Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By boomich.xy
Originally posted by decko
Resih da skinem seriju samo zato sto sam video da u par epizoda igra jedna glumica koju jako volim ali moram priznati da sam ocekivao da ce biti malo zanimljivija serija.
Na kraju sam odgledao prve 4 epizode i samo proleteo kroz dve-tri scene gde se pojavljuje divna Lizzy Caplan :love: i obrisao je. :)

E da, gl. glumica mi je zaista bzvz. :) Mogli su makar neku lepsu ako vec nije bitno da li ume da glumi ili ne :D
Ma glavno da joj je brat dobar! :smilegrin:
http://www.celebrities.pl/ryan_kwanten/ryan11.jpg
By Pending-For-A-Bending
Odgledao prve dve epizode drugog serijala... Treca se skida. Nemam ni jednu zamerku. Super je krenulo. Posto sam odgledao te dve epizode pogledao sam i trejler. Super sto ce Meri En biti stalan lik. Jos uvek mi nije jasno sta je ona, ali pucam na to da je ili succubus ili nekakav demigod koji ima veze s grehom (scena u kafani- RAZVRATno ponasanje posetilaca, BESni kuvar, NEUMERENOST tj. Meri Enino prezderavanje u kafani, pa i scena gde ona u trejleru nesto sapuce Tari). Ali sta predstavlja svinja nije mi jasno- da nije onaj njen sluga? Pokazala je da moze da utice na shapeshiftovanje drugih
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja nikako da skinem i pogledam ovu seriju.

Mada... serije i moja koncentracija... :glupan:

Ni L Word nisam uspela ceo da pogledam.
A već par godina imam sve sezone (osim poslednje).
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ni L Word nisam uspela ceo da pogledam.
A već par godina imam sve sezone (osim poslednje).
Ja ni celu prvu sezonu nisam uspela da odgledam. :jbg: Divim se onima koji se izoluju od sveta nekoliko dana i samo gledaju epizode neke serije.
Korisnikov avatar
By castor
Suki opasno pocela da me nervira.
Svidjaju mi se ova desavanja sa Meri En.
Korisnikov avatar
By CareBear
Sedite i izolujte se ako treba, vredi! Jeste problem ako imate losu koncentraciju, ali samo do 3-4. epozode, posle je problem stati.
Korisnikov avatar
By castor
Odgledao do seste. Svidja mi se. Ali me Suki i dalje nervira.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Serija je super. Sve je uzbudljivija iz epizode u epizodu. Prošla se tako završila da ne znam kako da izdržim do ponedeljka dok se ne pojavi na netu nov nastavak :D
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
:colorado:
super je druga sezona, vidno je bolja i od prve

bruka kolika je navlakuša :kesa:
Korisnikov avatar
By CareBear
Upravo sam imao :plavuso: Tek sad videh da je serija (najvecim delom) radjena po knjigama. Jel citao neko, vredi li citati i ima li to da se kupi kod nas na srpskom ili engleskom i gde?

Mali off: da li se i knjige kao sva ostala roba u vrednosti od preko $20 takodje carine?

Edit: a autorka kao da je izgubljena sestra tetka Daliborke :D
Korisnikov avatar
By castor
Jel neko gledao osmu epizodu? Non stop sam imao utisak da ce Eric i Godric da skoce jedan na drugog i da pocnu da se ljube :bale:
Korisnikov avatar
By gorilica
Zar je moguce da je ostala josh samo jedna epizoda? :(

edit:
Ipak josh 3.
Korisnikov avatar
By gorilica
OMFG!!!

Znachi loodi su! :drama:
Iz epizode u epizodu su sve bolji, a ova 10-a je bila neverovatna!

Ko ce da cheka josh godinu dana kad prodju ove 2 preostale? :cupakosu:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je serija skroz cute, sa svim svojim propustima i clicheima. Ima dosta zanimljivih elemenata koji nisu tipični za mainstream serije.
Korisnikov avatar
By gorilica
:eya: U nedelju krece treca sezona!!!!!!!!!! :eya:

''
Korisnikov avatar
By bothways
Jedva cekam!

Pre mesec dana sam zavrsio sa gledanjem prve dve sezone i zaljubio se u seriju. I likove :D
Korisnikov avatar
By istok
U ovoj sezoni Lafajet ce konacno imati decka, a i gledacemo homoseks Bila i onog plavog shapeshiftera...
Korisnikov avatar
By Waldorf
A vele i da će Queen Sophie-Ann imati istaknutiju ulogu te ćemo imati prilike da se malo više upoznamo sa njenim girl-on-girl aktivnostima. Plus, Evan Rachel Wood je uvek lepo gledati. :love:
Korisnikov avatar
By CareBear
Rece mi drugarica da su izasle minizode (traju po par minuta) i ima ih 6 komada. Sad stavio da se svlace.

Inace, izasao je i special od dvadesetak minuta - The Vampire Report. Koncipiran je kao informativna emisija posvecena vampirima i prilicno je zabavno. U poslednjem prilogu se pojavljuje Tom Colicchio koji daje interesanran recept koji mozda i moze da se proba. Za razliku od Tru Blood, cija mi cena (+ shipping) govori da ima ukus kiselog grozdja :/
Korisnikov avatar
By castor
poceloooooooooooooooooooo
zanimljiv pocetak
Korisnikov avatar
By Insorcer
ooo da, prva epizoda trećeg serijala ...resko krenuše!

Erik je je*eno zgodan :bale:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!