Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By zdravomyslov
Jedva cekam da vidim epic battle izmedu Henry-a i Petera Pana
Korisnikov avatar
By badu
meni se dopada ali nikakoda nastavim tamo desam stala
Korisnikov avatar
By Oziris
Gledam tu i tamo kad ih se setim... Lana Parrilla is H O T, btw. :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ne znam da li znate za ovo ali http://en.wikipedia.org/wiki/Fables_%28comics%29" target="_blank
Fables is a comic book series created by writer Bill Willingham, published by DC Comics's Vertigo imprint beginning in 2002. The series deals with various characters from fairy tales and folklore – referring to themselves as "Fables" – who have been forced out of their Homelands by "The Adversary" who has conquered the realm. The Fables have traveled to our world and formed a clandestine community in New York City known as Fabletown. Fables who are unable to blend in with human society (such as monsters and anthropomorphic animals) live at "the Farm" in upstate New York
ripoff kindaaaaaa???
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zajebaše Reginu opet, mamicu im... samo sam čekao :ostrisekiru:

Slika

:leviathan:

I dalje mi se bljuva na većinu ostalih likova, ali dopadaju mi se neobični zapleti.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Da bokte, sirota ona.
Kako god, i dalje se nadam da će uspeti da nađe svoju sriću. :) Mada, onda ne bi bilo serije. :sigh:
Korisnikov avatar
By Trilian
ma žao mi ali... kad je srećna nije kučka,a ona tako fino igra kučku :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Vala bas. Malo pocela da smara, od kako je napustila dark side. Nadam se da ce sledece sezone biti ona stara.

P.S. bas me zanima da li ce Elsa da bude zla ili dobra, i nadam se da ce biti zanimljiviji lik od ove Zelene, ona mi je bila bas bleh
Korisnikov avatar
By badu
liiiiiiiv ređiiinaaa alooouuun *sob*
Korisnikov avatar
By Trilian
svetiće se Elsa Rumplestiltskinu... on je držao zarobljenu u onoj bočici... biće slična Elsi iz crtaća... znači, ipak dobrica na kraju... ova serija se vrti oko iskupljenja, druge šense i sl
i meni se ovo sa Zelenom nije baš dopalo

vještice, budi mirna... dobiće zla kraljica srećan kraj na kraju :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa da, to sam i ja pretpostavio za Rumplea.

Nego, mozda i Maleficent ubace jednog dana :love:
Bila bi fora kada bi napravili masakr u nekoj sezoni, fora villain pobije pola grada. Ovo true love always wins ce eventually dosaditi i onima koji to vole.
Korisnikov avatar
By RetributioN
A zar nije Malefisent bila onaj zmaj u pećini ispod Storibruka?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jao, da...zmaj. Ne znam kako sam to propustio, al bas bez veze...trebali su da joj daju neku vecu ulogu, poput zelene.
Korisnikov avatar
By bothways
Meni je ovaj obrt na kraju baš lejm. Toliko je bilo potrebno vremena da je obare i "vrate" na dobru stranu, da bi jedna akcija (i to zarad dobra) poništila to sve i pokazala koliko je zaista sebična.

Ne volim je zlu, jer njen razlog za svoje zlo nikad nisam uzimao kao validan razlog, jer je bio devojački sebičan i pun emocija, and she's a grown woman now.
Korisnikov avatar
By Trilian
nije tu ništa poništeno... da jeste, da je ponovo zla kraljica, emma swon ne bi imala srce ili bi je progutala fireball... kako će regina da se nosi sa tim, videćemo u sledećoj sezoni... povređena je, ne bih rekla da je sebična... a i emma ne može da ne zajebe...
anyway, kad regina nađe srećan kraj, biće to i kraj serije
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634931#p2634931]Trilian napisao:[/url]nije tu ništa poništeno... da jeste, da je ponovo zla kraljica, emma swon ne bi imala srce ili bi je progutala fireball... kako će regina da se nosi sa tim, videćemo u sledećoj sezoni... povređena je, ne bih rekla da je sebična... a i emma ne može da ne zajebe...
anyway, kad regina nađe srećan kraj, biće to i kraj serije
:up: ne verujem da ce opet da postane zla
imaju novog neprijatelja
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neće biti zla jer ima Henry-ja... samo će biti ogorčena.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nadajmo se da ce crkne ona Marian
Slika

slucajno je Elsa zaledi ..padne joj crep od kuce na glavu ..zgazi autobus...uvek ima nesto , zemljotresi cuda i poplave
Regina mi je od pocetka omiljeni lik.
Korisnikov avatar
By gossip
skinuo prvu sezonu

videcemo kakva je serija
Korisnikov avatar
By antibiotic
zarazio se pre neki dan :D
i sada uzivam u predledavanju svih epizoda bez cekanja, herrlich.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na stranu što su vizuelni efekti čini se još gori nego što su bili u prethodnim sezonama, prva epizoda - :shrug:

Nisam gledao Frozen i bole me pička za neshvaćenu snežnu kraljicu.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja mislim da je bilo toliko priča i špekulacija o skrivenim značenjima iza Frozen, da ćemo gledati lezbo-snežnu kraljicu u seriji... Toliko.
Korisnikov avatar
By Trilian
Prva epizoda nove sezone ko prva epizoda... tek uvod u pricu i kontam da nece biti preterano zanimljivo jos barem 2-3 epizode dok se ne zahukta radnja... imala osecaj da se likovi ne razvijaju nego vrte u krug...ali videcemo... ali onaj mali Henri... ono dete izdzigljalo u poslednjih par meseci samo tako...
Korisnikov avatar
By constantine
Ja sam odusevljen efektima... Samo da ne zaseru za sada sam zadovoljan
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!