Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Razmisljala sam da li je ovo tema za Kulturu..cini mi se da je ipak vise zabavne prirode.KOje serije redovno a koje povremeno pratite na TV-u?

Ja gledam(obavezno)-Special Victims Unit(iliti-Red i zakon kako je prevedena)na RTS1 u 23h
Simpsonove,u pola 4 na Pinku
Ljubav u zaledju,16h Pink
Korak napred u 20h B92
Serloka Holmsa(koji zavrsava)B92 nedeljom
Lost,subotom pola dva nocu na Pinku...

Povremeno pogledam-Resistire(opet)koja upravo zavrsava na RTS1 oko podneva
Alborada 20h Pink,svaki dan(bacim pogled kad su reklame na b92)
Sex&the City 17h B92,vikendom

i to bi bilo to....:cigareta:
Korisnikov avatar
By ...
"Dinastiju", do osmog razreda osnovne (mislim da je to bilo 1989), i "Bolji zivot". nakon toga nisam gledao serije... Dosadno mi to, ako sedim ispred TV ekrana, onda gledam Bergmana, Kobajasija ili Tarkovskog...
Korisnikov avatar
By bambola
Vidim ipak je prebaceno u Kulturu...pa dobro...mislila sam da ce vise ljudi videti temu u Kaficu nego ovde,ali ajd...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Poslednje što sam redovno pratio je bio OZ i Babylon 5. Sada povremeno Crossing Jordan, C.S.I. (ali sam onaj originalni) i Andromeda-u.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sex And The City - B92 vikendom
Dharma & Greg - B92 radnim danom oko ponoci
Desperate Houswives - pink utorkom, ko zna kad, a repriza u 5 ili 6 ujutro

Queer As Folk - na kompu, jos malo pa kraj
Korisnikov avatar
By Alien
Battlestar Galactica
Farscape
Six Feet Under
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, situacija ovih dana (danas je 26.3.2006):

Svakodnevni blok serija:

-Darma i Greg, B92, 18h (ponekad i 23.30 ako omašim popodne)
-Simpsoni na Pro7 (traju od 18 do 19, ali gledam od 18.30 kad proðu Darma i Greg)
-Meda u velikoj plavoj ku?i, RTS2, 18.55-19.15, ali ne idu svakog radnog dana
-Keba Kraba, B92, 19.30-20.00

+ 23.30-24.20 RTS1 Red i zakon: posebne žrtve
[size=-3]in the criminal justice system, sexually based offenses are considered especially heinous. In New York City, detectives who investigate these vicious felonies belong to an elite squad known as the Special Victims Unit. These are their storiZ.[/size]

Zatim neke serije idu samo jednom nedeljno:

-Bez traga, HRT2, Utorak, klizno vreme, negde izmedju 22 i 24
-Grisom, HRT2, Sreda, klizno vreme, negde izmedju 22 i 24
-Bitange i princeze, HRT2, petak, 20.05-20.45
-Dok Martin, Halmark, petak 20.15-21.15 (gledam drugi deo epizode kad završi prethodna serija)
-HRT1, nedelja, 23.05-24.00 Red i zakon: Odjel za žrtve
[size=-3]in the criminal justice system, sexually based offenses are considered especially heinous. In New York City, detectives who investigate these vicious felonies belong to an elite squad known as the Special Victims Unit. These are their storiZ.[/size]

Takoðe Midsomer murders idu na dva kanala, Halmark ponedeljkom 20.15-22.00 i HRT1 petkom 23.10-00.40, ali ?esto bude epizoda koju sam ve? gledao.

Postoji serija Moja porodica u 15.00 na B92 (odakle sam uzeo Bena za trenutni avatar) ali je uglavnom ne gledam jer mi vreme ne odgovara; isto važi i za Simpsone na Pinku.
By Ulix
Gledao sam Six Feet Under, Adams Family. To je sve.
Korisnikov avatar
By djo
sad alo alo :blenta: po 654322 put :cekam:
By superfly
od serija samo absolutely fabulous i red dwarf na bbc prime-u.
Korisnikov avatar
By djo
jel ide abfab jos uvek subotom? ja ih imam na dvd, ali svejedno, uvek se obradujem kad ih vidim na tv
By superfly
Originally posted by bojandjo
jel ide abfab jos uvek subotom? ja ih imam na dvd, ali svejedno, uvek se obradujem kad ih vidim na tv
yes darlin',
a mogli bi malo ?eš?e.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By djo
ma bile su na nekoj suboti?koj televiziji svaki dan:hiphip:
Korisnikov avatar
By Dina
Sad nijednu, sem ako se Agatini filmovi na HRT1 nedeljom ne racunaju u seriju...

Ranije sam gledala Will and Grace, Melrouse place, Pod suncem Sen Tropea - i to pogotovo sto Seaman voli takodje sve tri serije, pa se dopisujemo dok traju, ako neko ne odgleda neku epizodu prepricava drugom i tako... ta propratna desavanja su mi interesantnija od samih serija...

Nekad davno sam gledala Beverli hils, tu se secam da smo odredjivali uloge i povezivali desavanja sa stvarnim zivotom pa mi je opet to bilo interesantno. Ja sam bila Brenda. Takodje Twin Peaks od nekadasnjih serija. Bila je jos sigurno neka ali sad ne mogu da se setim...
Korisnikov avatar
By spliff
law & order special victims unit - rts1
the simpsoms - tv pink
the friends - tv pink
sex & the city - b92
cold feet - b92
Korisnikov avatar
By Rei
-simpsonsi na pinku u 15:30
-ljubav u zaledju u 16:00 (shta cu, ranije sam umesto ovoga shaltao pola sata pa gledao roseanne u 16:30 na RTL, ali kad mama i sestrichina gledaju pink ne mosh' od nji' )
-darma i greg u 18:00 na b92
-absolutely fabulous u 20:00 na super tv (mada u poslednje vreme nisam neshto gledao..)
Korisnikov avatar
By Seaman
Obozavam serije, pogotovo humoristicke. Dina je vec nabrojala neke nase omiljene, a ja bih dodao jos Kucanice od ovih novijih.Dina ih nesto ne voli, pa ne komentarisemo.:D
Korisnikov avatar
By spliff
update:

ponekad i korak napred...
Korisnikov avatar
By xfreelancer
gledala serloka povremeno, dok sam ukljucivala tv. sex i grad, da ne bih kazala, sexy grad takodje. sada, samo ono sto skinem sa neta: the twilight zone iz '59, keeping up appearances, only fools..., pa i frasiera. eh, i w&g dok su nesto vredeli. poslednja sezona bas skripi sto se tice vrcavosti.
Korisnikov avatar
By Alien
Babylon 5 na dvd-ju.
Korisnikov avatar
By Stripi
Koochanice, Koochanice, Koochanice i samo Koochanice :love: (Desprate Housewives :blush: )
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Obozavam serije, pogotovo humoristicke. Dina je vec nabrojala neke nase omiljene, a ja bih dodao jos Kucanice od ovih novijih.Dina ih nesto ne voli, pa ne komentarisemo. :D
Te "Ocajne domacice" nisam ni gledala, bas ni jednu epizodu... Nesto mi naslov ne lezi - domacice (ocajne se i podrazumeva ako su domacice) :roll: Mada si mi ti objasnio da to nisu sve neke zene koje ne rade ali eto opet nisam gledala...
Korisnikov avatar
By bigirl
Law & order - special victims unit. I ponekad onu na rts2 što ide od pono?i, ali me nekako smara glas onog lika...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nekada davno na HRT-u Santa Barbara. serija je imala 2137 epizoda, odgledate svaku 50-u i znate sta se desava
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bigirl
Law & order - special victims unit.
Ja svaki put kad vidim Stejblera i kako mu se žrtve bezrezervno poveravaju, i kako mu stalno uvaljuju decu jer on "ume sa decom" pošto ih zaboga ima ?etvoro???, setim se šta je sa tim istim licem sve radio Bi?eru u Ozu i pitam se kako te žrtve mogu da mu se potpuno povere... kako im nije kripi jer zaboga to je onaj ludi Keler :perezube:
By spf 3000
csi - las vegas naravno
zvezdane staze - geek sam u dusi :)
nip/tuck
gilmore girls
the simpsons
family guy
Korisnikov avatar
By Super Mario
Lost- na DVD-u
Svet slavnih (Hrt2)- kad se probudim na vreme
Simpsonovi (kad uhvatim)
By fazza
Huh, trenutno bash i ne gledam nishta.

Gledam Mucke na kompu, kad uFatim X Files na FOX-u (to mi je bila omiljena
serija) i eto...Naravno i Queer as folk...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!