Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
dugo nemam sta da radim, i bavim se mislju da pocnem da gledam game of thrones...ali nisam sigurna, sta vi mislite, dal' da pocinjem ili ne?
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Slika

Najjača scena! :love:

"All of the Brienne/Sansa fic that’s going to come out of that moment. I can only imagine.

Brienne is, at this point, the most heroic character in Game of Thrones who actually gets things done. She killed the Hound and Stannis. She found Arya and Sansa, after a relatively short time looking for them, and now she’s finally managed to convince Sansa to accept her service and protection. And she’s motivated pretty much entirely by the desire to be honorable and find someone worthy to protect. She has no ambitions of her own, no greed, no selfish agenda.

Honestly, I could stare at the facial expressions between Sansa and Brienne all day." :hypno:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odgledah prvu epizodu šeste sezone.
Nije loše za početak, s obzirom na metrijal koji treba da se pređe u ovoj sezoni, nadam se da neće da bude razvlačenje u nedogled i da će biti akcije akcije i akcije na svakom koraku.
I nadam se da će onom Vrapcu da otfikare glavče. Mnogo me nervira.
By maksi94
Premijera nije ispunila ocekivanja... Najveci dogadjaj je da su ubili Dornove, koje smo videli u jednoj, dve epizode... so I don't give a damn. Ali ubili su i cuvara vladara Dorna koji je u knjigama jedan od najboljih boraca u Vesterosu... Lagano. Ipak, mislim da ce da ozive Dzona.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ovom prvom epizodom su me samo napalili i sad hocu jos, ali moram da apstiniram do sledece nedelje.
By Sixto
Dobra, taman dozirana napetost, iscekivanje, dovoljno nisu otkrili da pozelis druga da se emituje odmah sutradan...
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Jaooo epizoda mi nije bila nesto specijalno... priznajem da sam se potajno nadao da cu videti nekog Drogovog brata ili tako nesto :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja ne znam sta vi ocekujete, finale u prvoj epizodi?
Meni je bila odlicna.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja se nadam da ce se malo vise pozabaviti belim hodachima...vuideli smo da su zajebani (hvala im an tome da ubace i decu zombije i da ih cesce vidimo) i da im onaj chelik moze nparaviti sranjce ali hocu jos da se to razvije...koja je veza dzona sa njima?
Korisnikov avatar
By Srklet
dobra epizoda.

serija inače spada u kategoriju tipa 'star wars', dakle fanatizam obožavatelja nije nikad bio ekvivalentan umjetničkom dostignuću.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Odlična epizoda! Svaka scena fantastična, pregršt emocija!
Očekivao sam da će Džon izaći iz vatre živ.
Ali daj šta daš. :lol:

A Tyrion je definitivno Targaryen!
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^ vise je bilo previse ocigledno i ocekivano.

martine eat a snickers
Korisnikov avatar
By Kiborg
John Snow je prava drama queen.
A i kad dočekah da navijam za Sersei da spali onog Vrapca, jebalo ga svih 7 bogova i boginja u dupe.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Imali su dosta hodanja u mestu u ovoj epizodi. Sad se najvise plasim sta ce oni sadisti da urade malom Starku (shaggy :( ) a John Snow ce verovatno da naleti na neke random likove i tek onda ce da ga otegnu...
By Sixto
Boze kakvo sranje od epizode.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!