Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734665#p2734665]HalfJack napisao:[/url]Homeland season 3. Nije mi (još) dojadilo. Inače SNLova parodija: https://www.youtube.com/watch?v=K4aeibd1Rrc" target="_blank :radosnice:
Slika

/Ja sam krenula s petom. Četvrta mi je već bila li-la, tko zna što peta nosi.

...osim sexy Nijemaca, kao što je Alexander Fehling + Nina Hoss.

HJ, gledaj novu sezonu Survivora i onu prethodnu ako nisi. Mislim da će ti se svidjeti. :D
Sinoćnja epizoda. <3

Btw, JOŠ se nisam izborila sa zadnje dvije epizode True Detective. :drama:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Još se boriš, petica za zalaganje! Ne znam, te neke serije uz najveću volju izdržim dvadesetak minuta (npr. Game of Thrones), a neke probam više puta kao Homeland. Homeland još dobro teče radnja, još vidim kako će se to razvijati. Claire Danes je govorila da će se to snimati još dvije sezone, takav joj je ugovor. Mnjah.

A Survivor, obnavljam kolekciju malo po malo :maska: Neke sam već gledao sezone on random. Najkasnija mi je 27. sezona. Will download it.

---
American Horror Story, odgledam sam jednu epizodu četvrte sezone, pa onda petu sezonu dvije epizode i uistinu toliko razvlačenje. Nedamise. :mete:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734731#p2734731]HalfJack napisao:[/url]Još se boriš, petica za zalaganje!
:lol: , 5-ica za mazohizam!

Fali mi Survivor topic i fanovi, kao na onim forumima iz kenozoika. :sigh:

Bilo je nekoliko dosadnjikavih sezona u ovim 'dvadesetim', ali zadnje dvije-tri su zanimljive. Htjela sam pogledati sve sezone (paše mi to ujutro uz doručak :D), međutoa, ove prve sezone se mogu naći na netu samo u koma kvaliteti. :sniff:

The Amazing Race sam pokušala par puta gledati, ali mi ne ide. :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Homeland sam gledala tipa jednu i po sezonu. Ne mogu Kler da organski smislim, pa to ti je.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:The Amazing Race sam pokušala par puta gledati, ali mi ne ide. :neznam:
To to? https://www.youtube.com/watch?v=-OZjHjJToVo" target="_blank Nisam probao to gledati, samo znam tu scenu. :D

Survivor tema, pere me nostalgija. Ranije sezone uistinu kvaliteta <3 Ubrzavao sam neke epizode, jer su bile loše. Ali još uvijek valjda Australija mi je bila jedna od najdražih sezona, čak gledao sam to davno na televiziji. A lošu kvalitetu trpim jer eto, Australija.
Hys. napisao:Homeland sam gledala tipa jednu i po sezonu. Ne mogu Kler da organski smislim, pa to ti je.
It's okay. We forgive you. :veverice:

:lol:
By Aven
Puno žena je izrazilo antipatiju prema Claire. Jedna frendica pak ne može smisliti Kate Winslet.
Meni obje spadaju među najdraže glumice. :love:

Jedino što su mi toliko dominantne i samodostatne da ovi glumici koji im glume partnere više u kadru izgledaju kao suvišni privjesci. Kemija između Claire i čovječje ribice Damiana Lewisa mi je nikakva. :/

*

A propos Survivor Australije, u ovoj aktualnoj sezoni 'Second Chance' su Jeff i Kimmi, 15 godina stariji. :D Cast je sastavljen od bivših igrača iz proteklih sezona (po izboru fanova). Napeto je.

Slika

Slika

Kelly (na slici uz Kimmi) iz prve sezone je neprepoznatljiva. Super se istesala, ali faca joj je sva nabrekla od botoxa or such. :/
By Aven
Jerry je već bila poslije u jednoj sezoni, Heroes vs. Villains, čini mi se.

Parvati je meni najdraža igračica ikad i njena Micronesia sezona mi je naj. :love:

Slika

Kraljica. <3

Slika

Parvati, Cirie & Amanda trio. :leviathan:

*

Gledala sam Mildred Pierce. 'Nako. Olive Kitteridge mi je puno bolja u toj kategoriji HBO-ovih mini-serija.

Ja trenutno skidam Great Expectations.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Scary shit.

Aven napisao:Parvati, Cirie & Amanda trio.
Je to onaj dream team kada su blind sideale svu moguću ekipu? Ne sjećam se više koja je to sezona, that was fun. Parvati prava manipulatorica :D

31. sezona, već na petoj epizodi :lol: *no life*
By Aven
Je, je. Ta sezona (16) je prava mala škola feminizma. :D

Zbilja si brz. :lol:

Slika

Chaos Kass. <3

(ona je izvorno iz S28)
Korisnikov avatar
By HalfJack
She is fun <3 Prilično zabavna sezona, nitko me specifično čak ne živcira. Njegova kosa, because I'm worth it *L'Oréal*

Slika

Jeff mi je prebrzo ispao, prije je bio više bitchy. :D Sada je odrasliji, zamisli ti to lol

---
Homeland, četvrta sezona. Ok, doduše ono jebanje sa klincem. Nema većeg zbližavanja, samo dva tri dana imamo da se zbližimo. Go, Carrie fuck him. To mi je bilo baš pretjerivanje.
By Aven
Odrasliji i širi. :D

Volim(o) dečka z loknicama. <3 On je bio u prošloj sezoni i ljudi ga baš vole.
Doduše, ove sezone igra na sigurno da ne frkne prerano jer je svima target, a to mi bude dosadnjikavo. :sniff:

Jako me podsjeća na Ozzyja, samo što je pametniji, staloženijii i simpatičniji.

*

Da, ni meni se to nije svidjelo. :/
Btw, kakav ti je Quinn?

Identificiram se dosta s njim. :D

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Hah, Ozzy mi je na kraju ostao najupamćeniji kada je onaj trio fantastikus izvršio blind side na njega, pa ona njegova šokirana faca :') A slabo sam ga pamtio i prisjećao se ga kako tako. I niti sam ga iz prve skužio s tom kraćom kosom? Svašta

A ovo sa Homeland, Quinn je postao simpatičniji sa vremenom. Tek sada sam više obratio pozornost na njega, a i to kako je bio stavljen u neki normalni život, van vojnih akcija, kada ono to njega izludi.

Trenutno mi je najviše fora ispalo kako u sedmoj epizodi kada Carrie postane batshit crazy jer su joj zamijeni lijekove <3 I onda kada je slijedio zadnji trenutak kako se Brody vratio, srećom halucinirala je :lol: To je bilo u trenutku gledanja toliki rolle eyes, prevelika bi to bila sapunica da se vratio.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nijedna nije dorasla True Detective-u.
Korisnikov avatar
By gossip
heroes reborn nije ni priblizna originalu
kad bi samo jednu epizodu vratili claire bennett (hayden) :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Odlična serija.

ot:

Počeo da gledam London Spy.
By Aven
Ovi Nijemci u Homelandu u jednoj epizodi međusobno pričaju njemačkim, a u drugoj engleskim jezikom. Bez obzira što su sami u sceni. :lol:

Svejedno, i dalje mi je ta serija u svojim lošijim sezonama bolja od nekog prosjeka.
I taj vražji cliffhanger na kraju. Tko će dočekati utorak. :cupakosu:

Next: Šesta sezona Downton Abbey.

Slika
By Aven
To mi je najbolja epizoda u sezoni. Kako su ga skurile. Kraljice. <3
Deveta je već dosadna. :sniff:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Poceli su da je prikazuju?

Ja gledala negde u martu (cini mi se) pilot epizodu i dopalo mi se.
Korisnikov avatar
By Srklet
izašle su jučer sve epizode, i was binge-watching it this weekend. ^^

u svakom slučaju, vrijedi pogledati. super glumci, super priča.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!