Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Bio je to lep deo detinjstva, jedna od onih stvari koja je devedesete cinila podnosljivijima. Jos uvek se secam igracaka, zilion slicica koje smo razmenjivali... Nedavno sam sasvim slucajno na nekom forumu naleteo na linkove za 50-ak epizoda prve sezone u dobrom kvalitetu. Vecinu sam skinuo i odgledao :D Prve tri sdezone dok su se josh zvali Mighty Morphin PR su bile super a posle je sve postalo bzvz. Najvise sam gotivio Bilija zbog njegove trapavosti i streberstva a potajno se lozio na Tomija.

Slika

Slika

Rita Repulsa i Zedd su mi i dan danas omiljeni zlikovci

SlikaSlika

Fans are welcome :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by colonia_boy
potajno se lozio na Tomija.

Slika
Ulazim u fan klub :eya:

I ja sam ih puno voleo kao mali, ali skoro sam odgledao jednu epizodu i malo se smorio ponasanjem napicenih tinejdzera :sigh:

Rita i Zed su najbolji :smeh:
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam bio pod utiskom u to vreme da se svi loze na Tomija, pa tako ni ja nisam bio izuzetak.
Mada, vise mi se svideo onaj plavi svemirac sto je dosao dosta kasnije... Andros se zvao.

Sve u svemu, meni je ovo kultna serija koja je igrala znacajnu ulogu u mom TV detinjstvu.
Korisnikov avatar
By CareBear
Austin St. John aka Jason Lee, prvi Red Ranger je bio simpatican kad se vratio kao Gold Ranger, a sada je jos napredovao:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By CareBear
Negde oko Zeo serijala, pogledaj ovde. Ne secam se koja je to sezona, tu sam negde prestao da pratim :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by bothways
Mada, vise mi se svideo onaj plavi svemirac sto je dosao dosta kasnije... Andros se zvao.
Joj daaa! I on je bio sladak. Ali najvise mi se svidela telekineza :trep:
A preko ondresa ovaj stari crveni je postao zlatni ali nesto kratko je bio :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jaooooo...Super tema!

Ja sam obozavao Kimberly :love:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Ja sam one machkice posle nje :njanja:
Kimberli je bila sva njanjava :evil:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Njanjavo ti u gacama!

Kimbely je bila najbolja!!! :odbij:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Superstar!
Njanjavo ti u gacama!

Kimbely je bila najbolja!!! :odbij:
Kimberli nije cak ni mogla da se drma kao neki :hypno:

Mada jesam bio tuzan kada je otisla dok nisam upoznao Ketrin! Jao boze pa ja sam preko rendzera naucio boje na engleskom :smeh:
Korisnikov avatar
By bakalar
e to se zove popularnost

16est-a

ko li je pise :kafa:
By Pending-For-A-Bending
Ja sam voleo Mystic Force, mada je bio kratak. Trenutno na Jetixu ide Power Randers, Operation Overdrive.

Inace, ne znam da li neko zna, ali Rita je na kraju postala dobra i postala zastinica dobre magije.

U jednoj epizodi kad se pojavi Mracni Gospodar da unisti izvor magije i nju ona kaze "Znam da ces izgubiti. Zato sto si zao. A zli uvek dobiju batine ma koliko mocniji bili i bolja cudovista imali. Veruj mi, prosla sam to milion puta. A sad idi".

I naravno Mracni Gospodar je nju prebio :D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jao setio sam se jedne epizode ili je to bio film kada onaj Andros razbije onu Zordanovu casu i tako oslobodi moc koja unisti svo zlo na planeti. Svakom zlikovcu se desilo nesto ili je pretvoren u prh ili je postao dobar recimo rita i zed su se pretvorili u ljude pune ljubavi obuceni u nesto belo :smeh:
I to je trebao da bude kraj mocnih rendzera :D
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa kako su se beshe redjali zlikovci?
Prvo je bila Rita, pa Zed, pa zatim njih dvoje zajedno, pa su ih zamenile neke mashine (setjam se jedne gospodjice shto je mahala lepezom :giggle: ), pa ih je zamenila ona plava riba sa loknama na kraju... Riiiight? Or not? :misli:
By Pending-For-A-Bending
U Mzstic Force je Mracni Gospodar, a podanici koji su se provlacili kroz epizode su neka vampirica, nekromanser i plavi vitez. U Overdrive ima dva glavna zlikovca koji se medjusobno bore i braca su: Gospodar Vatre i Gospodar Leda
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja i Macan mislimo na one prve rendzere, kod kojih su se menjali pokoji likovi (znam da Billy i Tomy su ostali nepromenjeni do kraja). Nazivali su se Power Rangers, pa se zatim neshto loshe desilo, nakon chega su postali Zeo Power Rangers.

Pogledao bih tu serju ponovo, ne ove izvedbe shto se sad pushtaju.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Superstar!
Jaooooo...Super tema!

Ja sam obozavao Kimberly :love:

:giggle:
Shto me ne chudi. :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
de se njih seti. mislim da su oni počel da se prikazuju kad je moja generacija to prerasla ili tako nešto, a možda smo se i predozirali He-manom
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Jedna zanimljivost u vezi prve tri sezone tj. Might Morphing... Postojala je i japanska verzija serije pre ove koju smo gledali. Na kraju je ispalo da smo bar delimicno gledali i japansku verziju. Naime, ameri su scene borbe u kojima su rendzeri vec u uniformama samo iskopirali iz japanske verzije da ne bi ponovo snimali. To niko ne bi ni provalio da nisu drugacije dodeljene uloge. U japanskoj verziju zutog rendzera glumi muskarac a u americkoj devojka, Trini. Ako bolje pogledate prvu sliku koju sam postavio videcete da Kimberli tj. pink rendzer ima kao malu suknjicu, dok zuti rendzer ima istu uniformu kao i muskarci + u scenama borbe se vidi da uopste nema sise :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam se lozio na bilija. taj shizoidni koncept, on geek, trapav, a tajni zivot koji vodi podrazumeva mlacenje losih momaka... mmmmm...
Korisnikov avatar
By MusicManiac
ja sam iz radoznalosti skinuo jednu epizodu iz Jungle Fury, i ima samo 3 rendzera i 2 zlikovca (muski :love: i zenski lol)

pre nekih godinu dana sam trazio da skinem sve epizode, ali je skoro nemoguce naci dvd ripove :( a najvise ima u wmv kvalitetu i to 50ak mb po epizodi (njesra)

HINT: epizode se mogu naci po fan-sajtovima
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by colonia_boy
Ako bolje pogledate prvu sliku koju sam postavio videcete da Kimberli tj. pink rendzer ima kao malu suknjicu, dok zuti rendzer ima istu uniformu kao i muskarci + u scenama borbe se vidi da uopste nema sise :lol:
:shok2: Vidi stvarno!
Na ovo nikada nisam pbratio paznju! :smeh:
Korisnikov avatar
By Sparkstron
Sve sezone Power Rangers-a su ustvari kopija Super Sentai, japanske serije. Oni samo snime dijaloge, a borbe prekopiraju.
Ako neko hoce da ski ne sve sezone najbolje je da proba preko torrent-a, najbolji sajt je torrent reactor,
http://www.torrentreactor.net/
Najbolji je Adam, što je i dokazano u epizodi Once a ranger, gde se vrati da bude vođa tima, nažalost samo na jednu epizodu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!