Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Jedna od mojih omiljenijih serija, obozavam je koliko ume da bude ekstremna, dijaloge, price, prozivacinu..inace do sada sam se trudila da ne postujem u ovom delu jer sam potpuni serijsko/filmski a bogme i muzicki zavisnik, i bojim se pocecu da spamujem, al sad je gotovo:right:
respekt maj atorotaJ!
skru, ju gajz, ajm going hOum:maljkovic:
ps. inace pohvalili su me da totalno skidam kartmanov nacin spike, znaci to mi je najveci kompliment koji mi je ekipa dala:smug:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Shut up bitch, let's fuck!!
Korisnikov avatar
By blenta
hmmm i meni se svidja
i imam na disku film
i jos nekih 10tak epizoda
pa cu jednom prilikom ne bilo mi teshko potraziti gde mi je to i ostaviti ovde spisak epizoda
pa ako neko zeli da mu narezem neka kaze
bilo bi dobro da i ostali koji imaju neke koje ja nemam urade isto :deda:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam potpuni SP freak! :lol: Ne znam da li postoji tema o SP na kojoj nisam odgovorila..? :hmm:

Imam sve serijale koji su se dali nabaviti.. :spin: A najveci uspeh u zivotu mi je to sto sam fajnli privolela i zenu mi da gleda :)
Korisnikov avatar
By SouthSide
Me love it :leviathan:
Genijalan je, imam preko 150 epizoda, obozavam da gledam, na nemackom MTV-u ide sad 10.serijal koje jos nisam gledao, nove teme potpuno, novi papa, teroristicki napadi, karikature i muslimani kad divljaju... neumorni su.
Korisnikov avatar
By Hys.
Imam narezanih svih 9 serijala:bj:
Ali hoceeem da gledaaam taj 10 tiiiiiii:jerry:
col mi mis choukondik from nau on ppl:pokazuje:
joj jucerasnje ispale na poslu....
Znaci pita me ucenica (ne moja, ide na kurs kod nas): Jeli, a jel si sigurna da ta lista reci ide za ovaj test? A ja bil' vesela i viknem: RESPEKT MAJ OTOROTAAAJ!Pogledala me je kao potpunog ludaka, klimnula glavom i uzela listu...A taj isti dan sam njoj i jos jednoj kad su se zabile u kujnu da purnjaju rekla"Pa gde ste pusacice mojeee" Znaci nije mi lako uopste...a ni njima samnom:pegla:
ps. i da li treba reci da sam ucenicu jednu videla na gay zurci? e to je bilo zanimljivo:jerry:
pps. sad sam vec pocela da offtopiCharim...u svakom slucaju...aj hejt hipis:sesir:
Korisnikov avatar
By blenta
wow
devokice aj ti meni onda narezes te sve serijale
kolko ti treba diskova za to???
ako zelis i mozes naravno :D :cheer:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by devokICA

ps. inace pohvalili su me da totalno skidam kartmanov nacin spike, znaci to mi je najveci kompliment koji mi je ekipa dala:smug:
:smilegrin:
takodje
cartman rulez...

i luv u guys....
naaahh...fuck u guys.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hm, ja imam samo 7 serijala. Zna?i ima deset, to nisam znao.

Kartmen je i meni naravno najja?i lik.
Korisnikov avatar
By horus.
Nisam pronasao da na forumu postoji fan club za South Park, pa evo prilike da otvorim temu o istom...
Inace, sta mislite o SP-u?
Ja ih obozavam, jer volim taj neki anarhicni smisao za humor koji nikoga ne stedi...
Koji vam je omiljeni lik u seriji?
Korisnikov avatar
By horus.
ja imam samo dugometrazni film... :(
Korisnikov avatar
By Rei
cartman omiljeni lik :ninja:
By polarlicht4.1
U koliko je tačno epizoda nesretni Keni preživeo? Pamtim samo jednu, valjda božićnu ili tako neku prazničnu...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by horus.
Nisam pronasao da na forumu postoji fan club za South Park, pa evo prilike da otvorim temu o istom...
Inace, sta mislite o SP-u?
Ja ih obozavam, jer volim taj neki anarhicni smisao za humor koji nikoga ne stedi...
Koji vam je omiljeni lik u seriji?
Tema postoji.
Teme spojene.
Avalon, A

:lizalica:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by polarlicht4.1
U koliko je tačno epizoda nesretni Keni preživeo? Pamtim samo jednu, valjda božićnu ili tako neku prazničnu...
koliko znam samo u jednoj...
By polarlicht4.1
Ali u kojoj? Baš je večeras na B92 bila neka božićna i Keni je opet zaginuo, čini mi se. Jadan... :smeh:
By Swanheart
moraaaaaaaam skinuti sa neta sve serijale :hyper:
imala 3-4 serijala i zagubila CD-ove :grom:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dildo

Morgan skida nove epizode s dilda, od premijernog emitovanja do sajta obichno prodje max 10 sati. Ali najverovatnije svi ljubitelji SP-a vec znaju za isti.
Korisnikov avatar
By Hys.
moja temica :radosnice:
U stanju sam da gledam dobru epizodu 10 puta :lood:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bothways
Ma Baters je najjaci!
Jel ste gledali epozodu kada ga posalju u gej kamp? To je novija, zena gledala, a ja ocu da nabavim :ajmasthevitajmasthevitajmasthevit:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!