Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
omiljeni momenti:

1) "If some sissy chick tried to kick my @ss I would say hey, missy, go knit me a sweater before I slap you in the face!" -- Cartman

2) "Mom -- kitty is being a dildo." -- Cartman
"I know a special little kitty that's sleeping with mommy tonight." -- Cartman's mom replies

3) Mr Garrison (on women's period): I just don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die.

4) Cartman: You seem a little irritable, Kyle. You got some sand in your vagina?
Kyle: There's no sand in my vagina

5) Stan: I don't want to shoot the bunny.
Uncle Jimbo: No nephew of mine is going to be a tree hugger.
Cartman: Yeah, hippie. Go back to Woodstock if you don't want to shoot anything

6) Cartman: Okay, Token, give me a sweet bass line.
Token: I don't know how to play the bass.
Cartman: Token, how many times do we have to go through this? You're black. You can play bass. Token: I'm getting sick of your stereotypes.
Cartman: Get as sick as you want, just give me a goddamn bass line!
Token: [Plays the bass expertly] Oh, goddammit.

7) Stan: Jimmy, can you tell Wendy that she's a continous source of inspiration?
Jimmy [to Wendy]: Stan says that your a cunt-cunt-cunt-cunt...
Wendy: Well, tell Stan to FUCK OFF! [walks away]
Jimmy: ...a continuous s-source of inspiration.

8)

Okay, children. Let's all gather around and bob for stupid apples now. You go first, Bebe. That's good. Just use those mouth muscles like the girls in Beijing.
-Mr. Garrison, South Park, "Pink Eye"

9) Cartman: My mom said that if you wanted to be a lesbian, you'd have to lick a carpet.
Korisnikov avatar
By Mars
Obožavam ih. Hronika jednog vremena.

Ne mogu da pričam o omiljenoj temi, epizodi ili tekstu - puno je toga.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Mr.Ja
Kako se naziva zaludjenik SPom? Jel i oni spadaju pod NERDS? :smeh:
o da, pa ? :transprst:
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Dobro, SP je dobar po podjebavanju, ali je zato serija sa najinteligentnijim humorom FUTURAMA
unknown parameter 'najinteligentijim', not supposed to be used within a sentence along with FUTURAMA ! process cannot continue :D

:tea:
Korisnikov avatar
By Minie
Obozavam!!
Fenomenomenalni Cartman.
Jooj,scena iz Christmas in Canada kad Cartman dobije slap in the face i kao pekmez pocne da place :lol:

Officer Barbrady: You can't kidnap people and lock them in your basement!
Cartman: They're not people; they're hippies!

I would never let a woman kick my ass. If she tried something, I'd be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie!
Korisnikov avatar
By Mars
Nema sta nije dobro, nema.

Cartman je i meni...ne znam. Covek, bre. Pravi, ne crtani lik.

Mozda mi je najupecatljivija scena kada klinci dolaze kod njega kuci, a Cartmanova majka (inace krstena prema bivsoj devojci jednog od autora serije koja se jebala sa svima dok su bili zajedno...), dakle kaze im kako je Cartman u podrumu i igra se sa svojim lutkama. A on na ivici neke rupe, ozivljava scene iz "Silence of The Lambs", u ulozi onog psihopate, naravno.

I epizoda "The Death of Eric Cartman"...

I kad se u pecini najeo laznih zlatnika, a Kyle pokusava da ga spasi od davljenja i kaze mu "Cartman, you must help me", u smuslu da mrda malo, da se odrzava na povrsini, a ovaj drekne na njega "NO, I DON'T! YOU HAVE TO SAVE ME...YOU...stupid jew", i krene da tone...
Korisnikov avatar
By starsailor
I'm in :D u fan club de:D moja fav. epizoda je ona sa Radiohead. ne znam kako se zove. Tamo su bas bili grozni :lol: :rock:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali se setih...ne, kako krenem da mislim, tako zakljucim da je NEKA epizoda najbolja.

Da li se mozda zvala "Starvin' Marvin". Kad je dobrodusni Stan poslao dolar... a Avganistanci njima KOZU. Pa otisli da VRATE kozu (jer, kaze Cartman: "Ovde ce se ugusiti u sltakoj atmosferi demokratije na koju nije navikla" - nije mi jasno kako NE voleti SP...), elem, tamo sretnu Bin Ladena i tako dalje...

E. Ne.

Najbolja je "Awsamo2000", ipak. Ipak, ipak, ipak. Kad je natako na sebe kartonsku kutiju i kao se pretvorio u robota pa od sirotog Buttersa izvlacio tajne...Kakva epizoda.

A i ona kad je natako na ruku kao lutku J.Lo. Pa svo otkinuli na nju, od producenata do Ben Afflecka, jer je mnogo bolja riba OD PRAVE. Loodo...
Korisnikov avatar
By Mars
Ali se setih...ne, kako krenem da mislim, tako zakljucim da je NEKA epizoda najbolja.

Da li se mozda zvala "Starvin' Marvin". Kad je dobrodusni Stan poslao dolar... a Avganistanci njima KOZU. Pa otisli da VRATE kozu (jer, kaze Cartman: "Ovde ce se ugusiti u sltakoj atmosferi demokratije na koju nije navikla" - nije mi jasno kako NE voleti SP...), elem, tamo sretnu Bin Ladena i tako dalje...

E. Ne.

Najbolja je "Awsamo2000", ipak. Ipak, ipak, ipak. Kad je natako na sebe kartonsku kutiju i kao se pretvorio u robota pa od sirotog Buttersa izvlacio tajne...Kakva epizoda.

A i ona kad je natako na ruku kao lutku J.Lo. Pa svo otkinuli na nju, od producenata do Ben Afflecka, jer je mnogo bolja riba OD PRAVE. Loodo...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by starsailor
I'm in :D u fan club de:D moja fav. epizoda je ona sa Radiohead. ne znam kako se zove. Tamo su bas bili grozni :lol: :rock:
pa scott tenorman must die, ne rekoh li ja :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kad napravio chili?

"And to take the corpes, of course..."
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, ipak je najbolja kad su...rectalingestion.

Paralelno sa preispitivanjem svojih religijskih ubedjenja.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
bojim se da jeste :yes: kad pocnu da sevaju munje i biju gromovi dok kartman smislja svoj pakleni plan

ali je i starvin' marvin jedna od nepreyebivih, sad kad me podseti

i naravno, sequel starvin' marvin in space, kad dodju na marklar i dijalog na kraju (a muzika u pozadini):

Kyle: Marklar, these marklars want to change your marklar. They don't want this Marklar or any of his marklars to live here because it's bad for their marklar. They use Marklar to try and force marklars to believe their marklar. If you let them stay here, they will build marklars and marklars. They will take all your marklars and replace them with their marklar. These marklars have no good marklar to live on Marklar, so they must come here to Marklar. Please, let these marklars stay where they can grow and prosper without any marklars, marklars, or marklars.

Marklar: Young marklar, your marklars are wise and true.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, neverovatni su.

A jel si gledao ... kako se to zvalo. Mozda "TP", kad su na kucu nastavnice bacali toalet papir? Pa kad 1) pandur ide kod nekog klinca koji je ekspert za to, a on kao Hanibal Lector, i 2) kada Kyle (naravno) ima grizu savesti, A CARTMAN ga izveze na jezero, sa sve betonskim blokom i hoce da ga ubije.

A dok sam pisao ovo otisla mi iz pameti jos jedna....

DA!
Kad se pojavio klinac koga su oni namestili u obdanistu da je podmetnuo pozar. Pa je krenuo da se sveti! Sa onom nastavnicom koja je ostala bogalj posle toga, pa trazili zastitu od 6th graders, ali da slikaju sise Stanove mame...

Ma ne znas koja je bolja...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
kad me vucete za jezik
Al kad kaže na kraju "Chaaa", to mi je VRISAK.

Ja se odkad spremam da udenem u neki post "Shut your fuckin' face, unclefucker"
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mars
Originally posted by AngraMaina
kad me vucete za jezik
Al kad kaže na kraju "Chaaa", to mi je VRISAK.
daaaa
Korisnikov avatar
By Mars
Posle mu ugradili V-chip.
Pa ga sa onim karticama na kojima deca uče pojmove testirali.

I medju svim onim uobičajenim, tek izadje : horsefucker.

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne. Ne znam da li je najbolja, bolja od onih gore, ALI...kad su klinke imale onu papirnu zezalicu, onu zabicu (mi smo to tako zvali) broj, polje, kolko puta...pa ti se padne nesto, A ONI se naprimali da to predskazuje buducnost. PA ONDA ubacili sirotog Buttersa kod njih na zurku, A PRE TOGA iscenirali njegovo SAMOUBISTVO...umirem od smeha i dok kucam ovo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
I dalje nisu normalni, i dalje su fantastični.
13a sezona je počela malo bezveze, ali druga polovina je stvarno :krezavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Ove nedelje kao da nije bilo epozode??

Zadnja mi je Pee...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa valjda je to poslednja.
Po sezoni imaju 14.

Ma ja sam zaboravio na njih, odgledao sam pre par meseci prvih 7 epizoda... pa sam juče i danas odgledao ostatak.
Korisnikov avatar
By Mars
Au. I kraj, nema više?

Veze nemam kako ide ta dinamika. Nikad nisam gledao kako izbacuju...
Korisnikov avatar
By Nexus
Ja svakih par meseci sistematski gledam celu seriju... :adiktusha:
Korisnikov avatar
By krpica
cartman "... you know there is like 5 or 6 minorities wearing their t-shirts in a whale pool ,it really pisses me off ."
:smeh:

jimmy : " to be perfectly frank i peed in a pool about 25 seconds ago ."
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By krpica
zashto ovo svi postavljaju ,cartmana i pokerface . hahahah ima boljih stvari ,goddammit !
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!