Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Ako volite Americas Next Top Model, Make Me a Supermodel i Project Runway ovaj reality show ce te tek obozavati.

Slika

Work it.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ovo će biti piš za videti :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
''

zao mi je sto Nina Flowers nije pobedila ali ok druga je ;)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Slika
Slika
Slika
Gospodja Carmen Carera i gospodjica Lopez su izgleda bas dobre drugarice..

Pisao sam vec na ovoj temi, ali je izgleda crna rupa servera prozdrnula moje postove..
Obozavam ovaj show, narocito Snatch game i Library is open.
RuPaul je kralj.
Najbolja takmicarka- Jujubee.

Slika
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Zadnji reading je bio awesome!

Sharon: Jiggly Caliente, your're such a fat slut, after sex you smoke hams :lol:

Jujubee je i meni jedna od najboljih, svaki put se valjam od smeha kad se setim onih outtakes-a kad ih Ru shamara do besvesti.

Ako bih morao da biram najbolju iz svih sezona ne bih mogao da se odlucim izmedju Raje i Sharon. Willam je nesto najiritantnije sto sam video u zivotu, cak me ni Raven nije toliko smarao.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Nego, jeste li vi preslusali poslednji Ruov album Glamazon? Pesme su tako trashy disco dance da sam pomislio da sam u raju :D Favoriti Glamazon, Superstar, Sexy Drag Queen :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni je Juju in drag ista Goca Trzan.
Volim. Posebno Raven. I kao decaka i kao devojcicu. Bas je sehi.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
^mozes sve sezone da nadjes na torrent-u, zajedno sa Untucked dodacima za svaku epizodu. Imas ih na ThePirateBay. Jedino nema svih epizoda RuPaul's Drag U, ali to je i onako manje popularan spin-off.

Mozes i da ih gledas online:
http://watchseries.eu/serie/rupauls_drag_race

Sledeca sezona pocinje 22.oktobra, RuPaul's All Stars Drag Race, http://en.wikipedia.org/wiki/RuPaul%27s ... _Drag_Race

Nece biti novih takmicara sto mi je malo smor, stari su vec puno puta vracani kroz sezone. Nemoguce da nisu mogli da nadju kvalitetne ucesnike za jos jednu sezonu u tolikoj Americi?
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
^ hvala
Trazio sam ranije preko torrentz.eu, ali nisam mogao da nadjem... Tek sad sam skontao da treba da kliknem na "try lower reputation torrents" :s
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!