Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By dungoll
Ok, vidim kako je štošta popularno međ pederima, i kako eto :D svaka kuja (čitaj britni, xtina, svakojakakve estradne cice i čak jebeni famili gaej) imaju fan klab, možda je dobro da otvorimo fan klab najbolje ikad i neprejebive crtane ( ali ne za decu ) serije.

Behold :
Slika

Naravno - u pitanju je Saut Park.
Tvorci Saut Parka su Met Stoun i Trej Parker (Matt Stone and Trey Parker, redom s leva na desno na sledećoj slici)
Slika
Serija je začeta još za vreme studiranja animacije - na nekoj ekstrakjurikjural aktivnosti - van koledža. Met (Smrdljivi Ješa) je matematičar po zanimanju, dok je Trej studirao muziku - ali su se sreli kada je Trej prešao u Kolorado iz Bostona.
Prva epizoda - je bila i pilot epizoda, a nastala je kao deo aktivnosti sa tih studija, i zove se Jesus VS Frosty, i mnogo je odvratnog vizuelnog izgleda, jer naravno radjena je sa ograničenim animatorskim mogućnostima, 1992. Svakako, ponta iste je - predrkavanje :) .
Serija ima četiri glavna lika :

Kyle (Bloody Jew) , slika i prilika Meta Stouna
Stan (Blooody Jew's best friend) , slika i prilika Treja Parkera.
Cartman (jedini koga zovu po prezimenu, Eric) , slika i prilika njihovih loših osobina na jednom mestu i
Kenny (a kid in an orange jacket) :) dete siromašnih roditelja.

Naravno, tu je i gomila dodatnih likova, porodice pomenute četvorke, policajac, učenici (drugi učenici) nastavnici, i tako ta sranja, :) .

South Park za sada ima 11 celih serijala od po 14 ili 17 epizoda od po 22-23 minuta. 12ti serijal je u toku.
Pored toga postoji film South Park (animiran) : Bigger, Longer, Uncut (koji nije televizijski program, te je - bez cenzure i probio je cenzuru američke televizije kasnije - jer je ipak prikazan necenzurisan krajem '90tih).
Postoje i zbirne epizode - tzv. Božićni specijal (koje su iz trećeg serijala.
South Park je svojevrsna brutalna neobuzdana kritika američkog društva, politike, svetskih previranja, predrasuda, subkulturnih i svakojakih ostalih problema.
Momci (Met i Trej) mrze : Britni, Kristinu Agileru, Bena Afleka, Dženifer Lopez, Meta Dejmona, lika koji je glumio u blistavom umu (ne sećam se kako se zove), lika koji je producirao Stradanje Isusovo (ne mogu da se setim, govnar onaj škotski)... prozivka je njihov način pravljenja komedije.
Ne prezaju ni od Klintona, Buša, Ala Gora, Džona Kerija, Hilari, Pape, verskih i ostalih sektaških udruga...
Gotive Rob Smith-a (The Cure), gotive Isaak Hayes-a (mada su i njega na kraju sjebali u jednoj epizodi, kada se Isaak naljutio i nije više hteo šefu da pozajmljuje glas, a sve zbog toga što su prozivali sajentologe u jednoj epizodi), gotive Radiohead.

Kao jedan od kurioziteta, pre nego pustim ovu temu u promet - kao najgoru opajdaru sa štajge , dajem prevod Kenijevog mrmljanja u toku najavne špice :

U prvoj i drugoj sezoni , Keni peva
"I love girls with big fat titties, I love girls with deep vaginas," U sezonama od tri do pet : "I have got a 10-inch penis. Use your mouth if you want to clean it," a u sezonama od sedme na dalje peva : "Some day I'll be old enough to stick my dick in Britney's butt."

:)

Naravno - slobodni su komentari na temu, slobodno je pljuvanje svake vrste :) (pa makar ovo prebacili u trač arenu), slobodno je da iznosite svoje omiljene delove, citate, epizode, likove i obrazlaganja ;)

Više o South Parku ovde : http://en.wikipedia.org/wiki/South_park

P.S. :
Ako nekom treba HDTV Rip svih epizoda (puno DVD medija, jbg) može, neka se javi :) nekako ću naći vremena da to spržim, valjda.

Now, Screeeeew you guys, I amma going home, talking poo is where I draw the line ;)
:rotflmao:
By Pending-For-A-Bending
Meni je serija totalno sranje. Nije mi jasno kako neko moze da zasniva celu svoju filozofiju na podjebavanju drugih? Kreatori i obozavaoci ove serije ce sigurno zavrsiti u paklu
Korisnikov avatar
By dungoll
Pender je opet uključio hejt mod ?

:rafal: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
VolEm SP.
Jer je: bolji od dechka, od sexa i plazma torte.

South Park is Gay....najbolja epizoda.
SlikaSlika
By Pending-For-A-Bending
Meni su najbolje epizode:
-Stupid Spoiled Whore (sa Paris)
-Good Times With Weapons (delimicno je u manga fazonu, neprejebiva je scena kad Kartmen go prelazi preko pozornice jer misli da je nevidljiv)
-ona sa Britney gde nema pola glave
-ona sa slatkim sumskim zivotinjicama koje su satanisti
Korisnikov avatar
By dungoll
volim south park jer je (iliti zašto je south park bolji od dečka):

smešan,
ne ljuti se ako gledaš druge serije ( poput Ab Fab ili Little Britan ili Little Britain USA, ili CSI),
ne ljuti se i ne moraš da ga pitaš da ga citiraš po svakojakim smrdljivim forumima,
ne traži pare ( besplatno ga skineš sa neta, odmah po završetku emitovanja na Comedy Central, uz blagoslov Treja i Meta),
ne moraš da ga izvodiš u grad,
ne moraš da čekaš dečka da bi ga gledao, gledaćeš ponovo i sa dečkom kad dođe kod tebe,
boli ga kita šta ti misliš o njemu, on je tebi rekao u toj epizodi šta je 'teo...

Enivej, ja imam nekoliko omiljenih epizoda, pošto - bezmalo znajući napamet ceo south park , teško mi je da se odlučim šta mi se više sviđa :

- 2 serijal epizoda 2 (nastavak na 14-tu, smisleni) : "Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut"
- 3 serijal epizoda 1 : "Rainforest Schmainforest"
- 4 serijal epizoda 4 : "Cartman Joins NAMBLA"
- 5 serijal epizoda 4 : "Scott Tenorman Must Die"
- 6 serijal epizoda 13 : "The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers"
- 7 serijal epizoda 5 : "Fat butt and pancake face (all about Jennifer Lopez)"
- 8 serijal epizoda 1 : "Good times with weapons"
- 9 serijal epizoda 1 : "Die Hippie, Die"
- 10 serijal epizoda 8 : "Make Love, Not Warcraft"

Evo Vikipedijine liste najboljih epizoda (koja je bezmalo odobrena od mene) :

"Best Episodes" lists

[edit] Top 27 episodes (October 2004)

The top 27 episodes, as voted on through Comedy Central's website, are listed below. They were shown on Comedy Central on October 22, 23, & 24 in a countdown to the number one episode. Episodes from 808 onwards, which had not yet been broadcast, were not part of this poll, nor were certain episodes such as "Pip" and "Terrance and Phillip in Not Without My Anus".

1. 705 - Fat Butt and Pancake Head
2. 801 - Good Times with Weapons
3. 110 - Mr. Hankey, The Christmas Poo
4. 614 - The Death Camp of Tolerance
5. 502 - It Hits the Fan
6. 613 - The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers
7. 404 - Timmy 2000
8. 501 - Scott Tenorman Must Die
9. 608 - Red Hot Catholic Love
10. 804 - The Passion of the Jew
11. 411 - Probably
12. 410 - Do the Handicapped Go to Hell?
13. 508 - Towelie
14. 203 - Chickenlover
15. 807 - The Jeffersons
16. 509 - Osama Bin Laden Has Farty Pants
17. 104 - Big Gay Al's Big Gay Boat Ride
18. 202 - Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut
19. 113 - Cartman's Mom Is a Dirty Slut
20. 709 - Christian Rock Hard
21. 803 - Up the Down Steroid
22. 704 - Cancelled
23. 513 - Kenny Dies
24. 209 - Chef's Chocolate Salty Balls
25. 310 - Chinpokomon
26. 503 - Cripple Fight
27. 217 - Gnomes

A evo i liste epizoda sa najboljim momentima mog omiljenog lika iz South Parka , malog debelog valjuška Kartmena :

1. 501 - Scott Tenorman Must Die
2. 101 - Cartman Gets an Anal Probe
3. 803 - Up the Down Steroid
4. 902 - Die Hippie, Die
5. 107 - Pink Eye
6. 709 - Christian Rock Hard
7. 802 - AWESOM-O
8. 705 - Fat Butt and Pancake Head
9. 113 - Cartman's Mom Is a Dirty Slut
10. 906 - The Death of Eric Cartman
11. 213 - Cow Days
12. 102 - Weight Gain 4000
13. 804 - The Passion of the Jew
14. 109 - Starvin' Marvin
15. 807 - The Jeffersons
16. 711 - Casa Bonita
17. 601 - Freak Strike
18. 617 - Red Sleigh Down
19. 302 - Spontaneous Combustion
20. 314 - The Red Badge of Gayness
21. 506 - Cartmanland
22. 607 - Simpsons Already Did It
23. 406 - Cartman Joins NAMBLA
24. 303 - The Succubus
25. 608 - Red Hot Catholic Love

Mislim, unatoč tome što je serija kompletna zahvaljujući svima, mislim da je ne bi ni bilo (njene popularnosti i prodornosti) da nema debele netolerantne svinje od deteta, Erika Kartmena :D
:wink:
Korisnikov avatar
By Hton
Woodland Critter Christmas je najbolja epizoda ikad :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

"blood orgy! Yaaaay!!!" :lol:
ili kada preslatki zeka povice "sacrifice me to Satan! Yaaay" :lol:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
zaboravih iz koje epizode je ovo

Stan: Dude... Is Kyle's dad a dolphin?
Cartman: He's a jewish dolphin... a Jewphin :lol:
Korisnikov avatar
By dungoll
To je iz Mr. Garrison's fancy new vagina!

And he is a Lawphin to :) , I mean Kyle's dad.

Enihau @ Pender-Bender :

Ja ne verujem u pakao, tako da - show that wide LCD Screen up your arse :D :dude:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
bila je nekad davno ovakva tema, ali nikad nije zgoreg uclaniti se. prvo, zbog marklara, drugo, zbog kartmena, trece, zbog epizode scott tenorman must die, a bogami i zato sto su met i trej (tvorci) potpune slatkice :dance:
Korisnikov avatar
By dungoll
btw, nova - poslednja OBAMA epizoda :) je keva dobra :P :kokice:
Korisnikov avatar
By Berserker
Super serija.
U njoj netjete natji ni trunku tolerancije... :)

Dugo sam gotivio Simpsonove, ali otkad sam pocheo da gledam South Park i Family Guy, totalno su njesra u odnosu na ove dve serije. :)
Korisnikov avatar
By dungoll
South Park je ipak neprejebiv - a na način potpune netolerancije - dolazi se do tolerancije , šta misliš što su koj kurac na kraju svake epizode (bezmalo svake) : I 've learned something today ...

I btw - ima i gorih, ali van konkurencije američkih serija : Little Britain ;)
Korisnikov avatar
By cranky
"Oh my God, they killed Kenny!" " You bastards!" :lol:

btw - best cartoon ever!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Postoji jos jedan film, imaginary land ili tako nekako.. ili je to trilogija? hmm.. kako god,kajl je popusio kartmanu jaja u tom filmu.. srecko voli sp :)
Korisnikov avatar
By dungoll
to je triplet epizoda iz 12 serijala (iz prolećne polusezone) Imagination land :) to je bilo zabavno gledati :D :chilling:
Korisnikov avatar
By horus.
najbolja serija ikada! :love:

jedina serija cije epizode mogu gledati po vise puta, a da me ne smore... :love:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by ns.happy
ja kontao film :doh:

jbg, pitaj kad ne znaš :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kako se naziva zaludjenik SPom? Jel i oni spadaju pod NERDS? :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Dobro, SP je dobar po podjebavanju, ali je zato serija sa najinteligentnijim humorom FUTURAMA
Korisnikov avatar
By Khons
kako ovo josh nisam videla...ccc....

SP obozavam, novijih par epizoda nisam gledala, ali zato sve ostale znam naizust.
cartman mi je No1 naravno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!