Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
to mi je u planu već dugo. mada, svi je živi oko mene hvale, tako da osećaj ipak neće biti toliko... asocijalan. :sigh:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Gledate li Newsroom?
Prilično dobro.

Justified zaista toliko kvalitetna serija? Svuda nailazim na pohvale. Eh, valjda bude vremena i za ovo.
Korisnikov avatar
By Srklet
odgledao sam pilot 'newsrooma', nisam siguran imam li zivaca za torokanja aarona sorkina. :/
Korisnikov avatar
By horus.
jesam ja jedni koji prati boardwalk empire? :shrug:

u iscekivanju trece sezone... :hyper:
Korisnikov avatar
By Misfit
da. :hyper: sada želim da i meni neko nokautira glavu kroz staklo na prvom dejtu. :hypno:
Korisnikov avatar
By Herald
Gledam once upon a time, teen wolf, being human, the walking dead, dr. who. Sta ima jos?????/????????????????????? a da su ko ove serije???????????? :)
Korisnikov avatar
By gossip
gossip girl
vampire diaries
true blood
pretty little liars
Glee
90210

ima ih josh ali samo ovih trenutno mogu da se setim
Korisnikov avatar
By ilija f
Gleda neko Californication? U VI sezoni se pojavljuje Manson u jendoj epizodi (glumeći sebe, jelte). Biće epic :D

Inače pored gorepomenute gledam Futuramu, Big Bang Theory, Paris - Enquete Criminelle, Law and Order, Criminal Minds... Šta uhvatim tako :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Tales of the City, More tales of the City, Further tales of the City.
Korisnikov avatar
By Misfit
NEWSROOM. sanctimonious, self-aggrandizing, and overly optimistic.

ili što bi se u narodu reklo: annoying as fuck.
Korisnikov avatar
By constantine
Slika
navukla me drugarica. nije losa. odgledao sam 2 sezone u roku od 4 dana, trecu sam do pola
kako se meni svidja Dejmon.... joj sve bih mu dao :)
Korisnikov avatar
By Misfit
ja sam dogurao do 4. epizode koja je zaista odnela šnjur sa svim tim 'yes we can' cum 'holier-than-thou' bulšitom. i says, no more!

gledaj 'girls'. it's weirdly refreshing.
Korisnikov avatar
By Misfit
osim toga što je glavna junakinja debela i 'neprivlačna', i što se već u prvoj epizodi eksplicitno pozivaju na 'sex & the city', nisam ni ja u potpunosti siguran po pitanju društvenog komentara.

ali ono što zaista predstavlja vidljivu manu serije jeste činjenica da je lena uradila svoj autoportret na uštrb ostalih likova. a možda im samo treba vremena da prodišu.

u svakom slučaju, zabavno i duhovito. i pravo osveženje po pitanju mimoilaženja sa fašizmom zdravog razuma u američkim rom-com serijama i sitcomima. u smislu da napokon gledam ljude koji ulaze u veze sa ljudima koji im napucavaju glavu kroz staklo, ili uriniraju po telu. :party:
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2412903#p2412903]Misfit napisao:[/url]ali ono što zaista predstavlja vidljivu manu serije jeste činjenica da je lena uradila svoj autoportret na uštrb ostalih likova. a možda im samo treba vremena da prodišu.
Nadam se da će biti tako jer serija zaista ima puno potencijala. Super su one awkward situacije kad ne znam da li mi je neprijatno ili smešno ili oba istovremeno.
Korisnikov avatar
By Misfit
da! te scene su dragocene. i s tim scenama u vezi: ako nisi već, gledaj 'louie'. :hyper:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sve serije koje pratim (osim true blood) su mi u pauzama, pa sam odlucio da pocnem sa necim novim.

Pozeljno je da drzi interesovanje, da nije teenage, moze opasno i okrutno, ali bez previse detektivsko-pandurskog bullshita, da ima fantasy elemente, mada nije bas uslov, and no girlie stuff.

Takodje je pozeljno da se daje tokom radnih dana da bih imao sta da gledam do sledece TB epizode... mada ni to nije uslov, kao ni da vec ima dosta serija za pregledati...

Is this too much to ask? :D

Alcatraz mi se cini zanimljiv, a i ovo:

(?)

Moze i komedija, ako su duhoviti (volim weeds i 30 rock)

wat about this?
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!