Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Katya se izvukla kroz iglene usi. Buljava zaba popusila na osnovu celokupnog utiska, a ne na osnovu izazova u epizodi.

U sustini sto rece Anhedonka, dosadna epizoda skroz...

PS. Alyssa je odlucila da da sve od sebe, ima je i na plafonu!
Korisnikov avatar
By Insorcer
pretpostavljam da će Alaska biti pobednica, jer je previše Sharonine kreativnosti u njenom savladavanju zadataka.
Detox očekujem u top3, uz Katyu koja je zapravo najzabavnija.
Korisnikov avatar
By 李香兰
ja se i dalje osećam veoma loše povodom činjenice da je tatianna ispala tako brzo. verovatno zbog toga što mi je oduvek bila omiljena a imala je najmanje drag-related screen time-a van samog takmičenja.

Alyssa, Alaska, Katya, etc. sve imaju neku vrstu web-showa na YT i mogu uvek da gledam nešto novo od njih, zato sam se i nadala da će Tati da ostane bar malo duže da bar mogu da držim nešto drugo na replayu osim epizoda iz druge sezone u kojoj je prvi put bila.

https://www.youtube.com/watch?v=VpGUH5mPsBk" target="_blank
00:01 - 00:19 <3
Korisnikov avatar
By Madonna
Ja sam u prethodnoj mad je alisa postodela katyu umalo infarkt doziveo
i sad
Neka vrate alisu i tati ove ostale ne
Korisnikov avatar
By 李香兰
vracaju jednu i to sigurno Alisu. Ako je ne vrate, poludice fandom i frka im je. ja bih htela tatiannu ali jbg. htela sam da roxxxy ispadne umesto alysse posebno jer bi onda bila veca sansa da vrate tatiannu.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2768255#p2768255]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2768253#p2768253]Madonna napisao:[/url]Ja sam u prethodnoj mad je alisa postodela katyu umalo infarkt doziveo
i sad
Neka vrate alisu i tati ove ostale ne
Bukvalno.
Posto je valjda zadatak za vracanje lipsync Alyssa ce ih pokidati, to bez sumnje. Tatiana bi mogla biti ta druga (ako ih se dve vracaju) jer Coco i Dzindzika nisu dorasle ovim azdajama.

S druge strane... red je da Roxy vidimo ledja, a Phi Phi treba fizicki maltretirati. Nesto joj uraditi. SIpati lepak na kosu dok spava, zapaliti carsav kod nogu, pretersterisati sve stikle... nesto. Kopile malo prosto trazi da je ubijes od batina.
By alexandermagic
Bas ste se specificno izrazili Sixty, cini mi se da Milanheu to bas i ne prija. :ozbiljan:

OnT
Citam temu, jer se Medoner na njoj oglasava, ali me ne zanima nit sam googlao da vidim o cemu se tu, precizno i detaljno, radi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jillvalentine
bas glupa danasnja epizoda, prva koja mi se nije svidjala. phi2 mnogo sere mada mi je zao jer se gubi
Korisnikov avatar
By bern
Fifi...kad te nesigurnost pojede živu. Nije mi žao jer mi je smor. Vratila se Tati...jeeee. od Katje sam više očekivao. Alaska je daleko najbolja.
By Sixto
Fifi cao. Steta sto se izbacivanja ne snimaju na foru ne da uzimaju figuru Mama Ru za uspomenu nego tipa neki sut u guzicu sa onih vrata gde prave pus pauzu.

Tatjana i Alisa ocekivano. Bicarke su opasne.

Ne dopada mi se sto je Detox nekako u "safe" zoni... Pa ribo imas bolje outfite na FB i instagramu koje ti lajkamo nego to sto pokazujes u sezoni.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Epizoda je bila preeeedobra, onaj lipsync gledam na repeat. :love:

I ode Fifi konačno.
Znam da je editovano da deluje kao da je otelotvorenje sotone, ali i pored toga je sujetna bičarka. Mnogo je nešto nesigurna i deluje mi kao da ima problem sa samopouzdanjem, pritom opterećena lošim imidžom koji je izgradila u svojoj sezoni, RPDR definitivno nije za nju dok malo ne sredi glavu. Samo je došla u situaciju da pod pritiskom ispolji neke ružne strane ličnosti i privuče još više hejtera. :sigh:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Editovano jeste, ali je nisu sinhronizovali i gurali joj reči u usta... Manipulativna kučka.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Omg kakva epizoda! To sam čekala.
Obožavam Alasku.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!