Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Bron/Broen, druga sezona počela... i bolja je od prve, eko terorizam i tako to :)
By filipkum
Moja nova omiljena porodicna komedija Back in the game

http://www.imdb.com/title/tt2655470/" target="_blank

jedina od ovih novih serija koja mi se svidja, ove nove fantastike Tomorrow people, Agents of shield, The Originals su me razocarale, srecom sutra pocinje Walking dead opet.....:)
Korisnikov avatar
By bothways
Eto, i ja počeo da gledam Breaking Bad, sad kad se završila.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ruth :meda:

"You want me complain? Alright then, fuck this. Fuck you, fuck all of you with your sniveling self-pity. And fuck all your lousy parents. Fuck my lousy parents while we’re at it. Fuck my selfish bohemian sister and her fucking bliss. Fuck my legless grandmother. Fuck my dead husband and my lousy children with their nasty little secrets. And fuck you Robbie for dragging me to this terrible place and not letting me have a Snickers bar! I’m going to get something to eat!"

<3

OT: Californication. :D Konačno počeo s time. Zanimljiv je Duchovny u toj ulozi pisca koji naokolo jebe sve živo. Lijep odmak od ostalih uloga. Skoro ću završiti treću sezonu. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
od novih sitcoma jedino mi se 'brooklyn nine nine' cini kao da ima potencijala. ovo ostalo je manje-vise klišejizirano i nepodnošljivo.
Korisnikov avatar
By mOwbid
under the dome, onako.. okej je.
Korisnikov avatar
By Katengl
Ne pratim trenutno nijednu novu seriju, ali sam zato krenuo da ponovo gledam Better Off Ted. :love:

By filipkum
Odgledao prvu epizodu Drakule, kao natprirodnih 50 nijansi sive plus sumrak bas bezveze, a i Drakula je pronalazac kao Nikola Tesla, uvodi struju u britansko drustvo. Zove se Aleksandar Grejson , jel oni to ozbiljno, ko ime iz erotskih romana

Od pozitivnih stvari pocela druga sezona Kerinih dnevnika, a kako mi je nedostajala Samanta Dzouns, super su glumicu nasli za mladju verziju lika
Korisnikov avatar
By Hys.
Poslednje što sam gledala je Masters of Sex i The Blacklist.

Prvo me jeste zainteresovalo ali samo na 1 loptu, vec u posle 2 ep sam se smorila, jer mi glavni lik ide na krc. Al onako mi ide na krc da me iritira i da ne mogu da gledam.

The Blacklist - pogledala za sada isto samo 2 ep ali me je zabavilo, nadam se da će nastaviti, obaška što sam slaba na Dzejmsa poprilično :D
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585861#p2585861]filipkum napisao:[/url]Odgledao prvu epizodu Drakule, kao natprirodnih 50 nijansi sive plus sumrak bas bezveze, a i Drakula je pronalazac kao Nikola Tesla, uvodi struju u britansko drustvo. Zove se Aleksandar Grejson , jel oni to ozbiljno, ko ime iz erotskih romana

Od pozitivnih stvari pocela druga sezona Kerinih dnevnika, a kako mi je nedostajala Samanta Dzouns, super su glumicu nasli za mladju verziju lika

jel to serija u kojoj glumi Dzon Ris Mejer?
By filipkum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587447#p2587447]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585861#p2585861]filipkum napisao:[/url]Odgledao prvu epizodu Drakule, kao natprirodnih 50 nijansi sive plus sumrak bas bezveze, a i Drakula je pronalazac kao Nikola Tesla, uvodi struju u britansko drustvo. Zove se Aleksandar Grejson , jel oni to ozbiljno, ko ime iz erotskih romana

jel to serija u kojoj glumi Dzon Ris Mejer?
Jeste ta je, posle prve epizode nemam zelju dalje da gledam, ne znam ti pokusaj mozda ti se svidi
Korisnikov avatar
By Daedalus
pretty little liars because i'm 11 and single
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!