Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Dina
(ocajne se i podrazumeva ako su domacice) :roll:
Ajde procitaj ponovo sta si napisala :jutro:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mahnitu
Originally posted by Dina
(ocajne se i podrazumeva ako su domacice) :roll:
Ajde procitaj ponovo sta si napisala :jutro:
Procitala, ali sam zadovoljna napisanim... Za mene su sve zene koje su po zanimanju domacice - ocajne, to se sadrzi vec u samoj reci koja oznacava nekog ko nema finansijsku nezavisnost.
Korisnikov avatar
By bambola
E da,zaboravih Desperate housewives..njih ne propustam...a ni Gilmore girls sto su se donedavno davale,ali ne znam kad su prestale da idu?! Koliko se secam behu subotom ili nedeljom u podne...?!
Korisnikov avatar
By bambola
@Dina-ja sam domacica i nisam ni najmanje ocajna...Ali zaista.
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Simpsonove (ako se setim da podesim timer na VCR-u)
2) Darma i Greg (ne pratim redovno)
3) Undressed (kad ulovim)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by electra
gilmore girls
Obožavala sam tu seriju! Šteta što je više nema na Pinku...
Korisnikov avatar
By Dina
Bambola,

Mozda si ti u nekoj drugoj situaciji u odnosu na ono sto ja podrazumevam pod domacicom... a i inace to je samo moje misljenje...

Mene ta rec asocira na one zene koje izdrzavaju muzevi, nemaju drugi izvor prihoda a imaju po jedno, dvoje dece. Imam nekoliko primera u okolini gde su zene razmisljale da ne moraju da rade jer muzevi dobro zaradjuju, imaju lepe brakove, ljubav itd... da bi se vise godina kasnije njihovi zivoti pretvorili u horor od psihickog i fizickog maltretiranja... iz kojeg jos nisu izasle ili su izasle mnogo kasnije i teze nego da su imale posao i bile u situaciji da pokupe decu i odu. A cak i da situacija nije tako drasticna meni se to nikako ne dopada, ja nekako volim ravnopravno partnerstvo a to bi znacilo da svaka osoba moze potpuno samostalno da zivi, a mogu i zajedno.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Trenutno ne baš mnogo, jer su mi ovde skinuli sve omiljene serije (DH, QAF, Seinfeld, Abs. Fabulous, Lost, Nip tuck, Footballers Wives, Mu?ke...)-(tj. završile se sezone, pa sad umri ?ekaju?i nove...ali hvala Bogu za internet).Što je znak da treba da po?nem da u?im :kletva:
Pa tako sad pratim na kompu:
- Desperate Housewives (?ekam 17u epizodu 2. sezone)
- Footballer$ Wive$ (sino? pogledao 5 epizodu 5. sezone i jedva ?ekam novu)
A na TVu:
- Ljubav u zaleðu na HRT svaki dan od 18:30
- Allo allo, koji nažalost ide jednom nedeljno
- Grounded for life (obožavam ih)...
By spf 3000
Originally posted by bigirl
ne znam do koje epizode se tu davala. ako hoces mogu da ti pokvarim uzitak time sto cu ti prepricati zaplet :)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Lost
C.S.I.
Absolutely fabulous
Korisnikov avatar
By ::fy::
1) Simpsonovi
2) O?ajne doma?ice
3) The L Word (dok sam bio u USA)
4) The Lost (ponekada)
Korisnikov avatar
By Adam*
Alias-dok je isao(obozavam-tu ribu)
Lost-superrr
Dvornikove-iako nije serija,pratim!
CSI-NY-strava krimi serija!
Poceo sam nedavno da pratim malo ove Hrvatcke serije(Ljubav u zaledju-Zabranjrna ljubav),Gluma je losa jako ali eto gledam i ponekad se smejem koliko su jadni(pogotovo Lana-ona palvusa odvratna)a Matija ..to je vrh amaterizma i nije mi jasno kako je lik doisao uopste do toga da se i pomisli da on moze da glumi!
nevidjena razlika nasih i njihovih glumaca .....ali ajd' recimo da podrzavam suradnju!!!!
MAda njihove mlade nade su uzasssssssss!!!!Borna!!???HAhaha
Korisnikov avatar
By Marvin
Od proshle nedelje Domacice i Lost na Novoj-jedno za drugim cetvrtkom "navecer" (zbog ovoga im oprashtam i ogoljeno desnicarstvo i debila "Drugo lice", cak i ona dva cuda posle vesti)
Ako dremam oko 5, onda oslushkujem Tudje-sladje (tako se neshto zove) na TV Apolu.
Nedeljom u 2 Cold feet na B92.
I to je to.
(a nekada sam znao i po 6,7 nedeljnih da pratim- popravljam se, popravljam)
By Paris
Nijednu, bikoz am tu bizi tu woc :dance:
Korisnikov avatar
By KiWi
gilmore girls
Da :( ... serija je odli?na ... majka i ?erka, kao ortakinje :) ... zanimljiva pri?a ...
Korisnikov avatar
By spliff
update:

desperate housewives (mada mi ne odgovara ovaj ritam, jedanput nedeljno. a i gos'n zzeljko mitrovicc bi mogao da se odluchi u kojem cce terminu da ih pushta)
By spf 3000
da dodam:

dr. 90210 :drama:
project runway

8 simple rules for dating my teenage daughter
grounded for life
By just!N
Ima ih puno..."Undressed","8 simple rules..","Grounded for life","Six Feet Under"...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiwi
Da :( ... serija je odli?na ... majka i ?erka, kao ortakinje :) ... zanimljiva pri?a ...
I ovaj muški lik (vlasnik kafi?a) je vrlo interesantan. Sa jedne strane je vrlo nekonvencionalan (npr obla?enje) a sa druge strašno konvencionalan (tj. ne blesavi se, ceni naporan rad itd). U suštini cela serija ima te delove koje ne o?ekuješ jer si se navikao na stereotipnu pri?u
Korisnikov avatar
By MARQUE
Rijetko gledam televiziju, no kada je upalim onda gledam Simpsone na RTL-u (15:30), svake prestupne pogledam - Ewerwood (RTL), Pozdrav iz Wodrerfallsa (RTL) i Školske tajne (RTL) ... a subotom ujutro znam pogledat reprize svih epizoda Zabranje Ljubavi (RTL) :D

Netko je spomenuo Dvornikove .. e to je jedino (uz Mjenja?nicu) što nikada ne propustim no to je više reality show nego serija :bicikl:

Prek dvd-a gledam Queer As Folk & Tko živ, tko mrtav -eng: Dead Like Me (najbolja serija ikada, snimio sam ih sve sa HRT-a kada ih je još ljetos prikazivao ali sam skinuo i dvd verziju :love: )
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
gilmore girls
Kiwice, skupljaj lovu... Videh u Espru da imaju ceeeeeoooo serijal Gilmorovih! :blenta:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by REI

-ljubav u zaledju u 16:00 (shta cu, ranije sam umesto ovoga shaltao pola sata pa gledao roseanne u 16:30 na RTL, ali kad mama i sestrichina gledaju pink ne mosh' od nji' )
Nisam znao da ta serija ima i svoju službenu web stranicu ... (ako si koju propustio epizodu) :gotika:

http://www.ava.hr/ljubav/
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MARQUE
Školske tajne (RTL)
Tko živ, tko mrtav -eng: Dead Like Me
Šta su Školske tajne? tj kako se izvorno zove?

A gledao sam Dead like me, ali mi se ne svidjaju glavni likovi (devojka i njena majka, i jedna i druga su mi odvratne) nego samo sporedni, i onda me to iživcira...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by jukie

Boston Public je na engleskom ...

evo link sa RTL-a .... http://www.rtl.hr/program/prikaz/674/
A gledao sam Dead like me, ali mi se ne svidjaju glavni likovi (devojka i njena majka, i jedna i druga su mi odvratne) nego samo sporedni, i onda me to iživcira...
Joj ja ti ne mogu opisati koliko obožavam tu seriju, ... kao da je raðena TO?NO po mojem ukusu ... to je jedna od rijetkih serija koja unato? tome što je ameri?ka ne name?e nam njihove društvene norme i vrijednosti; - mogao bih je gledati opet, i opet i opet.... i tako u nedogled .. :cheer:

A tek glazba u seriji kako je dobra :love:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by MARQUE
Boston Public je na engleskom ...
evo link sa RTL-a .... http://www.rtl.hr/program/prikaz/674/
A, ?uo sam za Boston Public... tj ameri?ki nastavnici su se bunili kako je apsolutno nerealno i kako ?e narod pogrešno da shvati njihove prave probleme [size=-2]nešto nešto nešto [/size] ...
ina?e što se ti?e te navedene epizode, evo malo kritike: pisanje rep pesme na temu književnog dela i prihvatanje toga kao legitimnog školskog zadatka na koji se dobija ocena, je toliko puta upotrebljena fora da je više dosadna... i u filmu i u pravom životu... upravo je potreban manjak mašte a ne višak, pa da se tako nešto zada... kao da kod nas daš deci da naprave turbo folk pesmu na temu "na Drini ?uprija" i recituju je na ?asu srpskog...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pratila sam Kamiondzije, pratim seriju Stizu dolari, a volim i Allo Allo.
Korisnikov avatar
By spliff
csi (las vegas) na obn-u
Korisnikov avatar
By Myself
Jel' neko gledao 'Arrested development' iliti 'Zaustavljeni u razvoju'?

Meni je ta serija super. Jednu od glavnih uloga igra lezbejka Portia de Rossi, nova devojka Ellen DeGeneres. Jbt, ostavi Francescu Gregorini zbog ove bakute. :doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!