Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
nakon legendarnog cjeloepizodnog fajta tonyja i carmele, ovo između waltera i skyler je second best of all time. :wow:
anna gunn se zna svađati. :love:
Korisnikov avatar
By Misfit
serija je dušu dala za besomučno repriziranje. krcata je svakakvim džidža-bidžama koje ti promaknu na prvo gledanje. kao npr. jedna od najjezivijih replika ove sezone, iz prethodne epizode, koja najavljuje 'dead freight':

The methylamine keeps flowing no matter what. Nothing stops this train.

btw, lezbe, cat iz 'lip service' dobija sve veći airtime, i... i dalje deluje pregaženo. :lol: a tu je i landry iz 'fnl'. :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
nisam još stigao odgledati novu epizodu al znam šta se desilo. :drama:

izgleda da će gledanje 'breaking bad' postati jedno jako mučno, a opet fascinantno iskustvo. ne da dosad nije bilo mučno, al postaje sve mučnije. :cut:
Korisnikov avatar
By Misfit
ona scena kada im džesi dođe na večeru je bila dozlaboga mučna. :gotika: u ovoj poslednjoj epizodi stvari samo postaju još gore. :cut:

sad kada se ovo već desilo, očekujem da se veći akcenat stavi na džesija, pošto je on sada jedini redeeming character. u stvari, jedan od dva. moja grba mi govori da će biti sve više interakcije između njega i skajler. barem su polako počeli da pripremaju teren u tom pravcu.
Korisnikov avatar
By Srklet
odgledao. tužno je bilo. onaj trenutak u parku s mikeovom unukom... :placko:

što se walta tiče, i want him dead. DEAD! :sudija:
i evo totalno improbable predviđanje za kraj - ubit će ga walter jr.
(doduše, čini se da bi jesse i skyler mogli ubrzo postati saveznici, in kahoots against heisenberg...)
Korisnikov avatar
By Srklet
najbolja drama currently on TV. na nivou all-time great serija poput 'the sopranos', 'six feet under' i još samo par njih.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ne znam za vas, ali meni ova sezona ipak nije na razini prosle. Nekako vrluda simo-tamo. A i osjeti se nedostatak Gusa, koji je ipak bio centar dramaturske gravitacije prosle sezone, i sad kad ga nema, sve se nekako rasprsilo, i to cak ne u nekom zanimljivom kaosu. Takodjer, u prosloj sezoni je bila fascinantna Waltova totalna metamorfoza u degutantnog sociopata. Ali za sada, u ovoj sezoni, samo nam to nabija na nos, od one prijetnje odvjetniku do okrutnosti prema Skyler. Ok, we get it, he's an insatiable control-freak!

Iako da bude jasno, vjerujem da ce do kraja sezone sve prokljucati u picku materinu. (a nisam ni pogledao jos ovu proslu epizodu)
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430588#p2430588]Popeye napisao:[/url](doduše, čini se da bi jesse i skyler mogli ubrzo postati saveznici, in kahoots against heisenberg...)
my thoughts exactly.
Laerem napisao:Takodjer, u prosloj sezoni je bila fascinantna Waltova totalna metamorfoza u degutantnog sociopata. Ali za sada, u ovoj sezoni, samo nam to nabija na nos, od one prijetnje odvjetniku do okrutnosti prema Skyler. Ok, we get it, he's an insatiable control-freak!
da, i meni je prismrdeo isti problem. volter, kao glavni lik serije, naprosto više nije toliko dinamičan. ok, he's on a downward spiral, ali to će biti previše ravna [sic] linija ako se ovako nastavi sve do jeseni sledeće godine. sve više izostaje ona moralna borba koja je seriju činila tako prokleto dobrom. zato treba sve veći fokus prebaciti na džesija i skajler. ili...

šta mislite, koliko bi bilo plausible da voltera u jednom trenutku nešto trgne? ako ne majkovo ubistvo, onda nešto mnogo, mnogo gore. would you buy it?
Korisnikov avatar
By Laerem
Ova zadnja epizoda je bezveze, taj tip cliffhangera je bas ispa bolni klišej. Generalno, losa prva polovica sezone, dosta nategnuta i neuvjerljiva. I ona scena ubojstva zatvorenika, pa kasnije i proizvodnja metha izgleda kao neka losa imitacija Scorsesea. What happened? :shrug:
Korisnikov avatar
By Misfit
večeras mešah svoj love box sa nekom raspandrkuljom iz albukerkija koja živi maltene prekoputa volterove kuće i reče mi da je breaking bad ( i avengersi :krezavi: ) nešto najbolje što se desilo nju meksiku u poslednjih deset godina. it's actually really sad. not idaho-sad, but still. :lol:

ja joj predložio i grr martina i georgia o'keeffe, ali nije imala pojma šta ja to njoj pričam. :drama:
Korisnikov avatar
By bern
upravo sam pročitao "bikini bottom" umjesto pravog naziva teme i pomislio SUNĐER BOB!

nisam gledao seriju, btw...

bzzzzzzz off.
Korisnikov avatar
By Srklet
maybe your best course would be to tread lightly.

kao osoba koja se ne odusevljava, prilicno sam odusevljen narativnom brzinom 'breaking bad'. cinilo se kao da sada slijedi nekakvo viseepizodno dramljenje u vezi toga da hank zna tko je walter, ali je bila dovoljna jedna epizoda da se postave skroz nove narativne linije i zapleti.
Korisnikov avatar
By mOwbid
PA JA NE ZNAM! dokle više?
i šta će još ubaciti? ŠTA?

:drama: serija je brutalna
Korisnikov avatar
By Laerem
Koje loše, isklišeizirano iskupljenje. Negira sve što je Walt postao. Autori su se malo previše zaljubili u svog protagonista, i to na skroz krivi, sentimentalan način, a i podilaze publici. Umjesto da im daju nešto novo, dali su im baš ono što su očekivali.

Čitava sezona je, zapravo, bezveze. Par super trenutaka, puno praznog hoda, i taj nepodnošljivi MacGyverovski shootout. Izgradili su hrpu likova samo da bi ih potratili. Tipa histerična Lydia, koja je trebala završiti u nervnom slomu, trčeći pustinjom u štiklama koje se lome, u bijegu od policije, a ne ovako jalovo. Ma bla. Serija je doživjela klimaks u prošloj sezoni, i nakon toga se jednostavno nisu snašli. Baš sam razočaran. :shrug:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sjajna serija! :love:

najbolja epizoda je s05e14 :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!