Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Za one koji ne znaju, radi se o seriji koja se prikazuje na hrvatskom javnom servisu, prva je pocela da je gleda moja mladja sestra, zatim i da kupuje ovde preskupe hrvatske casopise da bi se domogla postera glavnih faca. Pogledala sam par epizoda i bila ocarana, kao svojevremeno "nestasnim godinama". Mislim da radnaj nije u potpunosti banalna, da se srecu likovi koji nisu samo jednodimenzionalni i da fenomenalno izgledaju...
Pa, pridruzite se, HRT2 u 16:45...

Slika
Korisnikov avatar
By malecka
juce je bila prva epizoda na fox-u u 17:00, pa ko zeli da gleda od pocetka seriju... mislim da je na hrt-u sad 3. sezona...
inace serija je extra... me love it... :sweet:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Thank you so much!

Lucas (aka Chad Michael Murray- plavusan) je moj tip ali 888%. Estetski, mentalno, fetisno, kako god hoces- Lucas Scott je zasad jedini covek zbog kojeg bih usao u (gay) brak. Naravno, on je izmisljen, ne bi bila fora da sam se zaljubio u nekog realnog.

Hvala sto si pokrenula ovu temu, uglavnom ja zavrsim kao sucker za teen limunade i plavusane u istim.

Serija stvarno nije praznoglava, pada joj gledanost ali kvalitet ne. Likovi uopste nisu paladini i princeze, odnosno zloce i mucenice. U ovoj seriji svako je imao priliku da igra svakog. To je cini drugacijom.

Ja sam pred novu godinu zavrsio download 1.sezone. 8 gigabajta! A sad sam poceo i 2. sezonu.

Jos jednom- mnogo lepa serija, pratite je.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
E jebem ti i zivot i sve... ovaj lik je jedini, ponavljam jedini, kojem ne bih znao sta da kazem. Izgubim se samo pricajuci o njemu... ja ... gledao bih ga i blenuo koliko je lep prizor
O, samo ga pogledajte. Izvinjavam se na :offtopic: ali ovo je jace od mene

Kako je lep. Kako je savrsen.

Slika
Slika
Slika
Slika

Kakav tip! DODJAVOLA! :zid: :zid: :zid: I fell for him.
Korisnikov avatar
By KiWi
Jedini? You should go out more often!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Morgan Le Faye
Jel neko u seriji gay
Pa sad...trazis od mene da kvarim ugodjaj ljudima koji tek sad gledaju prvu sezonu. Ogranicicu se da je bilo i tih momenata, u drugoj sezoni.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Hoplit
O, samo ga pogledajte. Izvinjavam se na :offtopic: ali ovo je jace od mene

Kako je lep. Kako je savrsen.
Kakav tip! DODJAVOLA! :zid: :zid: :zid: I fell for him.
Sad izvini ti, ali nemas pojma :dude:
Evo, ovo je prava lepota:

Slika

Slika

Slika

Bezobrazno je koliko je ova devojka prelepa... Inace, obozavala sam njen i Lucasov odnos...
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Mina, can't argue with that. Peyton je stvarno lepa. Mada, svi protagonisti u seriji imaju lepotu u rangu 17-20 (na skali do 20) osim Nathana (Laffertyja) koji je meni rugoba izasla iz 50-ih. Mislim, kad je Haley-streberka slatka i odlicno gradjena.
Ali ja bi trebalo da budem bi a kad god gledam i vidim Lucasa se istopim. On mi je... Betelgez lepote koje pomracuje sva ostala sunca, zvezde, mesece. Jebi ga, mogu da imam samo jedan seksualni fokus za 40 minuta koliko traje epizoda.

Sto se tice njihovog odnosa- u potpunosti si u pravu. Njihov odnos na pocetku serije nijedan drugi zaplet ili veza nisu prevazisli. Pogotovo mi se svidja njena depresija, on kao lek za nju, njegova promena kad postane popularan, njena neodlucnost... prelepa igra bilijara sa najlepsim kuglama koje su mogle biti nadjene. E tu je serija nerealna, ali kakve znaju da budu... makar su dobri glumci.

Osim Nathana. On je geak i dosadan je i... ima crnu kosu. I pirsing u bradavici. Fuj.

A gde je bilo gej momenata? Ja sam to propustio? Samo mi reci da je Lucas bio u njima! Znam da nije...

@kiwi Ja ne izlazim uopste. Ne volim klubove, glasnu muziku, alkohol i ostajanje do sitnih sati. A i potpuno je nebitno. Chad Michael Murray ima estetski kljuc koji cini od mene seksualnog zombija. Nemoguce za naci u Srbiji (plav, misicavi ektomorf sa tako slatkim decackim licem).
Korisnikov avatar
By hiperaktivna
Ma daj, Peyton lijepa? Meni uopce nije..
A Nathan ima tri tone pudera na licu, ima milijun bubuljica.. Nije ni malo prirodno lijep, kao npr Lucas za kojim sam ja prije ludila heheheh, ali Haley, ona je nesto posebno...... ili Brooke... Shes so hot!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by hiperaktivna
Ma daj, Peyton lijepa? Meni uopce nije..
A Nathan ima tri tone pudera na licu, ima milijun bubuljica..
A svi bi mi dupe dali da budemo bar blizu njima i nj. lepoti.

Btw, oboje su f e n o m e n a l n i :hail2: , posebno decachic:)
Korisnikov avatar
By decko
Gledam i serija je super a slazem se da su gl. glumci preslatki, pogotovo Chad :blush:
Korisnikov avatar
By malecka
meni su svi taaaako extra... ne znam da li bi da su hteli, mogli da nadju bolju ekipu... :)
ja stvarno ne mogu da se odlucim ko mi je najlepsi... ali su mi omiljeni (zbog prikazanih osobina) lucas i payton.... :sweet:
inace, lucas i brooke su muz i zena u privatnom zivotu... :sweet: mada sam uvek bila za to da on i payton budu zajedno... :roll:
Korisnikov avatar
By decko
Slika govori vise od reci... :blush: :)

Slika
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Chad je vrh. Ne mozes dobiti vise od njega u ovozemaljskom zivotu.

Malecka, mala korekcija- Brooke i On vise nisu vencani. Podnela je zahtev za razvod pod izgovorom "fraud" (prevara).
Glasine kolaju da nije shvatio monogamiju kao ozbiljnu stvar. verio se sa nekom manekenkom, ali je i to puklo.

Potpuno ga razumem- i ja bih zeleo da podelim sebe sa drugima zarad njihova dobra.

AH Chad... jos jedan neispunjeni san. Mada... nada je poslednje iskusenje.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by decko

Slika
Nije mi dobro, nije mi dobro:drama:
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Hoplit
Malecka, mala korekcija- Brooke i On vise nisu vencani. Podnela je zahtev za razvod pod izgovorom "fraud" (prevara).
Glasine kolaju da nije shvatio monogamiju kao ozbiljnu stvar. verio se sa nekom manekenkom, ali je i to puklo.
pa dobro... nisam znala. :beba:
a moze mu se kako izgleda... :) da imam mogucnost da budem sa nekim takvim nikad ne bih pomislila na neku...
By Peraperic
Heh, ja skinuo oba serijala, i na kraju drugog se smorio, bla...

Mada moram priznati, privukao me Chad :hail:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ljudi... Chad i ja licimo. Evo vec 20 minuta gledam u veliku sliku i iz ovog ugla licimo. :shocked:
Korisnikov avatar
By decko
E da...sad sam se setio da pitam, da li neko mozda ima celu seriju na DVD-u? :spin:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ne jos... ali na poal sam druge sezone. Jos treca i pola cetvrte. Inace, suska se o mogucem ukidanju. :(
Korisnikov avatar
By TheTree
"Happy Tree Friends"..pa "One Tree Hill"..O boze,pa ko im nadenu tako lepe nazive :) ..

Ovu drugu sam pocela da pratim na Fox_u.Nije lose..
Korisnikov avatar
By Egmont
A ja mislio vi pricate o U2 - One Tree Hill (Joshua Tree album).
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
@peraperic

A zasto ukidaju bilo koju seriju? Pada gledanost. WB televizija (odnosno CW od ujednijenja sa UPN) emituje seriju sredom u 21h. Uspeva da se odrzi za sada, ali svejedno rejtinzi padaju. Ima jaku konkurenciju- tamo se vodi bitka na frontu serija kao ovde izmedju pinkovog nacionalnog dnevnika i RTS1 dnevnika, samo sa vecim sredstvima i mnogo ostrije. Rejting je sve, ako ti padne ispod odredjene crte ukidas se. Bez suvisnog obrazlozenja.
Korisnikov avatar
By zboO
kao ovde izmedju pinkovog nacionalnog dnevnika i RTS1 dnevnika
ovde se vodi bitka izmedju ova dva dnevnika??? Jooj pliiz gde si bash to uporedio. Pa ono govno na pinku je sve...sve, ali dnevnik nikako nije. (ne hvalim rts, alii pinkov dnevnik je dno dna).

on topic...serija je extra....ili da kazem lukas je mmmmmmm....

pratila na hrt-u...pa propustila jedan deo...sada gledam i na hrt-u i na foxu...malo napred, malo nazad ;)
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Skidam sve serije koje mi se svidjaju s neta, em sto vecina nece stici u Srbiju u dogledno vreme (Galactica, Jericho, Lost) em sto su reklamni intermezzi duzi od 15 minuta, em me nervira cesto imbecilni prevod.
Slava mediju koji je zbacio i telefon i postu i televiziju- brzom internetu.

offtopic @zbunjena
Ti mozes da mislis da oni nisu dnevnici, da su djubre, da su kitch, ali oni vode svoju bitku. Pink i RTS su ogorceni protivnici a narod gleda jedne ili druge ili i jedne i druge. B92 je mudro ostala po strani u ovoj bici i svoj dnevnik elegantno pomerila sat vremena ranije. Poredjenje sam napravio jer ne znam koliko su ljudi upuceni u satnice americkih programa.
Sad idem da sebe flagelujem jer pisem dosadne offtopice umesto ljubavne himne Lucasu.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Serija je teže sranje, ulazi u TOP5 najgorih serija ikad viđenih na TV-u :bljak: Koliko vidim HRT je već otkupio četvrtu sezonu i najavio emitiranje čim završi emitiranje u Americi, strašno, tko je samo urednik tog zabavnog programa u p.m. :doh: Nakon svake pogledane serije osjećam se tako zatupljeno, kao da mi IQ opada sukladno sa minutažom serije. Likovi imaju 17 godina i furaju neke intelektualno-osječajne šprehe a tako su nevjerojatno plitki, svi bi se pojebali sa svakim a da im ne uđe, a kad uđe ili se rasplaću ili glume teški moral pa citiraju shakespearea, i tako sve u krug :stopdrogi: Eh što mrzim te glupe američke teen serije, trebalo bi ih zakonom zabraniti, ili barem lupiti veći porez televizijama koje takva sranja prikazuju ... :domino:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!