Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Odlična je. Ja nešto vrteo film i podsećao se scena iz prve sezone-odlična glumica kad se sve uzme u obzir.

Inače, da se nasmejemo:

If anyone has seen the finale of American Horror Story then can you tell me what Myrtle's last word was before she was burned at the stake? The one that she screamed right before she was set on fire. I played it back a few times and each time I just heard her say "Vagina" and I know that's not what she said.

http://answers.yahoo.com/question/index ... 507AAQa6PH" target="_blank
Korisnikov avatar
By gossip
za sada mi je druga sezona favorite
Korisnikov avatar
By constantine
Ladno su se popisali po svemu sto su uradili u prve dve sezone. Bilo je ocigledno da je Kordelija sledeca suprim jer korz celu sezonu ona je mucenica bla bla bla..... Sezona nije pocela lose ali vec od 2-3 ep samo je islo nizbrdo... Ima tu par momenata koji su mi se svideli ali ono ubijanje i ozivljavanje svakog po 2 puta je malo mnogo... mada hvala im za:
http://www.youtube.com/watch?v=CIaSUNYzRDI" target="_blank
i
http://www.youtube.com/watch?v=mDkKyBU7GCs" target="_blank
Korisnikov avatar
By V25
Meni je ova sezona bila omiljena do samog kraja. Kakav užas.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Ja sam gledao prvo prvu , trecu pa tek onda drugu sezonu..
Svaka je lepa na svoj nacin. Svidja mi se serija + Evan Peters mi je nekako super cute :) ,valjda volim te malo lude :D
A cuo sam da u sledecoj sezoni nece biti Jessica Lange, sto se nadam da je netacno.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Netacno, she's running the FreakShow, koliko sam ja informisan. Tako se inace zove 4. sezona.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sve sam odgledala u par dana CAN'T WAIT novu sezonu

prve dve su jako kul do samog kraja. treća mi je nekako slabija sa radnjom zapleti su malo smor ono ubijanje oživljavanje ubijanje oživljavanje al održala mi je pažnju ipak
Korisnikov avatar
By badu
treća sezona je žešće govno
ATOLIKO SAM NADE POLAGALA U NJU
Korisnikov avatar
By Horcrux
Sjajna serija, obozavam Dzesiku Leng. Tesko su mi pale vesti da je nece vise biti u AHS nakon cetvrte sezone, ona je bila najbolji lik u sve tri sezone.

Sto se tice serije, nije strasna, tesko da se moze kategorizovati kao horor, ali je zanimljiva i ima pun osjajnih likova. Prva sezona je bila dobar uvod. Klasicna prica, ukleta kuca, ubistva vlasnika, itd. Zao mi je sto se Koni Briton (Vivijan) nije posle pojavljivala.

Druga sezona je pobednik za mene. Prica je najbolja od sve tri sezone. Vise likova me je potpuno osvojilo. Prvo mesto definitivno ide Lani Vinters koja je bila sjajna heroina. Mnogo mi je drago sto je prezivela na kraju (a svi koji gledamo ovu seriju znamo da vecina likova na kraju sezone umre). Zatim sestra Dzudi mi je bila uzasna na pocetku, medjutim sam je bas zavoleo kako je sezona odmicala. Sestra Meri je bila zanimljiva, a Dr. Oliver je zaista bio sjajan antagonista (inace obozavam Zakarija Kvinta).

Treca je malo razocarala iskreno. Ako iko voli magiju, fantaziju, vestice i slicno, onda sam to ja. Prica je imala puno potencijala, ali mislim da je glavni promasaj bila skola za vestice koja je bila potpuno neuverljiva. Ipak, videli smo neke nove i zanimljive likove kao Medison Montgomeri, Mari Levo i druge. Dzesika Leng i Sara Paulson su bile super u ulogama majke i cerke.

Ono sto cini ovu seriju dobrom su dobri likovi pre svega. Radujem se cetvrtoj sezoni. Naslov deluje obecavajuce.
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635922#p2635922]thewoman napisao:[/url]treća sezona je žešće govno
ATOLIKO SAM NADE POLAGALA U NJU
Lol, meni je isprve toliko legnula. Pri kraju mi se je kvarila, ali zbog tematike mi najviše leži. Drugu sam zaobišao (možda konačno to skinem i vidim što se tamo događa). Prva pak najviše me živcirala. :/ Nedavno jedva završio prvu epizodu. Fun show na neke trenutke, odlična glumačka postava.
Korisnikov avatar
By gossip
"Returning cast members from previous installments of the series include: Jessica Lange, Evan Peters, Denis O'Hare, Frances Conroy, Sarah Paulson, Jamie Brewer, Emma Roberts, Kathy Bates, Angela Bassett and Gabourey Sidibe."

Emma :love:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!