Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Gossip Girl i Vampire Diaries (Diareas pre će biti) XO XO!

BLJUUUUUUUV!
Korisnikov avatar
By Markiza
Volim da pratim serije.Volim.Ali od babe(78) i bebe(godina i po) ništa ne mogu da gledam.Baba traži da joj se čita donji red titla turskih serija a beba stalno klikće on/off dugme.Tako sam van tokova.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339186#p2339186]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339132#p2339132]Misfit napisao:[/url]ja sam se pocepao od smeha na ono kada ona žena kaže: "I think my husband is cheating on me."

a Šerlok: "Yes"

:lol:
Jeste dobra fora i to je jedina stvar koja mi se dopala. :(

Ovaj Majkroft mi je suviše dinamičan (a on mi je inače draži nego svi drugi Dojlovi likovi), Holms je prosto iritantan i neuverljiv i dosta duhovitog dijaloga propadne jer on ne zna da ga iznese, Votson je OK, a Irena Adler je od operske pevačice postala domina, čime je izgubila svu, ali svu nežnost i suptilnost koju je imala i postala jeftina varijanta Šeron Stoun iz Niskih strasti. Blog je super ideja, ali je cela serija nekako na spidu, što mi je čudno ali nije nužno loše.

Sve u svemu, starija verzija sa Džeremi Bretom mi više odgovara. :kosa:
gledao si i prvu sezonu?
Korisnikov avatar
By Misfit
polako završavam Bored to Death. skraćivanje epizode na 20ak minuta did wonders for the show. onaj cunty gej književni kritičar mi je definitivno postao omiljeni lik. I heart the way he says "Fuckity". šteta što su je otkazali.

enivej, troumim se na šta sledeće da gubim život: Louie, The Thick of It ili The Unusuals. :hamlet:
Korisnikov avatar
By Srklet
louie. neces zazaliti. s time da serija skoci na jedan mnogo visi i kompleksniji nivo u drugoj sezoni te prestane biti sitcom ili bilo sto sitcomu slicno.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Odgledah sada novu epizodu Sherlocka. Meni se dopalo. :D
Korisnikov avatar
By smaug
Me 2.

Edit: E ali imam da priserem u vezi sa necim al cu kasnije sad moram da radim (bljak i fuj)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
napandrcila se da odgledam tih sest epizodica Neverwhere
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340440#p2340440]Popeye napisao:[/url]prvi utisci o louieju? :cekam:
zapravo, nisam još stigao pošto sam prekjuče čudovišno grešio, a juče plaćao te grehove, te sam imao snage jedino da repriziram 'deconstructing harry'. gledam ga asap posle novog šerloka - izgaram da vidim kakva je majkroftova epizoda.

p.s. zaboravih da pomenem onomad da je naš vrli majkroft uradio vrlo dobru i simpatičnu dokumentarnu seriju 'a history of horror with mark gatiss' ako nekoga zanima da pogleda. uglavnom su to sve dobro poznate stvari starim znalcima, ali gatiss se potrudio da sakupi dosta zanimljivog i nikad-do-sada-viđenog materijala + vidi se da je veliki fan, naprosto se ta ljubav oseća + čovek je otvoreno gej, što je potpuno irelevantno, ali eto. :D
Korisnikov avatar
By Myself
Pogledah "The Event". Zapetljali su je do dz.

Nije losa ni "American Horror Story". Preporuka.
Korisnikov avatar
By Dirrty

Mnogo se bolje poznaju međusobno, upoznati su sa pravilima igre i pritom biraju više ljudi za svoj tim nego prethodne godine, očekujem mnogo zanimljiviju sezonu, mada mi je i prva bila simpatična :klap:
Korisnikov avatar
By now_pictured
meni je bila prva onako, a posebno pobednik mi je bio uzasan. ali okej, ill check this out for xtina :D
Korisnikov avatar
By Misfit
ok, 'louie' je moja nova omiljena serija, a tek sam pogledao prvu epizodu. :lol:
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340838#p2340838]Dirrty napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340757#p2340757]now_pictured napisao:[/url]meni je bila prva onako, a posebno pobednik mi je bio uzasan.
Skoro svi takmičari su bili dosadni... meni je zanimljivo posmatrati rivalstvo trenera (kako glupo zvuči u prevodu). Najbolje su prve epizode, u kojima prikazuju audicije na slepo. Ostatak formata je već viđen u X drugih serijala.
da slazem se :) mada meni se mnogo dopala dia frampton i njen album novi je super zapravo.
Korisnikov avatar
By smaug
O ''The Hounds of Baskerville''

Prisera su dva:
Bezveze mi je ono Watsonovo tumaranje po mraku sa bater-lampom (jer svaki drugi film sa 'jezivom scenom' ima nekog ko to radi)i zasto smo morali da saznamo da je Lestardovo ime Greg (iako je duhovito).
:durenje:
By denis78
Narode... moja najbolja drugarica trazi sve epizode serije I WORLD sa titlom...ako imate link za skidanje javite... ;) tnx
Korisnikov avatar
By Tungi
Je l' se ko seća ove serije? :love:
Ne mogu da je nađem nigde :sigh:

Korisnikov avatar
By *deni*
Dobio za praznike obe sezone '' Rima '' i sve epizode '' Spartaka '', pa gledao u cugu. Super serije ! :kokice:
Korisnikov avatar
By scout_finch
odgledala prvu sezonu serloka. ok je, mada sam ocekivala vise, ne znam zasto, valjda sam ocekivala dzeremija breta.
i ne znam zasto su morijartija naparavili da bude tako cartoonish, s tim sto ja sad nisam sigurna da l' mi se svidelo ili mi je samo izgledalo jako uvrnuto.
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Ja ih dobijam od drugarice na diskovima. Ona se bavi piraterijom, pa i meni donosi probrana izdanja istorijskih, epskih serija, koje najviše volim.
To mi je ugođaj bez premca - da pogledam u cugu 2 sezone jedne spektakularne serije od, recimo, 24 epizode, skroz se uživim u radnju, likove, prostore...
:klap:
Korisnikov avatar
By now_pictured
Pogledao sam samo dve epizode Sherlocka, ove poslednje dve. Onako mi je. Malo mi je pretenciozan, onako cela serija ko da je napravljena za ljude koji misle kako su kul i pametni. hahah sta znam, nije losa. ali ipak mislim da necu vise da gledam.

inace pocela je nova sezona 30 rocka. ova prva epizoda mi je bila onako...

a ako imate vremena preporucujem novu seriju iz britanije the black mirror, ko neki tvajlajt zone je.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U pitanju je drugi glumac. Deluje mi jebozovnije, pokojni mi je išao na živce pomalo.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!