Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by MahnituProcitala, ali sam zadovoljna napisanim... Za mene su sve zene koje su po zanimanju domacice - ocajne, to se sadrzi vec u samoj reci koja oznacava nekog ko nema finansijsku nezavisnost.Originally posted by DinaAjde procitaj ponovo sta si napisala
(ocajne se i podrazumeva ako su domacice)![]()
![]()
Originally posted by KiwiI ovaj muški lik (vlasnik kafi?a) je vrlo interesantan. Sa jedne strane je vrlo nekonvencionalan (npr obla?enje) a sa druge strašno konvencionalan (tj. ne blesavi se, ceni naporan rad itd). U suštini cela serija ima te delove koje ne o?ekuješ jer si se navikao na stereotipnu pri?u
Da... serija je odli?na ... majka i ?erka, kao ortakinje
... zanimljiva pri?a ...
Originally posted by KiwiKiwice, skupljaj lovu... Videh u Espru da imaju ceeeeeoooo serijal Gilmorovih!Originally posted by bigirlDaOriginally posted by electraObožavala sam tu seriju! Šteta što je više nema na Pinku...
gilmore girls... serija je odli?na ... majka i ?erka, kao ortakinje
... zanimljiva pri?a ...
Originally posted by REINisam znao da ta serija ima i svoju službenu web stranicu ... (ako si koju propustio epizodu)
-ljubav u zaledju u 16:00 (shta cu, ranije sam umesto ovoga shaltao pola sata pa gledao roseanne u 16:30 na RTL, ali kad mama i sestrichina gledaju pink ne mosh' od nji' )
Originally posted by MARQUEŠta su Školske tajne? tj kako se izvorno zove?
Školske tajne (RTL)
Tko živ, tko mrtav -eng: Dead Like Me
Originally posted by jukie
Šta su Školske tajne? tj kako se izvorno zove?
Originally posted by jukieJoj ja ti ne mogu opisati koliko obožavam tu seriju, ... kao da je raðena TO?NO po mojem ukusu ... to je jedna od rijetkih serija koja unato? tome što je ameri?ka ne name?e nam njihove društvene norme i vrijednosti; - mogao bih je gledati opet, i opet i opet.... i tako u nedogled ..
A gledao sam Dead like me, ali mi se ne svidjaju glavni likovi (devojka i njena majka, i jedna i druga su mi odvratne) nego samo sporedni, i onda me to iživcira...
Originally posted by MARQUEA, ?uo sam za Boston Public... tj ameri?ki nastavnici su se bunili kako je apsolutno nerealno i kako ?e narod pogrešno da shvati njihove prave probleme [size=-2]nešto nešto nešto [/size] ...Originally posted by jukieBoston Public je na engleskom ...
Šta su Školske tajne? tj kako se izvorno zove?
evo link sa RTL-a .... http://www.rtl.hr/program/prikaz/674/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!