Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Početak druge epizode je bio super, baš su daleko otišli i dosta je trajalo :D
Fino, nadam se da će bit još tih stvari.

A Tara se nadam da neće da se vrati ni kao duh ni kao bilo šta, od prve epizode mi je bila dosadnjakovićka do zla boga, hvala qrcu te je se rešismo.
Korisnikov avatar
By bothways
Suzica sa gđu Fortenberi i omiljenog nam vučkodlaka.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa nisam ništa tehnički spojlovao... To što ti čitaš između redova... :P
Korisnikov avatar
By gossip
ma oba lika su mi nebitna tako da no biggie :D
Korisnikov avatar
By gossip
bese ok epizoda :up:

oh that tension between james and lafayette :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A tek što su mu sredili friz i bradicu... nije fora.
Korisnikov avatar
By bothways
Meni je bila definitivno jedna od boljih u poslednjih nekoliko sezona.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pretproslom ep. su bas smorili, jedini highlight je bila gay scena izmedju erika i rajana.
morao sam da se nateram da odgledam do kraja.
prosla nije bila losa, dosta akcije, ali sad moraju da pocnu sa nekom novom pricom-ultimativnim neprijateljem i nadam se nisu opet smislili neku kojestariju.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
slazem se^
kao poslednja sezona, trebala je biti wow a ne bleh. mislim, nije ni da je tako losa, ali nije to to. prosla sezona je bila solidna, ali su na samom kraju sve upropastili. kada pomislim samo da mi je tb nekada bila omiljena serija, van svake konkurencije.. :ozbiljan:
ostalo je jos pola sezone do kraja, nadam se da ce se nesto promeniti na bolje.
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam video jason-a u gay akciji sada moze serija slobodno da se zavrsi :D
Korisnikov avatar
By V25
"True Blood" je toliko loš da je greota izdvojiti i tih 45 minuta nedeljno. Al' rekoh, kad već gledam od prve epizoda... Nek' ide život. Moram priznati da nijednu od četiri epizode sedme sezone nisam gledao bez da "drnam" mobilni ili radim kućne poslove po stanu.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
znaci snoozefest
poceo da gledam epizodu pre par dana, sad je dovrsio.
jedino sto mogu da kazem je...ko bre pise ove epizode?! katastrofa. sta su mislili, ako ubiju par glavnih likova kao u GoTu, serija ce dobiti na kvalitetu? tuga cemer i jad. bilo mi je zao kada sam cuo da ce se zavrsiti ove godine, a sad sto pre zelim da vidim da se to desi, kako je ne bi jos vise upropastili...ukoliko je to moguce. toliko.
Korisnikov avatar
By gossip
i gotovo je :sigh: mada epizoda je skroz bila bzvz
drago mi je samo da se dosta toga vrtelo oko Jessice
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Konačno se završilo, falim te bože.
Glupog li kraja... :placko:
Neka me neko 'opčara' da se ne sećam serije.
:pljuje:
:senilko:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, kraj.Suki je imala svoj filmski zavrsetak.

Jedna stvar mi je ostala malo nejasna, zasto je odlucila da ga probode kolcem umesto da ga ubije magijom? Mislim, u cemu je bitna razlika?
Korisnikov avatar
By bothways
Ako bi bacila svoju svetlost, onda bi prestala da bude fairy, i ne bi više mogla da voajeriše tuđe misli i sl. Ovako je ostala fairy, a ipak ga je ubila.
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, da sada se secam da joj je nesto kao ostala samo jos jedna svetleca kugla da potrosi i da bi posle toga prestala da ima vilinske moci...

ali, zbog cega ona zeli da i dalje bude vila? i zbog cega bi Bill od nje trazio da ne bude vise vila?
logicnije bi mi bilo da na kraju ona gubi sve svoje moci i postaje "obicna" zena, majka, supruga tamonekom nebitnom liku... nisu mi motivi nesto ubedljivi.
Korisnikov avatar
By bothways
I ja sam očekivao da će jednom u životu biti razumna i ostaviti se tog sveta, ali izgleda da je drama whore. Ne može da se liši toga, jer je to deo nje, bla.
By filipkum
Kraj, pa svakako je bolji kraj u seriji nego u knjigama,ali nije nesto ni posebno, ko u nekoj sapunici
By Aven
Odavno sam se ostavila očekivanja da bi me finale neke serije moglo zadovoljiti. :D

Volim TB likove i seriju (uz sve njene nedostatke). :meda: Falit će mi. :giggle:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
It was a fun ride. Finale mlako. Zao mi je samo sto Lafajet nije imao nijednu jedinu recenicu u finalu, samo cameo appearance za stolom na kraju. I nervira me Bil sa svojom samobitnoscu: "Neces moci da nastavis sa normalnim zivotom dok ja postojim". Sure, right :whatever:.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By haemoglobin
citiracu nshappy:"pa ovo je najgora finalna epizoda serije u istoriji, gore od Srecnih ljudi..ja sam besan"

govno zavrsetak, govno scene sa Sookie i Billom..presmor!! Da nije Pam i Lafayetta, serija bi bila govno
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ni znao da će se završiti, ali sam srećan što jeste.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!