Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Uhm... Ja sam stigao do treće epizode prve sezone ali me nije nešto preterano zainteresovala serija do sada. Ili grešim ili će tek postati zanimljivo... I da, nisam čitao knjige :(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja sam posle prve epizode hteo da zabatalim seriju.... Al na sreću nisam. Treba dosta vremena da se uhodaš (bar je meni trebalo), posle sve nekako dobije smisao.
Korisnikov avatar
By moonadorn
V25, odgledaj prvu sezonu. Tek na kraju prve pocinjes da shvatas koliko je serija genijalna. A svakako su savet i knjige!
Noctis, smisao ce tek da se dobije. Stay tuned! :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Objavljen je konkurs na kojem traze statiste iz Srbije za snimanje Game Of Thrones u Dubrovniku i Splitu ove jeseni :D eto prilike za sve koji imaju visak vremena da se prijave i budu deo ove epske serije pa makar i glumili samo mrtvace koji leze na nekoj livadi nakon bitke :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Postoje i kriterijumi neki za statiste traze od 20-65 godina a oni koji su mladji od 35 je pozeljno da budu atletski gradjeni :D a za devojke verovatno da imaju velike srednjovekovne grudi :lol: i da budu spremne da ih pokazu ako treba :D
Korisnikov avatar
By gossip
mislim da zadovoljavam kriterijume :D
ako treba i grudi cu pokazati :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Imam pitanje ovako, ja sam odgledao obe sezone i smorio se jer sam dugo cekao trecu,pa me zanima jel treca ista vlaja?
A da,zaboravih...
Slika
Kurvetina!!!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kraj četvrte i kraj devete epizode su ok. Ostalo je malo smor. Ako nisi čitao knjige, deveta će te prilično šokirati.
Korisnikov avatar
By Dirrty
" Christina Aguilera - The mother of dragons :krezavi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
I am god of tits and vine, though :autoironija:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jedva cekam. Napokon su resili da ubace Dornu. Jedino mi je pomalo krivo sto su Dornjani predstavljeni beli (a nisu, sudeci po opisima iz knjige).
Korisnikov avatar
By corto
nisu ni u seriji beli glume ih pedro pascal i indira varma, meni je zao sto nema vise likova iz dorne, a mozda ce i biti :molise: a sledeca sezona pocinje od 6. aprila :tapse:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607168#p2607168]corto napisao:[/url]nisu ni u seriji beli glume ih pedro pascal i indira varma, meni je zao sto nema vise likova iz dorne, a mozda ce i biti :molise: a sledeca sezona pocinje od 6. aprila :tapse:
Dobro, to je vec stvar percepcije, koliko su Pedro i Indira zapravo etnicki slicni Dornjanima. Ja sam stekla utisak da su oni nalik na Egipcane, mozda cak i tamnije nijanse boje koze. No, opet sam debeli Dzordz je rekao da je zadovoljan sa izborom glumca za Oberina, tako da necu da se zalim (ali je to trebalo da bude Oded Fehr).
Ako izbace pescane zmije ja cu da organizujem masovne proteste, no me interesa!

:yay: Mars!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!