Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Eto... ponadah se da je ulozila neki dodatni kes i makla se za stepenik vise i ocigledno zajeb.

Ista scenografija, ista bina, ista work room... :stipsa:
By Sixto
Acid Betty kolje pogledom, prevrce ocima... jbg bicarka s Menhetna odrasla u Bruklinu, zna sta radi. Definitivno je favorit za krunu ove godine.

Bob The Drag Queen treba da pokaze sta zna tek... kontam da je hilarious.

Ostale su manje vise. Kontao sam da ce Britni da popusi, al provukla se sa imelom na rosulji (not original). Kim Chi... ono je jezivo...
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam jos nasla favorita :/
Korisnikov avatar
By Blady
Osma mi je za sada jaaako zanimljiva.
nisu neke smaracice, uopste :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
chi chi devayne :love: tacno bih ga mužio. kao drag je 'nako, ok, al mozak mu je <33333
Korisnikov avatar
By Pauceti
Thorgy mi je definitivno Miss Congeniality materijal :D
By Aven
Sve tri finalistice imaju svojih kvaliteta i talenata, ali malu prednost za titulu pobjednice ipak dajem Naomi Smalls.

Btw, boja Davisovog glasa mi je dreamy. Želim da mi čita priče za laku noć.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Naomi je level iznad al vise bih voleo kim chi da pobedi
By Aven
Kim Chi je nevjerojatna što se tiče umjetničke kreativnosti i detalja. Genijalno. :hypno:

To je pak kategorija za sebe u koju spadaju Nina Flowers, Yara Sofia i Acid Betty.

Bob je witty, inteligentna i zabavna, ali taj drag mi je vizualno nekreativan i jeftin.

Ovo mi je bilo jedino zanimljivo izdanje:

Slika

Naomi mi je ipak najkompletnija.

Uvijek imam i "razočaranje sezone". Ovaj put je to Thorgy Thor. :sniff:
By Sixto
Naomi je visoka tanka motika koja je nacisto sa svojim telom i jasno joj je sta dobro nosi i to i radi. Zato smo je pola sezone gledaji u identicnom donjem vesu razlicite boje i bade mantilima... U principu ista prica kao sa Violet prosle godine. Lepo izgledaj, trepci, al ne progovaraj puno jer i nemas sta reci.

Bob je domisljata, sa manjkom ekstravagancije koja je svojstvena dragu. Cekala se cele sezone ta neka stvar da se odlepi od ekipe, ali nije uspela.

Kim Chi je slucajni ucesnik finala. Hvala koju dobija za svoju kreativnost je po mom misljenju prilicno bezrazlozna. Pokusava da izgleda kao lik iz pozorista, malo pajac, malo lutka... ali prilicno tracka tu sminku na sebe kao ono, krenucu pa gde me odvede cetkica. Obicno zavrsi kao kreten. Izvedba kostima iako deluje inventivno je ocajna, kao sklepana za predstavu neke dece u skoli. Ne ume da plese, ne ume da peva, ne ume da GOVORI pre svega, ali dobro, sve to se popegla srcedrapateljnim izlivom licne zivotne tragicne price pred zirijem. Nedostajuci zubi su neoprostivi.

Pobedice Kim Chi
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sixto napisao:ali prilicno tracka tu sminku na sebe kao ono, krenucu pa gde me odvede cetkica. Obicno zavrsi kao kreten.
:lol: Pogotovo ovdje:

Slika
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2749594#p2749594]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2747534#p2747534]Sixto napisao:[/url]Eto... ponadah se da je ulozila neki dodatni kes i makla se za stepenik vise i ocigledno zajeb.

Ista scenografija, ista bina, ista work room... :stipsa:
A tek Untucked u nekom skladištu... Strašno!
Untucked je u bekstejdzu zato sto Absolut Vodka vise ne sponzorise show pa i tim nemaju pravo da koriste onaj "Absolut Lounge" gde je pre bio Untucked. A sve to zato sto Roxxxy Andrews, koja ima konekcije sa Absolutom, nije pobedila u svojoj sezoni. i tako su im ukinuli od tada.. lol
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!