Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
moram priznati da me prva ep smorila,jedini lep momenat jeste kada su jahali zmajeve :love:
By Kragi
Jebo vas GoT vise. Ne mogu da zivim od GoT. :nokti:
By filipkum
Mene stvarno vise nervira ovo prepucavanje Deneris bend the knee, stvarno koliko je njen lik zanimljiviji u knjizi toliko me je nervirao u seriji. Sansa s druge strane mi je najmanje zanimljiva u knjigama, dok je u seriji njen lik imao izuzetan razvoj , iako je vecina ljudi ne voli. I dalje im nisam oprostio sto su upropastili likove Ase(Jare) Grejdzoj i pustinjskih zmija, daj da se serija konacno zavrsi da docekamo Winds of winter.

Sto se tice knjige ako je docekamo jednom, dal ce konacno da saznamo zasto je bitan nestanak Tireka Lanistera il je to Martinovo zajebavanje citalaca, i stvarno se nadam da ce Rikon i ostrvo Skagos da budu zanimljiv deo knjige
Korisnikov avatar
By gossip
Sansa ce biti na tronu videcete
Korisnikov avatar
By gossip
necu spavati noc izmedju nedelje i ponedeljka :anticipation:
Korisnikov avatar
By gossip
ali dothraki su se samo ugasili u roku od 10 sekundi,a toliko epizoda posveceno njima :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja sam gledao do druge epizode ali em sto su smorili sa time da je svaki zenski lik nadrkana kucka a svaki muski je kao neka pickica,iznervirao sam se za Tajrona koji ej imao britki jezik i pametan je neeeee sada je picka koja mora da cutri prted ovom malom a tek Lanister koji je svih sedam sezona gradio jakog muskarca...PTUJ!! Onda sta bi sa celim character arkom Jon Snow-a? Sta bi sa prorocanstvom? Zasto se vratio iz mrtvih?
Ma da ko jebe to NIght King-a ce ubiti mala buljava Arija koja se u ovoj sezoni ponasa kao neko razmazeno derlen jer je ona silent killer...Sedam sezona NIght KIng skuplja ogromnu OGROMNU vojsku ja sam ocekivao veliki klimaks,ocekivao sam da se to prorocanstvo ostavri,i on bude ubijen od male devojcice koja skace sa trmpoline (pogledajte kakao su snimili tu scenu...tuga)
Iskreno za GOT i celu tu ekipu srednji prst nek se nose u picku materinu!!!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ova treca epizoda ima tu i tamo nekih neodslednosti, ali omg kakva epizoda!
Ovo je verovatno bila najbolja epizoda svih serija koje su ikad postajale.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817737#p2817737]Zvonki napisao:[/url]Ja sam gledao do druge epizode ali em sto su smorili sa time da je svaki zenski lik nadrkana kucka a svaki muski je kao neka pickica,iznervirao sam se za Tajrona koji ej imao britki jezik i pametan je neeeee sada je picka koja mora da cutri prted ovom malom a tek Lanister koji je svih sedam sezona gradio jakog muskarca...PTUJ!! Onda sta bi sa celim character arkom Jon Snow-a? Sta bi sa prorocanstvom? Zasto se vratio iz mrtvih?
Ma da ko jebe to NIght King-a ce ubiti mala buljava Arija koja se u ovoj sezoni ponasa kao neko razmazeno derlen jer je ona silent killer...Sedam sezona NIght KIng skuplja ogromnu OGROMNU vojsku ja sam ocekivao veliki klimaks,ocekivao sam da se to prorocanstvo ostavri,i on bude ubijen od male devojcice koja skace sa trmpoline (pogledajte kakao su snimili tu scenu...tuga)
reziseri su godinama pripremali Arijin lik za ovako nesto
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817747#p2817747]gossip napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817737#p2817737]Zvonki napisao:[/url]Ja sam gledao do druge epizode ali em sto su smorili sa time da je svaki zenski lik nadrkana kucka a svaki muski je kao neka pickica,iznervirao sam se za Tajrona koji ej imao britki jezik i pametan je neeeee sada je picka koja mora da cutri prted ovom malom a tek Lanister koji je svih sedam sezona gradio jakog muskarca...PTUJ!! Onda sta bi sa celim character arkom Jon Snow-a? Sta bi sa prorocanstvom? Zasto se vratio iz mrtvih?
Hahahahahahahahahahha...Vazi...Serija je BUllshit!!

reziseri su godinama pripremali Arijin lik za ovako nesto
Korisnikov avatar
By Zvonki
STrasno je koliko su likove sveli na neke osnovne ljudske poriuve,Sersei i Deny su samo obicne razmazene zenetine koje su sebicno zeljne trona,Jon Snow je jedan obicni dosadni lik,ceo njegov razvitak kao lika u celoj seriji je bacen u vodu,Aria ili bolje da je nazovem "deus Ex Aria" je sada razmazena i drska,to je samo dokaz kako reziseri ove serije kapiraju da ako je neko assasin onda je i njegov karakter hladan i nadrkan...R.R Martin bi trebao da napise i kraj tih knjiga ali mislim da je problem bas ono sto sam i ranije radio,previse likova u knjizi ne zna ni on sam sta da radi sa njima na kraju...Sve u svemu serija je na kraju razocaravajuca i ostala je jos jedna epizoda koja je smao obican filer
Korisnikov avatar
By gossip
Kada je Missandrei ili kako joj je vec ime videla da ce vec da umre,zasto nije zgrabila Cersei i skocila sa ivice sa njom i problem resen. Da ne govorim sto su prelako ubili drugog zmaja. Samo da vuk bude dobro ostali mogu da pomru.
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde... barem je zbog jedne stvari vrijedilo pratiti seriju... otkrila se najveća misterija svijeta... zašto priča te svoje beskrajne priče iz vlastitog iskustva... zašto mu prostor i vrijeme nikada nisu bili okovi... kako to da je baš u svemu sudjelovao...

Slika
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!