Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Ma kakvi. Slabije su mi nego prosla ekipa.

Jedna je Sharon! :protest:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Nije los pocetak a cetvrtu sezonu tesko da ce bilo koji buduci serijal nadmasiti. Detox je, ocekivano, kucka a Alaska je prilicno razocarenje. Sto bi rekle ostale, She's a bad Sharon. Ono sto je konstantno od samog pocetka jeste da su ucesnice iz Puerto Rica fenomenalne. Lineysha Sparx mozda nije buduca Nina Flowers ili Yara Sofia ali ipak ima nesto sto je izdvaja od ostalih.

I tako, nocas druga epizoda.. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Cekam da mi hemica da petu sezonu ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
I meni je malo smor peta sezona i mislim da su mi u ovoj sezoni skoro svi iritantni sto u proslim sezonama nije bio slucaj, mozda se zadesi po jedna dve osovbe u prosloj...

U ovoj sezoni su mi Alaska i Alyssa toliko iritantne da mi svaki put naidje poriv da gadjam ekran kad ih vidim.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
videh da je pobedila Alaska. Ja sam mozda najvise navijao za Jinx, valjda jer su se ove tri udruzile protiv nje.. detox mi je jos jedino bila simpa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ isto. a roxxxy mi je :barf: fura apsolutno isti fazon, koji je odvratan, uvek, deluje ko dragana mirkovic koja se valjala u svinjskoj masti i blatu
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Da, ova sezona je slabija... Jedino zanimljivo je bio sukob između Coco Montrese i Alyssa Edwards.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
sezona je super, sta serete

kontam da ce da pobedi jynx ili alaska..ona krmaca ce da se ujede za celulit od muke verovatno.. Jedva cekam finale :zongler:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Jinkx mora da pobedi! Prija mi ova ocigledna promena u samom konceptu, gde je fokus prebacen na komediju umesto dosadasnjeg insistiranja na perfektnom izgledu. Sem Alaske, Jinkx bas i nije imala neku konkurenciju. Njena imitacija Little Eddie u Snatch Game je neki prelomni trenutak kada su svi shvatili koliko je ona zapravo talentovana. Potom su usledili briljantni komicni segmenti u RuPaul's Roast i onaj fejk orgazam u telenoveli koji cu pamtit dok sam ziv :lol:

U prvih nekoliko epizoda mi je Roxxy bila simpaticna, dok nije pokazala pravo lice. Polako pocinjem da se slazem sa pojedinim komentarima da ju je majka sa razlogom ostavila na autobuskoj stanici..
Korisnikov avatar
By gossip
ja ovo moram da pocnem da gledam nakon sto zavrsim sa 90210 :D
Korisnikov avatar
By bern
ja sam gledao nešto na preskoke. počeo sam sezonu sa willamom, ali nešto ne gledam...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
koliko mi je willam bio bljak tokom takmicenja, toliko mi je sad ql...
Korisnikov avatar
By mOwbid
cuti, jako sam nervozna i uzbudjena :D i polupacu nekog, ako saznam pre vremena ko je pobedio. necu ici do sutra na net.

aha
Korisnikov avatar
By mOwbid
znam nekog ko ce babrati nocas po forumima da sazna ko je pobedio_______
a ime mu je :sarana:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!