Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars

1. No Name (za mene, nisam gledao ni pocetak ni kraj) gost vecerasnjeg Nokauta, koji sa zaljenjem kaze da mu je reklama za Jelen pivo, ona E, planina je to! ogadila bilo koje pivo do daljnjeg. :up:

2. Klopka, medju gostima voditeljka najavi psihijatra. On pocne da prica covek. A meni nesto cudno. I cudno. I cudno. I konacno skontam - pa mi u ovoj zemlji imamo jos jednog psihijatra osim Maric&Maric!!! :up: za Olju, cak i ako mi javi da je razlog taj sto su ovo dvoje slomili kicmu-inace sigurno ne bi propustili pojavljivanje na TV...

1. I na prvom mestu, ministar Vuksanovic. Prica o tome kako "...deca u skoli ostavljaju svoje stvari u onim soshkama tamo...". Sohkama?!?!?! Gde zivi taj covek, u kojoj FNRJ?! Za koju li mu godinu visi kalendar na zidu u kabinetu ... :down:

Nesto da je na vas ostavilo utisak?

Marsovo dupe - za one koji zele najbolje
http://www.yellowcab.co.yu/
By Gost
Hm, ja odgledah nešto malo te "Klopke", ako je taj psihijatar onaj veseljak što je bezuspešno pokušavao da bude duhovit, a pri tom neviðeno smarao i lupetao, i nije neki napredak u odnosu na pomenutog Mari?a.
Korisnikov avatar
By spark
na spice platinumu bilo ocigledno lezbo vece, pa sam prigrlio flasu... dakle, nemam posebne utiske... :nokti:
Korisnikov avatar
By KiWi
Treba porazmisliti o strikturi svoje li?nosti kada jedna loša reklama može da ti ogadi proizvod. Loša je, pa šta? Pij Heineken, njih reklamiram Dženifer Aniston....

ili kad je taj isti lik (kome baš fino stoji maskara) rekao da je debilno što se VODA VODA zove tako .... i da to ne?e pro?i u svetu, kao ni jedan doma?i proizvod .... prosto ne mogu da verujem koliko neke ljude nervira tuð uspeh... ta boca je pokupila nagrade, potpisani su ugovori sa amerima .. i sad se našao taj buca na kaže kako je ta voda govno.. pa neka pije ?esmušu, ali neka ne podjebava! ..
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jasno. Sta-ja treba da ne pijem Amstel zbog kampanje MBa?!? Ne, mislim da je (nasminkani??) malo karikirao, da naglasi sta misli o reklami... Ostatak nisam mogao da pratim, pa ne znam o VV sta su pricali.

Marsovo dupe - za one koji zele najbolje
http://www.yellowcab.co.yu/
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by sanjalica
Jao, gledala sam KN danas. Lik se preziva Radivojevic, ne znam ime, radi Sok koridor na Art televiziji. Cudi me da niste zapamtili ono sto je ispricao o margarinu :puzzle: Uci cemo u Evropu kad nam se margarin bude zvao "pederastimo" i reklamiran kao "margarin danju lubrikant nocu" :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Draga, jel to onaj lik sto se pojavljuje u dokumentarcu "Made in Serbia"?
Korisnikov avatar
By spark
o cemu pricate bre? akkav crni margarin??? :smeh: jel ima tu negde vodke???? :mljac: :smeh: :smeh: :kiss:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Super mi je bio Kulturni nokaut pogotovu onaj otkacheni filmski kritichar sa ART kanala.

Kad je rekao: Trebalo bi da recikliramo stare reklama pa da Rastimo-margarin bude PEDERASTIMO-i da se jede alii i da se maze bulja mesto lubrikanta! (tako nekako)

Genijalno!!! :peva:

Inache Klopka je bila dosadna, chemu su doprineli gosti, a i uvek debiloidna publika studenata iz pichke materine (pitam se kako ona deca uopste zivotare)

Psihijatar mi je delovao kao da je poreklom sa Kosova - sa izrazitim sqiptar naglaskom- a deluje mi kao da je diplomu kupio u istoj juznoj srpskoj pokrajini - jerbo sam imao utisak da poznam psihijatriju bolje od njega?!!!

U svakom sluchaju je bio iritantan.

Olja se pochela gubi - pa sve vishe neshto podvriskuje i provaljuje fore koje nisu bash prikladne trenutku i temi (epidemiji smrtonosnog ptichjeg gripa, masakrima, zemljotresima!!!

:tuc: :tuc: :tuc:
By amnesia_
Jao, gledala sam KN danas. Lik se preziva Radivojevic, ne znam ime, radi Sok koridor na Art televiziji. Cudi me da niste zapamtili ono sto je ispricao o margarinu :puzzle: Uci cemo u Evropu kad nam se margarin bude zvao "pederastimo" i reklamiran kao "margarin danju lubrikant nocu" :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
ako nisi primetila, lik je nasminkan (nosi dobar i skup kreon) i izgleda da je dobro upucen u lubrikante, verovatno poucen licnim iskustvom ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mars
Utisak od sinoc: simpatichno mushkarche, koje "...ne veze goblene, samo dizajnira sheme za njih." Glamurama, B92.

Andrea Bocelli:
"Ja osecam njegovu lepotu"

http://www.andreabocelli.org/startpage.html
Mnogo ti bre velika ta slova. To je off....

Gledao sam 'Glamuramu' i to simpaticno koje pominjes. Ne znam da li jeste ili nije simpaticno ali da bi se zvalo muskarce mora da ima i poneki atribut pola kome bi trebalo da pripada.

Neko pomenu 'Shok Korridor' - obozavam taj serijal, odusevljava me koliko znaju, ali sve.....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kupper
Gledao sam 'Glamuramu' i to simpaticno koje pominjes. Ne znam da li jeste ili nije simpaticno ali da bi se zvalo muskarce mora da ima i poneki atribut pola kome bi trebalo da pripada.
E, sad... Ko nije gledao da misli da se radi o nekom ekstra fem.
A nije.

Tako kao ti sam ja reagovao kada je recimo kod Bulica bio onaj sa kilo sminke, silikonskim pa napucenim usnama, i smedjom dugom kosom koju je elegantno zabacivao bez prestanka...

A ovaj nije nista od toga.

Andrea Bocelli:
"Ja osecam njegovu lepotu"

http://www.andreabocelli.org/startpage.html
Korisnikov avatar
By Gothrose
Jeste gledali dr Vladimira Milosevica?
Evo,ja gledala...A bila je i repriza sutradan pre podne...
Lepo je prichao chovek-sa naznakom da homosexualni odnosi nisu nishta vishe zanimljivi nego heterosexualni-jer je to normalno...Uistinu,malo se ne slazem sa teorijom o bi populaciji kao josh samo-neodredjenim ljudima koji su zapravo chisti gay ili les. no podsvest ih drzi negde na pola puta od hetero do homosexualnosti...
Politichari su me 'odushevljavali' veshtim zaobilazenjem teme tj. odgovorom na pitanje o gay brakovima,anketa prijatno iznenadila jer ljudi izgledaju sve vishe gay friendly i samim tim su ochito i svesni problema LGBT populacije(da ne zalazim sada u problem usvajanja dece),razocharao me je Atila Kovach svojim nepojavljivanjem da kao autentichni predstavnik kaze neshto o problemima lgbtq populacije.Ne shvataju josh ljudi koliko je autentichnost bitna u svakoj vrsti aktivizma,bezveze propushtaju priliku da se njihov glas chuje u medijima... :ozbiljan:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Poceo da gledam seriju "Policajac sa Petlovog brda" i zaspao na pola epizode.
Toliko sam bio premoren...
:budilnik:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Hit sa vesti b92: Akademik Ljubomir Simovic koji otvara Sajam knjiga i prica o antisrpskoj vladi koja unistava srpski jezik i cirilicu.

Posle toga druga epizoda Darma & Greg.

Finally, nalazim da je reklama za Niksicko pivo skroz ok. Mozda je to sto imam zicu za kapiranje Crnogoraca...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Njuskalo
Hit sa vesti b92: Akademik Ljubomir Simovic koji otvara Sajam knjiga i prica o antisrpskoj vladi koja unistava srpski jezik i cirilicu.
nije to nista kako je on unistio srpski narod svojim scenariom za tv film 'kosovski boj' koji je prepravio za antologiju svojih drama pre 2 godine
:gubitnik:

bljaks
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bojandjo
nije to nista kako je on unistio srpski narod svojim scenariom za tv film 'kosovski boj' koji je prepravio za antologiju svojih drama pre 2 godine
:gubitnik:

bljaks
Imam ga na divx-u! :tamoamo: Imam ga na divx-u! :drkanje:

- Jeli crnoriš?e, da li se ovuda ide za Kosovo?

- Jeste, to je put za Kosovo. Ali je i onaj onamo, i taj tamo, i taj odakle si došo... Danas u Srbiji i nema drugog puta do onoga za Kosovo...

A Ljuba Tadi? je zakon ko i uvijek... :love:
Korisnikov avatar
By djo
jeste, a tek milena dravic i neda arneric sa sve sedefastom senkom i mini valom koje prodaju ribu na pijaci u krusevcu :smeh:

ma cool su svi glumci:kralj:
Korisnikov avatar
By 2kune
jeste, a tek milena dravic i neda arneric sa sve sedefastom senkom i mini valom koje prodaju ribu na pijaci u krusevcu :smeh:
Daaaaa!!! :smeh: Sveže ke?ige, smuðevi, šarani... A ko da je iz Glorije ispala... :merlinka:
Korisnikov avatar
By djo
'...najbolja dunavska ribaaaaaaaaaa...'
Korisnikov avatar
By Mars
I ja primetio Simovicev nastup. Neka metafora sa knjigama koju nisma siguran da sam dobro zapamtio. Nesto - nije knjigu unistilo to sto je mnogi citaju (!?) vec sto je mnogi stampaju. Tako nesto... O filmu ne treba trositi reci, mada se Sotra u jednom od proslih NINova, u upitniku,prvi put da ja to vidim - ogradio od tog uzasa... Malo para, kratak rok... Od mnogih, licni mi je highlight kada Bata SPS mora da bude najpametniji, pa ma igrao Valtera u Sarajevu, ma nacistu, ma Turchina... Ono, sekund pre nego Obilic nabode Murata.

Licni mi je utisak jucerasnjeg dana na tv neka reklama (Lenor) iz koje sam saznao da je visibaba na engleskom -snowflower. Slatko.

"Naziv sledeceg dela su smislila deca iz celog sveta."
(JKRowling, "Harry Potter & Marsovo dupe")
http://www.jkrowling.com/
Korisnikov avatar
By djo
haha vec sto je mnogi stampaju :) sto mu dodje definicija sajma knjiga - kakvog trasha moze covek tamo da vidi...

ma mudrica je simovic :) (steta za taj kosovski boj, inace je dobar dramski pisac - 3 drame, ne zna se koja je bolja, i onda usere sve...)
a ograde zdravka sotre? :odbij: pa jbt ceo njegov opus izgleda kao da je snimljen za 14 dana sa malo para :)
Korisnikov avatar
By Mars
Matija Beckovic: "Volim da dodjem ovde, gde izmedju izdavaca, knjizara, menadzera...mogu da vidim mnogo kulturne sirotinje koja je dosla samo da pokaze da nije izgubila veru u knjigu."

Pored guzve, meni je to upravo razlog da ne odem tamo.

Korisnikov avatar
By Njuskalo
haha vec sto je mnogi stampaju :) sto mu dodje definicija sajma knjiga - kakvog trasha moze covek tamo da vidi...
Simovic... no comment.

Ipak je najgori trash na Sajmu kada nanjusis popove koji su popalili kandila u Hali 14.

Moja preporuka je da se obidju samo parter Hale 1 (ring dole) jer se tamo nalaze najznacajniji izdavaci, a ostalo je boranija.

Najprijatnija iznenadjenje su "Clio" (za ediciju popularne istorije, sve prevodi) i "Paidea" (za 3 nova Kucijeva prevoda).

Najveca guzva je bila na "Laguninom" standu jer ne neko delio autograme, pa sam ih preskocio, neka mi oproste nekadasnji forumasi koji tamo rade ako krisom citaju forum.
Korisnikov avatar
By Mars
Kod Lagune je uvek guzva, i kad nema Parsonsa da potpisuje knjige.

Korisnikov avatar
By Mars
Danas neko gledao Nacionalni dnevnik, ja bio u prolazu... I dalje mislim da su beznadezno pogubljeni. Komentari. Komentari na komentare. Neko dete koje najavljuje dogadjaje sledece nedelje snimano u po bela dana, sa kapuljacom i pertlama na sebi... Voditelj koji se uvlaci Draganu Bjelogrlicu genijalnim poredjenjem "Ono sto je M. Kostic za secer - vi ste za film." Bas k'o City Kids. City Gerijatrija, bez imalo dostojanstva.

Nego, sada cekam Gosford Park i bice sve o'u kej...

Deca vole krompirice i sladoled, a odrasli - Marsovo dupe!
http://men.style.com/
By Çâðê_DUP
Moj utisak traje vec mesec dana,
i jos uvek sam u soku.
Na RTS-u, u okviru "Beogradske hronike"
(dakle, oko 18.00h!) su pustili prilog o zeni
koja se "izlecila od karcinoma dojke urino terapijom".
Niko se nije oglasio da osudi prilog, ni u
novinarskom ni zdravstvenom pogledu.
Jezivo.
By Çâðê_DUP
Ja sam stekla utisak da je malo falilo
da se autorka priloga odusevljeno unese
u kameru i kaze "eto drage obolele zene,
zanemarite sve sto vam medicina kaze;
nego se lepo posiskite i to da vam bude lek."
Stvarno je bilo skandalozno! Zato i kazem da
se niko nije oglasio cak niti iz Ministarstva
zdravlja, jer je po meni nedopustivo ono emitovati.
Korisnikov avatar
By Mars
Tako sam i mislio. Posebno ako je emisiju vodila Radmila X. koja se standardno unosi ma o cemu prilog da je rec...

Ali joj ga je rekao pre neki dan, covek, diplomata u finskoj, nesto o ucenju finskog jezika, pa ona jedno 2 minuta u svom maniru postavljala pitanje da li bi ona mogla da nauci finski i sta bi joj finac rekao na to. Na sta joj covek odgovorio:
"Prvo bi vam rekao da prestanete da mlatarate rukama."

Elem, oko urinoterapije... strasno pa nema vise gde.
Ministarstvo se ne oglasava ni povodom raznih oglasa na tu temu:
- lecenje raka hladnocom
- lecenje raka toplotom
- lecenje raka stresom...

"A sto je najcudnije - uopste ne radi vezbe za dupe!!!"
(ogovaranje Marsa u teretani)

http://www.60secondstory.contagiousmedia.org/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!