Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
^ Slažem se sa Viktorom. Meni je prva sezona bila neopisivo dosadna, druga mi je bila podnošljiva, a posle toga je sve bolja. Sad mi je baš zabavna.
Korisnikov avatar
By V25
Dovoljno je camp, a u isto vreme obrađuje vrlo ozbiljne (i aktuelne) teme, ne čini kompromise koje tv mreže zahtevaju (prvenstveno mislim na cenzuru, ali to je HBO pa im se može), ima dovoljno sarkazma i crnog humora, dinamična je, i glumci su dobri i lepi. Đe ćeš više :)
By Ulix
^ Da Jason Stackhouse izgubi moć govora i da se ne oblači, kao i da Lafayette i Pam dobiju više vremena u svakoj epizodi. I onda ću biti zadovoljan. :D
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394641#p2394641]Ulix napisao:[/url]^ Da Jason Stackhouse izgubi moć govora i da se ne oblači, kao i da Lafayette i Pam dobiju više vremena u svakoj epizodi. I onda ću biti zadovoljan. :D

Ooooo da!!! Obožavam Pam i Lafayette-a. Najbolji likovi. Meni je jedina enigma kako (i u kom univerzumu) je Sookie glavna "snaša", na koju se loži sve što hoda, hramlje, puzi, bilo to živo ili mrtvo, vampir, vukodlak, shapeshifter, vila... Mislim wtf? Kao lokalna mlekarica.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394643#p2394643]Viktor Vilotijević napisao: Meni je jedina enigma kako (i u kom univerzumu) je Sookie glavna "snaša", na koju se loži sve što hoda, hramlje, puzi, bilo to živo ili mrtvo, vampir, vukodlak, shapeshifter, vila... Mislim wtf? Kao lokalna mlekarica.
Samo ovo ću ti reći: I'm so over Sookie and her precious fairy vagina, and her unbelievably stupid name.

:love:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Uozbiljiše se u ovoj sezoni. Vrlo malo materijala za drkanje. :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
A šta je sa naked dancing fairies u poslednjoj epizodi? :lizalica:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394639#p2394639]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Dovoljno je camp, a u isto vreme obrađuje vrlo ozbiljne (i aktuelne) teme, ne čini kompromise koje tv mreže zahtevaju (prvenstveno mislim na cenzuru, ali to je HBO pa im se može), ima dovoljno sarkazma i crnog humora, dinamična je, i glumci su dobri i lepi. Đe ćeš više :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2394641#p2394641]Ulix napisao:[/url]^ Da Jason Stackhouse izgubi moć govora i da se ne oblači, kao i da Lafayette i Pam dobiju više vremena u svakoj epizodi. I onda ću biti zadovoljan. :D

+ da hojt tuca dzejsona
ali nezno
:blush:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To bi bio greh, naročito za oduzimanje nevinosti.
Hojt mi je bljak, i pritom nije vampir!

Neka Jasona naguzi the Guardian npr. :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedan jebozovan vampir manje, ali makar smo ga videli u utegnutom sportskom izdanju. Nice piece of ass.
Korisnikov avatar
By gossip
aaaaaaaaaaaa ko je umro? O.O
nisam jos uvek gledao novu epizodu :D
Korisnikov avatar
By bern
gledao sam jednu ili dvije sezone, ne sjećam se. bilo mi je super. sad ne gledam ništa, ni filmove ni serije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vampire Tara :love:

Crnkinje imaju divne ruke i ramena.

Nevampirska sranja i vampirska religioznost me smara, tako da premotam skoro pola epizode.
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da treba da "ganjaju" seriju još sezonu ili dve. Sasvim dovoljno. Plašim se da će je upropatiti.
Korisnikov avatar
By Hys.
znam, ali tupe ne vredi ako omatoris u licu do jaja.
By loreenche
Based from what you guys wrote, skinuću prvu sezonu i videću kuda vodi. Prvo moram da završim Gossip Girl. :lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!