Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Partybreaker
Girls je odlična, Jessa i Sho su se razvile malo pred kraj kao likovi, ali opet nedovoljno. Ovih 10 epizoda je premalo za prvu sezonu i ono što serija ima da ponudi.
Marnie je toliko jednolična, a valjda takva i treba da bude. Inače, simpatičan joj onaj bivši otkako se ošišao.
Korisnikov avatar
By bas bleu
girls is as pathetic as hannah's tits. :shrug:
Korisnikov avatar
By sylar.croatia
Jel netko gledao United states of Tara. ja uhvatio par puta na tv-u i zakon mi serija :)
Korisnikov avatar
By Mauna
sylar.croatia napisao:Jel netko gledao United states of Tara. ja uhvatio par puta na tv-u i zakon mi serija :)

Ja sam gledao dok je bila na Tv Avali. Serija jeste super, ali nikako ne stižem pogledati ostale epizode :(
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Pogledao pilot Hit&Miss.
Kvalitetno odrađeno. Chloe je odlična, ali malo više muškobanjastosti ne bi bilo na odmet. Šminka koja joj je nadenuta je nenapadna, a koliko sam viđao, transvestiti su baš nakaradno našminkani. ne znam da li ovo uzeti za plus ili minus.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mauna napisao:Ja sam gledao dok je bila na Tv Avali. Serija jeste super, ali nikako ne stižem pogledati ostale epizode :(
To nikako da odgledam. Budem valjda skoro.

OT: Gledao sam par epizoda South Parka i bile su okej... BUT to je čisti kurac i ništa nije smiješno uspoređujući kakvi su prije bili. (histerično smiješni) ovo je ovak meh-par fora. Bila je donekle fun epizoda Reverse Cowgirl.

Slika :radosnice:
Korisnikov avatar
By Misfit
počeo da gledam BLACK MIRROR. najavili su drugu sezonu, a i DEAD SET je bio zabavan, pa reko votahel.

and apparently there's some sex with a pig involved, so that's always a plus. :piggy:
Korisnikov avatar
By Srklet
jel itko gledao 'workaholics' ili 'the league'? trebam li dati šansu?

ps
'it's always sunny in philadelphia' je super sitcom, s najodvratnijom skupinom sociopatskih likova ikada, od kojih jedan na kraju pete sezone doista nadmasi sve druge. zapravo, ono sto se dotad sumnjalo biva potvrdjeno. da, 'sunny' je sitcom i o serial rapist killers. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
verujem da bi trebalo da joj dam šansu, pošto je previše ljudi čije mišljenje cenim hvali, ali one prve dve epizode od pre kolko-već godina su me toliko odbile da mi se stvorio uslovni refleks. but i'll suck it up eventually.

btw, pošto vidim da pominješ starzov PARTY DOWN koji su (dušmani!) prerano ukinuli, jesi gledao možda njihov GRAVITY? postavka mi deluje interesantno, ali sve čekam da neko drugi podmetne leđa.
Korisnikov avatar
By Srklet
'sunny' je duboko ciničan sitcom o odvratnim ljudima koji kroz svaku sezonu postanu još gori, te usput unište i ne samo svoje živote, nego i hrpe ljudi koja ih okružuje (recimo, jedan svećenik završi kao homeless crack addict :lol: ). dakle, treba dati šansu. :D

ne znam sto je 'gravity'. idem saznati. ^^
Korisnikov avatar
By Misfit
Popeye napisao:political animals, anyone? ^^
well, now I will. :hypno:
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417903#p2417903]Popeye napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417887#p2417887]Misfit napisao:[/url]
Popeye napisao:political animals, anyone? ^^
well, now I will. :hypno:
vrijedi pogledati, iako je trashy. preglumljavanje ciarana hindsa u ulozi billa clintona is kinda fun. ^^
baš je savršen. camp i over-the-top kad treba, a ima "momente" kad treba.. :)
sigruni je sigurni. kad mi već ne daju galaxy quest seriju, može i ovo. :D
a zabavna mi je serija skroz. osim onog malog što vrištucka i lupka nogicom o pod svakih 10 minuta, čim mu nešto njie po volji.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419640#p2419640]Popeye napisao:[/url]the la complex, anyone?

http://www.huffingtonpost.com/2012/01/2 ... 23918.html" target="_blank
odgledao 1. sezonu jednog vrlo mamurnog dana. it's half-assed, a pošto sam i ja tada takav bio - legla mi je kao budali šamar. onaj gej hipiti-hopiti par je presladak, i zanimljivo je što su čačnuli malo po peder-temama i u tom svetu, ali nema tu neke veće psiho-dubine. :shrug:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!