Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Aven
A ono, gledam jer volim fantasy, ali da me dramaturgija nešto oduševljava i ne baš. Trč, trč pa stane. :D

Najbolje scene su mi bile one između Droga i Daenerys u prvoj sezoni, a najdraži lik mi je Tyrion. :love:

There has never been a slave who did not choose to be a slave.
Their choice may be between bondage and death, but the choice is always there.

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa nije počelo nešto posebno uzbudljivo... baš mlaka epizoda.
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je bilo neobicno kako se stvari brzo izdesavale vec u prvoj epizodi. Ali valjda je to ocekivani osecaj nakon citanja knjige. Sve u svemu, I like it :)
By filipkum
Ja se uopste ne secam polovine onih stvari iz knjiga, ili treba da se podsetim ili su mnogo izmenjali, a i Sersei me nervira mnogo mi je mlaka u seriji, bas sam je drugacije zamisljao
Korisnikov avatar
By mitrandir
Juče pročitah negde da će Peter Dinklage aka Tyrion Lannister napustiti ekipu i da ga neće biti u 4. sezoni. Takođe rekoše da će u buduće biti manje zmajeva i ostalih efekata, verovatno zbog manjka para. Pfffffffffffff
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne drži me za reč, ali to što se Peter Dinklage neće pojavljivati u 4. sezoni nije do njegovih tripova, već zato što se Tyrion ne pojavljuje u 4. knjizi, nego tek u 5. tj. tada opet postane point-of-view lik.
By neobavesten
znate li da je juce bio 1.april International fools day ?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ljudi bre.. Nema Tiriona u 4. knjizi. Ako prate 1 knjiga - 1 sezona, logično je što ga neće biti ni u 4. sezoni.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
I logicno je da onda malo i zajebavaju ljude koji nisu citali knjigu. Prvi april, ovo ono. :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne znam. Meni to nije nikakv zajeb. Samo konstatacija.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa zajeb moze da bude. Evo ovako:
Ja jos uvek nisam procitala knjige po kojima se pise serija pa ne znam sta se sa kim desava i kako i gde.
Ako mi neko kaze da ce iz glumacke postave da ode neko ko mi je zanimljiv, bilo bi mi krivo.

S tim da je juce bio prvi april, dan sale, razumem i zasto su to uradili (napisali).
Sala.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odgledala dosadašnje 4 epizode, dobre su. poslednja je jako moćna, naježila sam se

s obzirom na to da nisam čitala knjige još uvek, nadam se da će ovo biti kalisina sezona, ako neće, nemojte da mi uništite iluziju.
e da, što ona uvek ima neke dobre sluškinje, prva ona doreah sad missandei :love:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja mislim da ce ipak cela treca knjiga da stane u trecu sezonu, a ne samo polovina kako su prvobitno najavili.

Inace cetvrta epizoda je... :wow: :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Preskoči prve 2, ovlaš prikaže sve likove, ništa bitno...
By Sixto
Cetvrta epizoda je jebeno super...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2537198#p2537198]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535929#p2535929]EnMademoiselle napisao:[/url]
e da, što ona uvek ima neke dobre sluškinje, prva ona doreah sad missandei :love:
Inace u knjizi ima jedna interesantna scena kada jedna od njenih sluskinja malo zadovoljava Daenerys dok je ova u polu-snu :lezkiss:

Ne znam da li je to dovoljna motivacija da proctas knjige :lol:
:lol:
ma planiram svakako da pročitam nego nemam vremena trenutno
doduše i u seriji ima ona jedna scena sa doreah kao uči je kako da zavede muškarca. aha
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!