Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Od kad ukinuše Stargate, falila mi je silno glupičasta SF sapunjara i konačno je dobih u vidu serije Defiance. Prati post-apokaliptični trend, što meni kao fanu Fallouta apsolutno golica geeky senzore, a čini mi se i da je ceo koncept nekako napravljen dovoljno zanimljivo i široko da će moći na duge staze. Me happy. :balerina:
Zanimljivost za moje lezbo-drugarice: Ene je i Jenny (iz L Worda), razvlači se tamo po nekoj kadifi u raspalom kupleraju. Znači, ne verujem koliko nije iritantna. :awesome:
Edit posle poslednje epizode: I upravo se izlezbejisala s onom cicom iz Hustle. Nice.. :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Srklet pa es gledo drvo il jok? Ja dosla da ti preporucim, skinula sam i pogledala 3 epizode koje su do sada izasle i dojmi mi se :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Kratke su bre, po manje od pola sata :) Meni se dopala, sem sto imam transfer neprijatnosti od njegove sestre (videces zasto da ne spojlujem) al mislim da ti nemas te probleme, bar ne ko ja.

Ja mnogo volim O'Dowda, tako da malo sam subjektivna - ali ako volis Guestove zajebancije, da, ovo ima taj šmek.

Svakako, konačno nešto novo da mogu da podnesem da pogledam.

Za šta si još čuo, ajd daj preporuke, otkad nema tebe i misfita da pišete ovde u problemu sam :/
Korisnikov avatar
By mOwbid
pocela sam da gledam breaking bad, i mogu reci da sam se malo napalila na tu seriju. da.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547494#p2547494]Hys. napisao:[/url]

Za šta si još čuo, ajd daj preporuke, otkad nema tebe i misfita da pišete ovde u problemu sam :/
pa jedino sto su mi jos preporucili ljudi kojima vjerujem (moja sestra ^^) jest 'enlightened', koja je evo ukinuta poslije dvije sezone.nisam jos stigao pogledati ali po autoru serije i glavnoj glumici se cini vrlo obecavajuce.

ps
a stvarno, gdje je misfit? otkako smo se mimoisli u parizu prije tri mjeseca, od njega ni a ni b... :serlok:
By filipkum
House husbands australijska odavno mi neka serija nije bila tako nekako simpaticno porodicna a duhovita
Korisnikov avatar
By Waldorf
Uhvatila ponovo da gledam Boston Legal i prvi put da gledam The Venture Bros. Neizmerno uživam u oba..
Korisnikov avatar
By bothways
Arrested Development, nova Netflix sezona.

Bolji su bili ranije. Sad im je priča previše isprepletana, čak i za njihove standarde. Ali i dalje imaju momente kada me nasmeju do suza.
By barni
dobio sam neku seriju od pre par godina Kyle XY sf drama, odgledao sam 7 epizoda prve sezone... kao nije lose...tinejdzer se probudio u sumi neznajuci nista o svojoj proslosti, tako go dosao u grad, zavrsio u jednoj porodici, nema pupak, natrposecno inteligentan itd...

ako nekoga zanima ovako nesto...
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Ne znam, mozda je neko spomenuo ovde....House of cards....fantasticna....Spejsi je neverovatan, mislim da mu je ovo nabolja uloga koju je do sad imao....
By filipkum
Prvu epizodu australijske Reef doctors, nastavicu da gledam kako budu izlazile epizode, volim serije sa ostrvima, morem i netaknutom prirodom
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547156#p2547156]Waldorf napisao:[/url]Od kad ukinuše Stargate, falila mi je silno glupičasta SF sapunjara i konačno je dobih u vidu serije Defiance. Prati post-apokaliptični trend, što meni kao fanu Fallouta apsolutno golica geeky senzore, a čini mi se i da je ceo koncept nekako napravljen dovoljno zanimljivo i široko da će moći na duge staze. Me happy. :balerina:
...
Odlična je serija :)
Hvala Džibusu i za napredak kompjutera pa i jeftin CGI može da deluje pristojno.
Ko što ti reče, gomila vanzemaljskih rasa, nanovo oblikovana Zemlja i postapokaliptično okruženje daju priliku za duotrajnu i zanimljivu priču.
Indogenes rule!
Korisnikov avatar
By Srklet
'vicious' je nesto strasno. gore od 'the new normal', jebote. odgledah upravo jednu epizodu. grozno!
By filipkum
Defiance je super, bas mi se svidja onaj Alak fizicki onako nekako mi je kul, a od zenskih likova mi zanimljiva njegova mama, jedan od jezivijih likova na koje sam naleteo u nekoj fantasticnoj seriji, a odgledao i Hanibala sad cekam finale
Korisnikov avatar
By Srklet
prilično sam oduševljen 'hannibalom'. iznenađujuće fascinantno. najnovija epizoda je bila toliko napeta i zanimljiva da uopće nisam skužio kad je bio kraj. bilo je ono 'wtf, već je prošlo 40 minuta?! :nerd: '
Korisnikov avatar
By Hys.
^ stavljam da se skida. I necu da gledam nijedan jedini trejlerčić nit spojlerčić :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sto se tice komendija, Community je dobar...
Bajkovite fantazije- Once upon a time i Grimm
SF- Continuum
Sherlock sa Martinom Freeman-om i ovim preslatkim Benedictom Cumberbatch-om
Good Wife, SUits i Damages od ozbiljnijih i realnijih
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!