Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Taj još special nisam gledao. :kesa: A imam negdje skinuto.

United states of Tara počeo, zanimljivo. Showtime zna imati dobre stvari.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Odgledala poslednju epizodu Orphan black i ne secam se kada mi je poslednji put bilo zao sto se neka serija zavrsila.

I ponekad (u pauzama od ucenja) pogledam neku epizodu Janet King, not bad.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Gaycation - Ellen Page i njen prijatelj Ian Daniel putuju po svijetu i istražuju gay community u Indiji, US, Japan, Brasil, Ukrajini itd. Može.

Imam nešto skinuto od American Gods, Big little lies ali nikako da krenem. :sigh:
Korisnikov avatar
By Markiza
Zavrsila the Handmaid's Tale i ajde kao cu Big Little Lies ali kad vidim kako Reese Witherspoon ne zatvara usta, no thanks.
By filipkum
Svidja mi se Evan Peters u ovoj novoj sezoni AHS, mada je u svakoj bio dobar, ali mi je tema malo bezveze, voleo bih da vidim u nekoj sezoni kako bi obradili mitologiju o vampirima, ono Hotel ne racunam.
Od novih serija mi nijedna nije privukla paznju onu sa Dzesikom Bil sam batalio posle prve epizode, a Mr Mercedes se jos kolebam dal da pocnem
By filipkum
Bas me je razocarala nova epizoda Vil i Grejs, jedino su mi Dzek i Karen okej, dok su mi Vil i Grejs nekako delovali kao karikature predjasnjih likova ili se ja ne secam serije dobro, nadam se da ce u narednim epizodama da bude mnogo manje politike

Svideo mi se pocetak druge sezone The Exorcist, dok mi je pocetak nove sezone How to get away with a murder delovao bas mlako i dosadno, kao neka sapunica

Gotham je okej uglavnom zahvaljujuci Pingvinu
By filipkum
Wake in fright australijska mini serija od 2 dela, odgledao prvi, zasnovana na romanu i filmu iz sedamdesetih(nisam citao ni gledao originale), ali mi se bas svidelo, teskobno i jezivo i nekako drugacije od uobicajenih pozitivnih australijskih serija, a glume Son Kinan iz tinejdz serije Puberty blues, i Alex Dimitriades koji ce uvek biti Nik iz Nestasnih godina(u seriji tumaci gej lika)

Od ostalih serija ove nedelje krecu sve ove superherojske serije Flash, Arrow, Supergirl pa cu to da pratim , u nedostatku novih zanimljivih serija
By filipkum
Mindhunter kriminalisticka serija sa Dzonatanom Grofom u glavnoj ulici, o prvim profajlerima i pocetku istrazivanja serijskih ubica, bas zanimljivo
Korisnikov avatar
By HalfJack
Veep krenuo, druga sezona nešto bolja i ima smiješnije trenutke. Dobra dinamika likova.

British bake off :meda: Fun.
Korisnikov avatar
By Markiza
http://www.imdb.com/title/tt6130902/" target="_blank

Lore(2017), season 1, horor, 6 epizoda
Based on on Rachel Seiffert's much awarded novel The Dark Room. It centers on five destitute siblings must travel 900 km to their grandmother's home with many challenges which they never could have imagined.
By filipkum
Pocela nova sezona katalonske serije Merli, krivo mi sto nema vise Bruna, ali mi je momak koji glumi Zoana izuzetan u ovoj poslednjoj sezoni
Korisnikov avatar
By gossip
Will & Grace su ok

Zavrsavam Once Upon A Time....Hook :love:
Korisnikov avatar
By tajfun983
Ukljucio malo Americke bogove i djeluju mi nezanimljivo. Mozda im pruzim sansu sa jos jednom epizodom zbog pohvala forumasa.
By filipkum
Babylon Berlin serija cija se radnja desava tridesetih godina pred Hitlerov uspon i prati detektiva policije Gereona Rata, Radjena po knjigama Folkera Kucera kod nas je prevedena prva Jedan neresen slucaj. Odgledao prve dve epizode na nekom sajtu sa spanskim titlom, nisam uspe da nadjem engleski, veoma je dobra, nastavicu da je pratim ako uspem da nadjem naredne epizode
Korisnikov avatar
By tajfun983
Odustao sam od Americkih bogova.
Gledam Sluskinjinu pricu, barem je zanimljiva ako ne zivotna.
Korisnikov avatar
By gossip
Svidja mi se druga sezona Exorcist-a.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!