Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ok je Mariza. Samo sto ja ne mogu vise od 3-4 pesme da dgledam - previse ekspresivno za moj ukus.
Takodje, ne mogu puno ni da je slusam, ubedacim se neopazeno...

Elem, utisak... moj je fantasticno uradjena emisija (nasa!!!) za decu i ljude ostecenog sluha! Produkcija, ideje, efekti (voditelji koji NIJE Nikola Djuricko ili neka iz Leteceg Starta...). Stvarno odlicno, prepodnevni termin neki.

„Pa šta što nemam fakultetsku diplomu?! Kakve to ima veze?? Pa da li je MARSOVOM DUPETU potrebna nekakva diploma, nekakvo UVERENJE da je najbolje?!?“
(Aleksandar Tijanić, Javni servis RTS)

http://www.who2.com/
Korisnikov avatar
By Mars
O, pričam sam sa sobom. Opet.

Dragi Marse,

Moj utisak večerašnjeg programa je Keš Taxi. U dilemi sam da li su ono bili ispadi homofobije, u slučaju ona dva gayolika momka na kraju... U svakom slučaju jako JAKO inteligentno.

Drugi utisak je Tootsie na TV, odavno se nisam onako slatko smejao. Mnogo više od pretencioznih komedija današnje produkc ije.

Zauvek tvoj,
--Mars

:pirat:
Korisnikov avatar
By gorilica
Tebe je dragi Marse teško ne voleti! :love: :love: :love:
Toliko šarma da čak izbija i iz tvog dupeta! :P

:kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Meni je utisak danas sto je Foks televizija potvrdila da nista u Srbiji ne moze da ostane svetsko.

Znaci Fox, vlasnistvo NewsNetowrka koji gospodari medijskom imperijom i cije stanice postuju svoju programsku semu kao ocenas, menjajuci je samo u slucaju politickog atentata na nekog znacajnog, akcija poput 11. septembra i dolaska vanzemaljaca u stilu Indenpendance day (kolika apozicija), e! Taj njihov Fox u Srbiji je pomerio prikazivanje prvog dela filma "Zima jednog lava" zbog... prenosa utakmice Crvene zvezde.
Bez obavestenja, bez izvinjenja, bez vremena kad ce ga ponavljati... bez icega. Zovem te smradove i niko mi se ne javlja.

Nadam se da ce ih spopasti neka ekvatorijalna bolest iz Afrike od koje ce im se penisi ubudjati i ucrvljati. :mag: :egzorcist:

Kopilad su mogla makar da objave nesto na sajtu... crkli dabogda.

Offtopic, sta se desilo sa kulturnim nokautom? Ja to nisam pratio od kako se prebacila na RTS, nekako ima neka atmosfera zbog koje bezim od tog kanala.
Korisnikov avatar
By Mars
I to baš kad je trebalo da bude Zima jednog lava... Oni su to najavili u dva dela, subota i nedelja. Da li je uopšte bilo, sa zakašnjenjem?

A Nokaut je Maja U. nokautirala. Mnogi su ili prestali da ga gledaju ili izgubili naviku i zaboravljali od kada je prešao na javni servis. I meni je lično totalno izgubim šarm.

Korisnikov avatar
By Egon
kulturni nokaut josh uvek traje????

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Mars
I to baš kad je trebalo da bude Zima jednog lava... Oni su to najavili u dva dela, subota i nedelja. Da li je uopšte bilo, sa zakašnjenjem?
Ne, ni u vecernjem terminu reprize, nista. Izem ti americku televiziju koja se za mesec dana srozala na nivo RTS2. Kad god je neka utakmica, brisi celu semu bez ikakvog obzira. Stoke, bre.

Ne znam da li ce biti danas drugi deo (ne bi me iznenadilo) bez prvog.

A to sto ne dizu slusalicu na moje apele...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
opet sam poludeo i gledao umetnicko klizanje. izlazi par na led i pocinje pesma You`re Beautiful by James Blunt. Spikerka se ubacuje sa rechima: sigurno vam je dobro poznata pesma You`re Beautiful koju izvodi Josh Groban :wtf: ali dobro, ipak je to medijska javna kuca Srbije:D
Korisnikov avatar
By Mars
Biserni su i jedan i drugi. Totalno odsustvo korisnih i tačnih informacija kad komentarišu ono dvoje, totalno.

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hoplit
Meni je utisak danas sto je Foks televizija potvrdila da nista u Srbiji ne moze da ostane svetsko.
Ja se slatko-tužno nasmejem svaki put kad mladi nadobudni public PR neke strane firme izjavi kako je dotična roba ili usluga ovde ama baš isto onakvog kvaliteta kakvu dobiju potrošači u NYC, Londonu, Parizu ili Rimu...

Korisnikov avatar
By gorilica
Zalomio mi se pink večeras.
Neću da lažem, povremeno me uhvati loodilo i otpratim po koji Grand, ali ovo što oni puštaju je stvarno jad i beda. :mukamije:
Ponovo su krenuli sa audicijama, i ponovo puštaju freekove. Ne znam da li sam bio više besan ili zgranut. Jbt, u onome što bi trebalo da bude "zabavni" program, oni su toliko drski, da puštaju očigledne psihijatrijske slučajeve. Neko njima blizak bi zaista trebalo da presavije tabak i tuži ih.

Nakon toga, snimak izbora za miss Balkana.
Komentator, koji nije našao za shodno da mu neko prevede sa grčkog pola programa (mislim, i da je live, bilo bi ne oprostivo za urednike) i lupa čekića koja se čuje iz studija, kao podloga za komentare. Da li što sve ređe i ređe gledam TV pa mogu objektivnije da sagledam situaciju ili nečeg drugog, ali Pink nikada nije bio na nižim granama nego sada.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja malo uhvatio. Moji me u tom trenutku zvali nešto u dnevnu sobu.

Jadna manifestacija, jadan prenos. Jadna pobednica (naša).
Lepše devojke sretnem kod mene u komšiliku na putu do kontejnera kad izbacujem đubre od svih onih kandidatkinja tamo.

Korisnikov avatar
By Mars
Inače, i ja retko gledam TV. Emisije koje redovno pratim više ne postoje. Nema više svetinja koje se ne propuštaju. Ne čitam nedeljni program, ne markiram šta ću da gledam... Malo jutarnjeg programa i popodne ili uveče ako naletim na nešto.

Najviše je u kući uključen Travel Chanel.

Korisnikov avatar
By Mars
... ali imaš TV-karticu? :D

Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Takodje. Na netu moze da se nadje vecina stvari koja me zanima, serije pre svega, ali bas mi je zao za "Zimu jednog lava". Toga nema nigde na torrentima.

No...

Inace, kod mene je uglavnom ukljucen history channel, mada mislim da sam vec odgledao svaki program koju imaju.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, da...

I stampac, i ADSL, i FM karticu, i antivirus program, i zdrav kuler, i podlogu za misa, i zvucnike skuplje od 400 dinara... Ma, sve ja to imam!
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Stvarno - šta će ti još i televizor pored svih tih čudesa! :D

Ja sam se History kanalom oduševljavao, ali sam se izgleda predozirao pa sada ne mogu da ga smislim.

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Oki, upravo na Foxu sa zgrazavanjem gledam Stalonea kako sparinguje sa leshinom neke ogromne zivotinje :wtf:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to mora da je Roki BALBOA.

By Sixto
FOX, Marko Zivic Show - gost Jelena Tomasevic

Sta reci, fantasticno!
By superfly
Originally posted by Sixto
FOX, Marko Zivic Show - gost Jelena Tomasevic

Sta reci, fantasticno!
tek posle odgledane reprize sam shvatio na šta misliš :)

ostao sam bez reči posle otpevane pesme....
By Sixto
Devojka moze da peva, jednom rukom da drzi mikrofon, a drugom da pici pesnicu Kovacevoj u stomak i da se ne umori!
Koji je ona talenat sunce ti!
By Sixto
Upravo traje tako da moze da se kaze Utisak Popodnevnog TV programa!

U svom trash talk show programu 'Petkom u dva' Jelena Bacic Alimpic je ugostila danas Milana Babica, Natasu Kojic Kebu, Danijelu Vranic i neku tetku kreatorku!

Prelazi s pitanjima na Babica i euforicno nezaustavljajuci se pocinje pitanje: '...oduvek je poznato da vam supruga pise textove i da se tu fantasticno dopunjujete, da li ce i dalje....'
U tom momentu covek joj upada u rec i prekida je: '...verovatno niste upoznati al ja sam ostao bez supruge, ona je preminula'.
Tajac........
'Jao ja se stvarno izvinjavam, nisam znala, nisam imala nikakvu nameru....'
A novine pisale o tome jos kad je umrla pre najmanje pola godine i covek naocigled svih nosi crni flor na reveru!
Kukala joj majka!

:doh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Danas ne nameravam da gledam tv program do uvece.
Uvece planiram da pogledam emisiju Isidore Bjelice " Glot frket ", koja pocinje u 20 sati i 30 minuta na BN televiziji.
Imace tri vrlo interesantne gosce u studiju.
Preporucujem vam da pogledate Isidorinu emisiju veceraske.
:)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:love:
Deni ti bash volish da iskopavash teme? :smeh:
Maaars. :love:

on:
nip/tuck
By Sixto
AMIGI show, Pink :doh:

___________________________________________________________________________________

Ja zelim da se javno u ime celog Novog Sada, gradske uprave, komunalnih preduzeca, saveta mesnih zajednica, penzionera, skolaraca, studenata, profesora, radnika, lekara i ostalih gradjana da se javno izvinem Srbiji, naravno i forumu, sto smo joj u televizijsku pecalbu poslali kongenitalnu malformaciju po imenu Ena Popov i da obecam da se to u buducoj istoriji nece ponoviti! U Novom Sadu zive i rade vrlo talentovani, vredni i pametni ljudi koji bi trebali biti za primer, ali je cudan splet okolnosti sumraka nacionalnih frekvencija u Srbiji doveo do isplivavanja humanog otpada koji se godinama talozio i inkubirao na dnu u eri post-Milosevicevskog vremena!
Jos jednom se izvinjavam, nije nam bila namera!

S postovanjem, Vas Sixto!
Korisnikov avatar
By gorilica
Moj utisak juchershanjeg TV-a je prekid signala TV Pink, kod mog kablovskog operatera u pola emisije "Trenutak istine", zbog koje sam i ukljuchio TV.:sekirica:
By Sixto
Nije vecerasnji tv, al trkeljisem malo na jutjubu Dvougao i naletim na duel Bebi Dol i Kovaceve!

Citiram:
'Da li SPC treba da prihvati novi, gregorijanski kalendar?'

Bebi dol: 'I to mislim, zasto da ne!'
Aleksandra: 'Da! Posto je izracunavanju tog kalendara doprineo nas covek, Milutin Milankovic!' :doh: :doh: :doh:
By Kragi
Da izbunarimo josh jednu temu :D

Utisak je ostavio FK Marsej sjajnom igrom protiv Milana, a i Bordo protiv Juventusa :D

Originally posted by Sixto

AMIGI show, Pink :doh:

___________________________________________________________________________________

Ja zelim da se javno u ime celog Novog Sada, gradske uprave, komunalnih preduzeca, saveta mesnih zajednica, penzionera, skolaraca, studenata, profesora, radnika, lekara i ostalih gradjana da se javno izvinem Srbiji, naravno i forumu, sto smo joj u televizijsku pecalbu poslali kongenitalnu malformaciju po imenu Ena Popov i da obecam da se to u buducoj istoriji nece ponoviti! U Novom Sadu zive i rade vrlo talentovani, vredni i pametni ljudi koji bi trebali biti za primer, ali je cudan splet okolnosti sumraka nacionalnih frekvencija u Srbiji doveo do isplivavanja humanog otpada koji se godinama talozio i inkubirao na dnu u eri post-Milosevicevskog vremena!
Jos jednom se izvinjavam, nije nam bila namera!

S postovanjem, Vas Sixto!
:pucaodsmeha:

VRATI SE NA FORUM!!!!! :sigh:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!