Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Sviđa mi se deo sa Kartmenom i wc-om, konačno nešto edgy. Deo sa Lorde mi je onako.
Korisnikov avatar
By Mars
Ceo dan se smejem kad se setim

Slika

Mislim da me od Poker Face nisu ovako nasmejali.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Genijalna epizoda napokon :krezavi:

I Cartman i Lorde :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Naravno. Samim tim ni njoj nije bilo tesko da kaze kako joj se epizoda (i ona u njoj) dopada, za razliku od ostalih u tekstu.

Cudi me da su zaboravili Barbru Streisand, nju su urnisali nekoliko puta i imaju istoriju prepucavanja sa njom.
Korisnikov avatar
By antibiotic
i majkla dzeksona i toma kruza i paris hilton huuuuui :D

btw. svidjaju mi se nove epizode, poceli su u segmentima da povezuju narednu sa predhodnom sto do sada, cini mi se , nisu radili, kao da se prica nastavlja, ali novi dan je novi izazov.
Korisnikov avatar
By Mars
E04

Predosadna sa onim glupim automobilima. Početak je obećavao jer je prva na temu letnjeg kampa pre par godina i ona dva lika bila genijalna.
Korisnikov avatar
By Mars
nekad od nedelje do nedelje. nekad budu spremni tek za dan emitovanja, a jednom-ni tada, pa su morali da odloze emitovanje
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da pet epizoda treba da odgledam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Produžen ugovor o emitovanju South Parka do 2019. :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prva epizoda je bila meeeeeh, ali su uspeli da tokom naredne dve epizode dostignu uobičajeni nivo apsurda :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Prva mi se dopala jer je otvorila prostor da se radnja prebacuje i u naredne epizode.
Korisnikov avatar
By Mars
O jedva čekam onda. Zaboravio na njih ove nedelje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ova prosla onako. Ova sada ODLIČNA! Kakav iskorak.
Korisnikov avatar
By Mars
Reception

IGN's Max Nicholson gave the episode a 8.5 out of 10, and commented in his review that the yaoi theme "resulted in one of the funniest episodes of South Park for me in recent memory -- definitely this season." Chris Longo from Den of Geek gave the episode 3 out of 5 stars, and stated "Slowly turning the town of South Park into a liberal bastion of modern Millennial and social media values has opened a whole new side of not just the town folks, but of Matt and Trey’s humor. Yeah, the [South Park] residents are still bigoted shit-kickers, but now their hearts are in the right place." Writing for The A. V. Club, Dan Caffrey noted that he did not know of the actual existence of Tweek and Craig yaoi art, while giving the episode an A- rating, and commenting "if anything, 'Tweek x Craig' is critical not of homophobia, but of something much more general, something that’s become the target of many, many South Park episodes since the show first aired: following a trend without doing the research."

:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Super mi je i korišćenje muzike, tačnije pesama u ovoj sezoni.

I mislim da se ložim na direktora škole.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!