Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
ako moja mama čuje da dr. dzen ima rak - nikad nema da prestane da plače

Slika
Već nekoliko godina nemam ni televizor ni telefon, čak sam i interfon iščupao da mi ne smeta.
Ali ne vidim potrebu za moralnim opravdavanjem onih koji gledaju.
Ako ja večeras svratim kod komšinice da pogledam završnu epku True Detective, dođem malo ranije i tamo bude Farma, gledaću i ništa mi neće faliti.
Korisnikov avatar
By nsc
tv palim samo kad gledam neki sportski dogadjaj - tenis, atletika, gimnastika, plivanje
rialitije ne gledam i nemam potrebe za opravdavanjem
Korisnikov avatar
By 李香兰
nekad se zateknem da gledam po nekoliko epizoda snooki & jwoww na yt.
nikako ne opravdavam
Korisnikov avatar
By .:Q:.
gledao sam vip velikog brata 2008., pravdao sam prokrastinacijom

neverovatno koliko je lako preći iz totalnog hejta u totalnu involviranost ako je motivacija dovoljno jaka :jazzva:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2604874#p2604874]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url] People like to judge.
True.

Plus, ne vidim baš preveliku razliku između komentiranja tuđih života onih ljudi koje susrećemo ili poznajemo u realnosti i gledanja nekih reality TV objekata i pričanju o njima. Raditi jedno, a osuđivati drugo je, well, licemjerno i ignorantno. : D Ti šovovi i reakcije gledatelja su ništa drugo do li mikrorazina onoga što ljudi inače rade u realnosti.

Doduše, neki od njih su stvarno otišli u grotesku. :/
Korisnikov avatar
By Blady
honey boo boo <3
pa da, gledam jbga tv mi je stalno na tlc-u
meni to odmara mozak :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
TV gledam jednom sedmično, ako ne i ređe, i to zato što mi se prosto desi da se jednom sedmično nađem na nekoj sedeljci gde je uključen TV. Otkako živim sam, televizor nisam nijednom uključio, ne znam ni koje kanale imam, ni da li radi; stoga, ni ne gledam reality.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
meni je ova tema tako ne znam.. nekako.. nemam pravu reč

kao da me neko pita kako moralno opravdam što slušam cecu nekad?
tako što me boli kurac.

radim šta mi dođe kad mi dođe. ako mi se sluša slušaću ako mi se gleda bad girls club kako jedna drugoj pišaju u piće i kako se pičkaju ko seljanke gledaću
zamisli treba sebi a tek nekome da MORALNO OPRAVDAVAM to pa ahaha ej.
sigurno neću učiti dete sutra da je to jako lepo i da treba tako da se ponaša niti ja sad idem da pišam u nečije piće mislim......... a to što su ljudi idioti pa se ugledaju na takve stvari nema veze sa rijalitijem ili takvim situacijama koje vide u rl već sa tim što su idioti koji i nisu za bolje nego za dvorske lude kad je već ubistvo zbog voljne gluposti zakonom zabranjeno nažalost.

inače osuđivanje nije isto što i iznošenje činjenica opservacijom.
+ ako si iole zreo baš ćeš iz toga što vidiš kako ne treba da se ponaša naučiti kako treba

moralno opravdaš

hahaha.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2604886#p2604886]Srklet napisao:[/url]moja samoživost me uvijek spasi od takvih pizdarija. ^^
samo se sjetim da mi je moj život najzanimljiviji na svijetu i da se u njemu uvijek nešto događa, pa i kad se naoko ništa ne događa, pa se posvetim tome a ne severininom jebanju s nekim hercegovačkim tajkunom ili mučenjem djevojčice honey boo boo.
Ti si nas idol!
Korisnikov avatar
By gossip
u potpunosti se slazem sa Mademoiselle :up:

ne vidim zasto bi moralo bilo sta da se opravdava
ko voli,nek gleda
ko ne,nek ne gleda
i problem resen
Korisnikov avatar
By Macan86
ja nemam potrebu da se pravdam jer i ne gledam te reality stvari...a boga mi ni tv toliko često ne gledam....
Korisnikov avatar
By unic0rn
Meni to dodje kao neki guilty pleasure. U Americi postoji reality show za bukavlno sve, od klasicnog big brothera preko kuvanja extreme kuvanja, kurvanja (giggolos), dating naked i real houswives of whatever-the-hell.

ne mogu da kazem da sam bilo koji ispratio vise od nekoliko epizoda al obicno to ukljucim kad radim nesto drugo jer ne zahteva da uopste trosis mozak a opet ti zadrzava paznju i koncentraciju u toj prostoriji. da me pitas ko se svadjao s kim i ko je kome namestio sta, ne bi mogao da odgovorim.

al honey boo boo je bio great insight u to kako zivi taj neki redneck sloj ovde. onda pogledas housewives of bev hills i shvatis kolko su ti ljudi isti samo je razlika u parama i fasadi :wundy:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Svima dodje kao guilty pleasure. Necu biti licemer i reci da nikada nisam gledao.

Iskreno, ja ne znam koliko i koje kanale imam. Znam one koji mi trebaju kao sto su SK1,2, Eurosport i eventualno Vh1, MTV i TLC za razbibrigu ponekad.

Nasu televiziju ne gledam od 11. godine pa ne znam ni koji reality postoje, a kao sto je Unicorn rekao, u Americi postoji reality za apsolutno sve. Mnoge sam pogledao na TLC, medjutim mi nista nije drzalo paznju ili razvilo interes da kontinuirano gledam.

Ljudi bi govno pojeli na televiziji ako bi od toga imali profit. Ponekad je ok odmoriti mozak i videti druge ljude koji se blamiraju po nacionalnoj televiziji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!