Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

U većini slučajeva zaobilazim pravničke serije poput Law & Order ...

ali Boston Legal nije ni nalik klasičnim advokatskim serijama.

Jako su mi zanimljivi, a još zanimljivi su njihovi čudni slučajevi koji se uvek graniče sa neodbranjivim (nije kao kod Ally McBeal da se zna da ima šanse da pobede, samo je pitanje kako je sudija raspoložen i da li je porota na njihovoj strani).

Ovde čak ima i slučajeva kod kojih i pobeda i poraz nisu nešto dobro ... pa ne znaš na čiju stranu da staneš kada počne proces.

Jednom rečju, obožavam!
Korisnikov avatar
By Tomek
''Crane, Denny Crane....''

Obozvam je... Jako dobra serija....
Ima svega - od neverovatno smesnih do veoma ozbiljnih scena....
Korisnikov avatar
By horus.
savrseni su! :hyper:

redovno sam zaboravljao da ih gledam dok su isli na rts-u, ali ih obozavam... :love:
By Garbo
Dobra serija sa odlicnom glumackom postavom.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KiWi
U većini slučajeva zaobilazim pravničke serije poput Law & Order ...
Meni su Law and Order sasvim Ok što se tiče sadržaja, nego često odlutam u mislima kada ih gledam, jer počnem da razmišljam o tome što sam video. I često mi nije jasan kraj, kako se završilo, odjednom prestane a mislio sam da će biti još. Mislim da nemaju dobar rasplet.

Originally posted by KiWiOvde čak ima i slučajeva kod kojih i pobeda i poraz nisu nešto dobro ... pa ne znaš na čiju stranu da staneš kada počne proces.
Prvi put kada sam gledao Boston Legal ustanovio sam da nema nijednog lika koji mi se svidja (na bilo koji način*) i bilo je neobično iskustvo pratiti radnju radi radnje a ne radi likova...

*npr:
-zato što je to neka fina i dobroćudna osoba
-zato što se kao zrela odgovorna osoba nosi sa problemima (Mariska i njen kolega iz posebnih žrtava)
-zato što je interesantna osoba zbog svojih mentalnih procesa (Goren i Monk)
-zato što je sladak (Zverka tj. njegov lik u LO)

A inače mislim da u životu ima mnogo situacija gde ni pobeda ni poraz nisu nešto dobro... sa te strane mi je zanimljivo kada ti advokati traže neku potpuno bizarnu metodu odbrane u smislu olakšavajućih okolnosti ili rupe u zakonu
Korisnikov avatar
By Marvin
Mene ta serija nervira.
Gledao 2 puta po 5 minuta, i svaki put sam morao od besa ( :giggle: ) da prebacim.
Korisnikov avatar
By Kittrie
LOVE IT !!

p.s. pogledaTi mi raspolozenje :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Marvin smarac :P :cyborg:

Obozavam seriju, tek druga koju koju redovno pratim (posle Enterprajza)
Za razliku od jukia, meni se svi likovi svidjaju, osim onog padobranca Dzefri Kohoa :vudu: , koji je vrlo brzo i izbacen :die:
Cak su mi i oni epizodni DA's i sudije prirasli za srce :love:
Sustina onih sudjenja me ne zanima, mada Alan uvek efektno zatvara :D
Dijalozi su fantasticni

Denny Crane :kralj:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo danas sam gledao epizodu kada Alen Šor napokon planira useljavanje kod Deni Krejna
već je bilo i vreme:sveca:
By Shoplifter
Originally posted by Marvin
Mene ta serija nervira.
Gledao 2 puta po 5 minuta, i svaki put sam morao od besa ( :giggle: ) da prebacim.

I concur.

Elem, meni je iz sentEmentalnih razloga uzasno gledati takvu hotnoću kakva je (bio) James Spader kako se sav naduo ko buhtla i omatoreo(ali ne leeeeepo). Još ga dugo pre toga nešto nije bilo na ekranima, i onda ovo. :novine:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Vec vidjeno, preagresivno, usiljeno, nametljivo i dosadno. Ne svidja mi se.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
:lol:
važi :balon:

Svašta se izdešavalo u desetoj epizodi, za thanksgiving. Pojavio se Edvin Pul a i Melvin Palmer se uvalio na ručak (na Alanovo oduševljenje :kasalj: )

Nego, Krejn, Pul i Šmit bankrotirali :shocked: :shocked:
Korisnikov avatar
By jukie
Meni jako smeta što između Krejna i Šora postoji takva seksualna tenzija da može da se seče nožem (naročito kada sede na onoj terasi i dudlaju cigare), a nikako da se bace jedan na drugog u pomami kao divlji satiri
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa oni spavaju zajedno :lol: :alikako:
Najčešće kad se Alan okoristi o Denijev trenutak slabosti :)

Meni je njihov odnos fantastičan
Korisnikov avatar
By Mahnitu
:wow: 5x11 jedna od najboljih epizoda :hail:
čak i bez Širli Šmit!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Mene ta serija nervira.
mene ne nervira baš tako jako, ali mi je skroz "bezveze". ni sam nisam siguran šta mi se tačno ne dopada u seriji. nema nijedan element za koji bih se zakačio, pa da me povuče da krenem da je gledam. a i likovi su mi iritantni.

ima tako par serija koje svi hvale, ali meni nikako ne ide da ih svarim.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
E pa Jukie, ispunila ti se želja, Alan i Deni se venčali u poslednjoj epizodi! :venchanje: :hvala: :radosnice:

Kinezi kupili firmu i serija je završena :(
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by goran
E pa Jukie, ispunila ti se želja, Alan i Deni se venčali u poslednjoj epizodi! :venchanje: :hvala: :radosnice:
Nadam se da će redovno konzumirati brak
Korisnikov avatar
By simarrgL*
obozavam ih! tako su dobriiiiiiiii..... nego, bas sam se sokirala sad kad sam procitala da su se vencali. kako?! zasto?! ono, bas ne kapiram...
Korisnikov avatar
By Rei
Lakshe malo sa spoilerima... Stavite warning

:tuc:

Mene Alan podseca na denija :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ~bubi~
obozavam ih! tako su dobriiiiiiiii..... nego, bas sam se sokirala sad kad sam procitala da su se vencali. kako?! zasto?! ono, bas ne kapiram...
Piše sve na internetu
Kako: dozvolili istopolni brak tamo gde njih dvojica žive
Zašto: ozvaničili svoju vezu radi administrativno-pravnih olakšica (pre svega Deni želi eutanaziju kada mu se moždane funkcije previše smanje, a papire mora da potpiše najnoviji supružnik, što je u ovom slučaju Alen, koji želi da Deniju skrati muke, a ne neka od mnogobrojnih Denijevih bivših supruga koje bi jedva čekale da gledaju kako se on što duže muči)
Njih dvojica inače imaju srećniju vezu nego većina drugih ličnosti u TV serijama
Korisnikov avatar
By simarrgL*
^ hvala jukie :) pretpostavila sam da nisu u ljubavnoj vezi.... bilo bi previse, hmm... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa jesu u ljubavnoj vezi, ali nisu u seksualnoj
koliko sam primetio, uglavnom jer se Deni plaši da bude "ženska polovina gej para" pošto je inače mačo
Oni (kao i ostali Boston-legalci) su inače svesni da su ličnosti u TV seriji, a samim tim i da u TV serijama postoji stereotipizacija gej parova, pri čemu je jedan od njih potpuno straight-acting a drugi je feminizirani drama-queen (videti npr. seriju "Sve je relativno"). Pošto je Deni inače od njih dvojice skloniji dramatičnijim ispadima, znači da će njemu zapasti da bude feminizirani drama-queen, što gleda na sve načine da izbegne
Korisnikov avatar
By castor
Zanimljiva serija. Genijalni Deni, Alan i Sirli :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Shoplifter
Mene ta serija nervira.

I concur.

Elem, meni je iz sentEmentalnih razloga uzasno gledati takvu hotnoću kakva je (bio) James Spader kako se sav naduo ko buhtla i omatoreo(ali ne leeeeepo). Još ga dugo pre toga nešto nije bilo na ekranima, i onda ovo. :novine:
:odrasti:

Nemate pojma...

Serija je bash dinamichna i jako dobro isproducirana, a o likovima i glumi ni da ne pochinjem...
Plus, James mi je, na pochetku karijere, delovao kao buljava mrshava zubata manijakalna nakaza, dopao mi se tek nakon serije, ovako fino zaobljen i mnogo stariji, tako da Shoplifter... Stop shiting or I'll go Danny Crane on ur ass:sw:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!