler su mi zakon, mada mi je svako od njih simpatican na svoj nacin... :love:

Sve u svemu, meni, jedna od najzabavnijih serija ikad.... :klap:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by boy89
Kakva je ta miniserija, the comeback? Jel ima neke veze sa Prijateljima ili ?
nema baš nikakve veze sa Prijateljima ...

Lisa Kudrow plays Valerie Cherish, a former sitcom star struggling to revive her career and control her personal life - all under the unforgiving lenses of reality TV cameras.

Valerie Cherish was once TV's "It Girl." Now it's a different story - and she'll do anything to get back in the spotlight. Desperate for a comeback, she agrees to star in a new reality TV series, allowing cameras to follow her every move as she lands a part on a new network sitcom.

''

ako neko ima ceo serijal, plaćam pošteno svaki disk :D
Korisnikov avatar
By boy89
thanx KiWi, za klip. Cini se da je ok ta mini serija, potrudicu se da je pogledam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!